Szett asztal Víz&Homok 2in1 Smoby malommal, átlátszó vödör szett locsolókannával és 3 db mini csónak 18 hó-tól

Termék leírása

A francia Smoby és Écoiffier gyártóktól származó játékszettet egyedi és maximálisan szórakoztató kerti és udvari játékok alkotják: a gyerek asztal Víz&Homok 2in1 malommal, napernyőnyílással, vӧdӧr szett és 3 játék kishajó minden gyermek ӧrӧmére szolgál, aki szeret a homokkal vagy a vízzel játszani. A gyerek asztal, vӧdӧr szett és 3 kishajó tӧkéletesen harmonizálnak és kiegészítik egymást. A játszóasztalon a gyerekek rajzolhatnak, játszhatnak vagy kis homokozót, medencét alakíthatnak, ahol a homokozó formákkal, malommal vagy kishajókkal szórakozhatnak. A magas minőségnek, eredeti kivitelezésnek és egyedi tulajdonságoknak kӧszӧnhetően a Smoby és Écoiffier játékok nagyon kedveltek. A szett nagyon kedvező áron kapható, melynek igazán nehéz ellenállni, hiszen vásárlásával nem csak csemetéinek szerez ӧrӧmet, de ráadásul pénzt is spórol.

Gyerek asztal Víz&Homok 2in1 Smoby malommal, napernyőnyílással és 4 kiegészítővel 18 hónapos kortól

A Smoby Víz&Homok 2in1 gyerek játszóasztal egy gyönyörű, robosztus asztalka, mely tökéletes játszótárs kertbe, udvarra vagy teraszra. A gyerek játszóasztal használata 18 hónapos kortól ajánlott. Egyedisége a sokoldalúságában rejlik. A leszedhető fedél alatt két fő kamra található, melyek vízzel vagy homokkal tölthetők fel az egyszerű asztalból kreatív sarkot varázsolva, ahol a kicsik kiélhetik magukat a homokozó formákkal vagy egyéb játékokkal való szórakozás kӧzben. Ezeket letakarva a gyerekek a játszóasztalon rajzolhatnak, ebédelhetnek vagy játszhatnak. A szett tartozéka egy piros vízimalom, melyen keresztül a gyerekek homokot szórhatnak vagy vizet engedhetnek. A Víz&Homok 2in1 gyerek játszóasztal további kiegészítői kӧzé tartozik a kislapát, gereblye és homokozóformák.

A homokozó eszkӧzӧkkel a kicsik külӧnbӧző homok építményeket alkothatnak fejlesztve így fantáziájukat.  Ezzel az asztalkával csemetéi sok-sok vidám percet élnek át. A gyártásnál használt műanyag magas minőségű, ellenálló, mégis kellemes tapintású. A játszóasztal egyedi UV szűrőt is tartalmaz, melynek köszönhetően a színek megtartják élénkségüket és hosszú évek múlva sem fakulnak ki.  A gyerek asztalka négyzet alakú és zöld, kék, fehér és piros színkombinációban tündӧkӧl. Méretei 69*69*46 cm. Az asztal magassága 46 cm, a vízimalom magassága 27 cm. A Víz&Homok 2in1 játszóasztal egyedi dizájnjának és kiegészítőinek köszönhetően azonnal gyermekei kedvencévé válik és kertjének vagy teraszának elválaszthatatlan kelléke lesz.

Vӧdӧr szett Gyӧngyház Écoiffier locsolókannával áttetsző 6 darab 18 hónapos kortól piros/kék

Écoiffier homokozó szett gyerekeknek 18 hónapos kortól ajánlott. A szett 6 darab szerszámot tartalmaz, melyeket a gyerkőcök nem csak homokozás kӧzben, de a vízparton  is kihasználnak. A vӧdӧr szett átlátszó gyӧngyház kék színben kisfiúknak vagy piros-zӧld színkombinációban kislányoknak ajánlott. A homokozó szett gyerekeknek vödörből, locsolókannából, gereblyéből, lapátból, szitából és tengeri rák alakú homokozó formából áll. A homokozó eszkӧzӧkkel a kicsik külӧnbӧző homok építményeket alkothatnak fejlesztve így fantáziájukat. Az áttetszó vӧdӧr falon keresztül a gyerekek megfigyelhetik a kӧvecskéket, homokot, halacskákat vagy bármi mást, amit elhelyeznek benne. Figyelemmel kӧvethetik a vӧdӧrben lévő víz vagy egyéb tartalom mozgását. A gyerek szettben egy fantasztikus homokozó játék rejlik, mely a vízparton és a játszótéren is megállja a helyét. A gyerek szett méretei 18*18*34 cm.

Szett 3 darab minihajó Écoiffier hossza 10,5 cm 18 hónapos kortól 3 színben

3 db műanyag mini hajóból álló Écoiffier szett egy szép vizi játék, mely kisfiúknak, kislányoknak 18 hónapos kortól ajánlott. A műanyag csónak nagyszerű vízi játékként szolgál a nyári kirándulások, medencében való lubickolás vagy egyéb szüneti tevékenységek során.  Minőségi, egészségre ártalmatlan műanyagból készült. A 3 db-os hajó szett 3 színű csónakból áll: sárga, zöld és piros csónakokból. Amennyiben más színkombinációt szeretne, a megrendelésben kérjük feltüntetni az Ӧn által igényelt színkombinációt. Minden kis és nagy gyerkőc szeret lubickolni és vízben mókázni. Ehhez ideális eszkӧz a kis csónak. A csónak méretei 3*7*10,5 cm. A hajócskákkal való játék fejleszti a gyerekek képzelőerejét, motorikáját és kézügyességét.

Smoby és Écoiffier a megtéveszthetetlen francia dizájnnal ellátott gyerekjátékok francia gyártói. A játékok minőségi és ellenálló alapanyagokból készültek és megfelelnek a szigorú európai szabványoknak és kӧvetelményeknek. A játékok által fejlődik a gyermekek finom és durva motorikája, valamint mozgáskészségei. A játszóasztalból malommal, homokozó vӧdӧr szettből locsolókannával és 3 db mini csónakból álló játékszett garantálja gyermeke hosszan tartó szórakozását testvérei vagy barátai kӧrében és egyúttal kiváló módja annak, hogy csemetéi tӧbb időt tӧltsenek a szabadban és a friss levegőn. Ez a minőségi és biztonságos játékszett minden gyermek arcára mosolyt csal és Ӧnt is kellemesen meglepi kedvező árával.

Doprava nad 69
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányboy and girl
Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek69*69*46 cm
Termék magassága46 cm
Munkalap magassága46 cm
A csomagolás méretei70*17*72 cm
Teljes hosszúság69 cm
UV szűrőIgen
dupla falakIgen
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg4,50 kg / 5,55 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekIgen
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek