Szett asztalka KidStool Smoby székek KidChair és fagylalt tölcsérben 24 hó-tól

Termék leírása

Szett KidStool asztalka, KidChair székek és tölcséres fagylaltok egy igazán szép játék készlet gyerekek részére 2 éves kortól, akik szívesen piknikeznek barátaikkal a szabadban. Ezek a játékok a Smoby és Écoiffier vállalatok műhelyéből színben és külalakban nagyszerűen kiegészítik egymást, együtt igazi játszóteret alkotnak és a kis lurkók számára hosszantartó szórakozást biztosítanak. Egyedi játékszettet most kedvezményes áron kínáljuk, így a gyerekek pöpec játékokkal gazdagodnak, a szülők pedig spórolni tudnak. 

Asztalka gyerekeknek KidStool Smoby 2in1 UV szűrővel 27 cm magas, 50 kg teherbírása 18 hó kortól

Taburett gyerkőcöknek KidStool Smoby 2in1 egy igazán tökéletes ülőke vagy asztalka csöppségek részére 18 hónapos kortól. Taburett minőségi műanyagból készült, csodaszép színkombinációt UV szűrő védi a káros napsugarakkal szemben, hogy hosszú ideig ékesen szolgálja a kicsiket. Ülőrésze 27 cm magas és teherbírása 50 kg. A taburett akár kis asztalkaként is jól funkcionál, így kihasználhatósága igazán többrétű.

Kisszék gyerekeknek KidChair Smoby UV szűrővel, 50 kg teherbírása, ülőke magassága 27 cm 18 hó kortól

Kisszék gyerkőcöknek KidChair Smoby egy tökéletes ülőke csöppségek részére 18 hónapos kortól. A szettben két menő kisszéket talál csemetéje, melyek csodaszép színét UV szűrő védi a káros napsugarakkal szemben, hogy hosszú ideig ékesen szolgálja a kicsiket. Kisszék ülőrésze 27 cm magas, teljes magassága a háttámasszal 50 cm. Ülőke teherbírása 50 kg, tökéletes választás csemetéjét megtanítani megfelelően egyedül ücsörögni. Zöld színű kisszék tökéletes választás játszadozáshoz, étkezéshez, kerti partik éke is lehet, de tökéletesen kiegészíti a Smoby házikókat is.

Játék fagylaltok 100% Chef Écoiffier tölcsérben 18 hónapos kortól

Écoiffier játék fagyis szett beteljesült álma minden gyerkőcnek, akik imádják ezt az édes, hideg finomságot. Gyermek fagyi tölcsérrel minőségi műanyagból készült, mely kellemes a tapintásra és biztonságos is. Tölcséres fagylaltok annyira valósághűek, hogy szinte meg sem lehet őket különböztetni az eredetitől, ami biztosítja, hogy a játék még mókásabb lessz ezekkel a kiegészítőkkel. A fagyigombócok rózsaszín, zöld, piros színben tündökölnek, pontosan mint az eredeti puncsos, almás, epres ízűek. A fagyi tölcsérek is teljesen valósághűek. A fagyis szetthez sárga fagyis kanál is tartozik. Méretei a gyermek fagyinak tölcsérrel 17*6*27 cm és megfelelő gyerekeknek 18 hónapos kortól, hisz számukra a fagyi az egyik legfinomabb nassolás. Játék fagylalt tölcsérben a legminőségibb és tartós műanyagból készült.

Smoby kiváló minőségű és modern műanyag gyerekjátékokat gyártó neves francia cég már évtizedek óta. Smoby játékok műanyaga szilárd és strapabíró, de egyben finom és sima a gyerek kezecskéknek, érintésre bársonyos. Minden Smoby gyerekjáték éle lekerekített, hogy a gyerekeket vidám játék közben ne fenyegesse sérülés veszélye. Smoby termékek színei nagyon jó hatással vannak a gyermeki elképzelőerő és fantázia fejlődésére. Écoiffier szintén francia játékgyártó vállalat, mely minőséget kínál ésszerű áron.

Doprava nad 69
Technikai paraméterek
Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek74*80*47 cm
Termék magassága47 cm
A csomagolás méretei81*47*23 cm
Ülőrész magassága23 cm
Teljes hosszúság80 cm
UV szűrőIgen
dupla falakIgen
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg4,3 kg / 5,1 kg
Színpiros
Meghatározott termékekIgen
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek