Szervírozó kocsi Frozen Smoby teáskészlettel 18 kiegészítővel

Termék leírása

Smoby teáskészlet Frozen praktikus szervírozó asztalkával együtt kapható fehér színben rózsaszín kerekekkel. Az egész játék közkedvelt Jégvarázs mesemotívummal van díszítve. Kislányos játék 14 kiegészítőt tartalmaz: 2 csészét, 2 poharat, 2 tányért, 2 evőeszköz szettet, 2 süteményt, tej és cukortatrtót. Minden egyes kiegészítő a teadélutánhoz szép kék tálcán szervírozható, mely tökéletesen ül a szervírozó asztalkán. Anna és Elsa képeivel tarkított játék garantáltan elvarázsolja a kislányokat, a játék 3 éves kortól ajánlott. Kislányoknak való játék serkenti a fantáziát és kreativitást, hisz a gyerekek különféle történeteket találnak ki vendéglátás közben, teadélutánokon. Gyermek szervírozó kocsi más játékok szállítására is megfelelő, kerekei garantálják a sima és könnyed haladást.

Jégvarázs teáskészlettel és szervírozó asztalkával fejlődnek a finom motorikus és mozgási képességek is. Tarka színek garantálják, hogy gyönyörű kiegészítője lesz a készlet minden kislányos szobának. Nagyon fontos a gyermek fejlődésében, hogy szakmásat játszanak utánozva a felnőtteket. Azon felül, hogy nagyszerű mód a szórakozásra, hozzájárul a gyermek mentális fejlődéséhezis. Szintén fejlődik a gyerek kreativitása, elképzelőereje és fantáziája. Olyan tárgyakkal való manipuláció közben, melyeket a felnőttek mindennap használnak, közelebb kerül gyermeke a felnőttek világához. Ilyen nagyszerű kiegészítő ez a Smoby teáskészlet teadélutánok szervezésére.

Smoby egy elismert francia vállalat, mely műanyag játékok gyártásával foglalkozik. Műanyag a Smoby játékokon erős, ellenálló és egyben bársonyos a tapintásra. Minden gyerekjáték éle lekerekített, hogy gyermekei biztonságosan játszhassanak és védve legyenek a sérülések ellen. Smoby játékok színei serkenti a kicsik fantáziáját és elképzelőerejét, felkelti a csöppségek figyelmét, ezért is tökéletes ajándék legkisebbek részére. Smoby játékok gyártása szigorúan ellenőrzött, játékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. Smoby garancia a francia minőségre, eredeti dizájnra és egyedi termékre, mely kitűnik az európai piacon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek35*21*48 cm
Termék magassága48 cm
Teljes hosszúság35 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.