Szett autópálya Mega Jump Vroom Planet Smoby ugrató és emeletes garázs autómosóval 18 hó-tól

Termék leírása

Ugrató autópálya Mega Jump Vroom Planet és garázs Vroom Planet Premier alkotja ezt a csodálatosan összehangolt kisfiús játékkészletet. Nem csak funkcióban, de színben is illenek egymáshoz. A fiúk saját autóközpontot rakhatnak össze. Előnyös árkínálat 2 Smoby játékra, amely igazán ellenállhatatlan és nagyon kellemes, így ne habozzon és vásárolja meg ezeket a fantasztikus játékokat kis gézengúzainak. A játékok a francia Smoby gyártó műhelyéből származnak, aki már hosszú évek óta büszkélkedik kiváló minőségű, biztonságos és eredeti dizájnú játékok gyártásával. Lenyűgözően kidolgozott részleteivel, a garázs és autópálya egykettőre a kisgyerekek kedvenc játékává válik.

Autópálya gyerekeknek Mega Jump Vroom Planet Smoby ugrató 2 kisautóval 18 hónapos kortól

Smoby ugrató autópálya Mega Jump Vroom Planet egy lenyűgöző versenypálya szép ragyogó színekben, kisfiúknak 18 hónapos kortól ajánlott. 2 kisautó is a csomagolás része, melyekre szüksége lesz a srácoknak a szórakoztató, izgalmas mutatványok bemutatásánál az ugrató versenypályán. Egyszerű indító berendezéssel a kisautók fantasztikus magasságokba ugranak. Egy autócskát az alsó pályára helyezünk és a gomb megnyomásával kirepül. A másik kisautó a felső részen rajtol, gyorsan szeli a nagy kanyart és nekiütközik alul az akadálynak, vagy száguld a meredek lejtőn és áthalad a hurkon. Az autópálya magassága 67 cm, így a legkisebbek állva, kényelmesen készíthetik járgányaikat a gyors és veszélyes versenyszámra.

Kisautókkal játszani már évtizedek óta nagyon népszerű a kisfiúk körében. Ismerik ezt apáink, nagyapáink és dédapáink is. A kis srácok imádják a versenyzést, üldözést vagy mentőakciókat járműveikkel. Természetesen a legnépszerűbb játékok közé tartoznak a versenypályák, hiszen itt a gyerekek szélsebesen száguldozhatnak kis autóikkal, a játék mindig nagyon izgalmas. A kisautók elképesztő magasan ugrálhatnak, így a szórakozás hosszú órákra biztosított. Játszani az autócskákkal az ugrató versenypályán nem csak szórakozás a fiúk számára, de hasznos a gyermek fejlődése szempontjából. A kisautókkal való manipuláció közben fejlődik a gyermek finom motorikája és mozgásképességei, valamint logikus és térbeli gondolkodása. Fejlődik alkotóképességük, kreativitásuk és fantáziájuk is.

Emeletes garázs Vroom Planet Premier Smoby 2 kisautóval és autómosóval 18 hónapos kortól

A Smoby emeletes garázs Vroom Planet Premier egy többfunkciós kisfiús játék, amely megfelel minden fiúknak 18 hónapos kortól. A kisautós játék garázs 1 emelettel rendelkezik, ezt csúszda köti össze a földszinttel, de autólift is közlekedik az emeletre. Vannak itt nyitható sorompók, különböző közúti jelzőtáblák és matricák. Lent a kis huncutok autómosót kilövő rámpával találhatnak, felül pedig helikopter parkolhat. Az egész kisfiús játék bővelkedik színekben és dizájnja nagyon valóságos. 2 kisautó is tartozik a csomagoláshoz. Nagyszerűen elszórakoznak a legkisebb fiúk is hosszú órákon át, mert ez egy eredeti időfeletti játék, amit sosem unnak meg. Az érintésre bársonyos, kiváló minőségű műanyagból készült játék méretei 56 x 29 x 32 cm. Az emeletes játék garázs további kisautókkal is kiegészíthető, melyek kínálatát megtalálja itt.

A Smoby a legszebb gyermek műanyag játékokat gyártó népszerű francia cég. Minden Smoby játék éle lekerekített a játszás közbeni sérülések megelőzése végett. Ragyogó és változatos színekben pompázó Smoby játékok serkentik a gyermek képzelőerőt. A Smoby játékok műanyaga szilárd és strapabíró, de egyben sima és a gyerek kezecskéknek nagyon kellemes. Érintésre bársonyos hatású. Ez a nagyszerű szett autópálya és garázs formájában egy nagyon szórakoztató játékkészlet, a gyerekek majd hosszú órákon át játszanak vele és a kisautókat sosem unják meg. Ezért az Ön kisgyermeke gyűjteményéből sem hiányozhat a garázs és autópálya kisautókkal.

Doprava nad 39€ HU

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú
Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek75*73*67 cm
Termék magassága67 cm
A csomagolás méretei56*10*43 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,95 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.