Szett ugratós autópálya Mega Jump Vroom Planet Smoby és emeletes garázs

Termék leírása

Kisfiúk nagyon szeretnek kisautókkal játszani, miközben arról fantáziálnak, hogy felnőtt korukra nekik is menő autójuk lesz. Smoby játékszett 2 nagyszerű játékot tartalmaz, mégpedig Mega Jump Vroom Planet autópályát és emeletes garázst. Játékok a szettben strapabíró műanyagból készültek, mely éveken keresztül megtartja kiváló minőségét. Játékszett kis autóversenyzők részére most jutányos áron kapható.

Autópálya gyerekeknek Mega Jump Vroom Planet Smoby ugrató 2 kisautóval 18 hónapos kortól

Smoby ugrató autópálya Mega Jump Vroom Planet egy lenyűgöző versenypálya szép, ragyogó színekben, kisfiúknak 18 hónapos kortól ajánlott. 2 kisautó is a csomagolás része, melyekre szüksége lesz a srácoknak a szórakoztató, izgalmas mutatványok bemutatásánál az ugrató versenypályán. Egyszerű indító berendezéssel a kisautók fantasztikus magasságokba ugranak.

Egy autócskát az alsó pályára helyezünk és a gomb megnyomásával kirepül. A másik kisautó a felső részen rajtol, gyorsan szeli a nagy kanyart és nekiütközik alul az akadálynak, vagy száguld a meredek lejtőn és áthalad a hurkon. Az autópálya magassága 67 cm, így a legkisebbek állva, kényelmesen készíthetik járgányaikat a gyors és veszélyes versenyszámra

Kétemeletes garázs Vroom Planet Grand Smoby 1 kisautóval és tároló dobozzal 

Nagyon érdekes játékot kínál a Smoby vállalat emeletes garázs Vroom Planet Grand formájában, amely kisfiúknak 18 hónapos kortól ajánlott. A játék garázs kisautóknak 2 emelettel rendelkezik, ezek hagyományos úttal vannak összekötve, de autólift is közlekedik az emeletre. Vannak itt nyitható sorompók, különböző közúti jelzőtáblák, autómosó és helikopter is leszállhat a legtetején.

Praktikus eleme a garázsnak egy tároló doboz a földszinten, ahová a gyerekek berakhatják kisautóikat vagy egyéb apróságot. Az egész kisfiús játék bővelkedik színekben és dizájnja nagyon valóságos. Egy kisautó is tartozik a készlethez. Kisautókkal és parkolóházzal játszani nem csak szórakoztató, de hasznos is a gyerekek fejlődése szempontjából. 

A Smoby kiváló minőségű és egyedi műanyag gyerekjátékokat gyártó neves francia cég. A Smoby játékok műanyaga szilárd és strapabíró, de egyben finom és sima a gyerek kezecskéknek, érintésre bársonyos. Minden Smoby gyerekjáték éle lekerekített, hogy a gyerekeket vidám játék közben ne fenyegesse sérülés veszélye. A műanyag Smoby játékok ragyogó színei serkentik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját.

Doprava nad 12000 ft zdarma

Technikai paraméterek

Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.