Szett autópálya Mega Jump Vroom Planet Smoby ugrató és emeletes garázs autómosóval 18 hó-tól

Termék leírása

Ugrató autópálya Mega Jump Vroom Planet és garázs First Garage Little alkotja ezt a csodálatosan összehangolt kisfiús játékkészletet. Nem csak funkcióban, de színben is illenek egymáshoz. A fiúk saját autóközpontot rakhatnak össze. Előnyös árkínálat 2 Smoby játékra, amely igazán ellenállhatatlan és nagyon kellemes, így ne habozzon és vásárolja meg ezeket a fantasztikus játékokat kis gézengúzainak. A játékok a francia Smoby gyártó műhelyéből származnak, aki már hosszú évek óta büszkélkedik kiváló minőségű, biztonságos és eredeti dizájnú játékok gyártásával. Lenyűgözően kidolgozott részleteivel, a garázs és autópálya egykettőre a kisgyerekek kedvenc játékává válik.

Autópálya gyerekeknek Mega Jump Vroom Planet Smoby ugrató 2 kisautóval 18 hónapos kortól

Smoby ugrató autópálya Mega Jump Vroom Planet egy lenyűgöző versenypálya szép ragyogó színekben, kisfiúknak 18 hónapos kortól ajánlott. 2 kisautó is a csomagolás része, melyekre szüksége lesz a srácoknak a szórakoztató, izgalmas mutatványok bemutatásánál az ugrató versenypályán. Egyszerű indító berendezéssel a kisautók fantasztikus magasságokba ugranak. Egy autócskát az alsó pályára helyezünk és a gomb megnyomásával kirepül. A másik kisautó a felső részen rajtol, gyorsan szeli a nagy kanyart és nekiütközik alul az akadálynak, vagy száguld a meredek lejtőn és áthalad a hurkon. Az autópálya magassága 67 cm, így a legkisebbek állva, kényelmesen készíthetik járgányaikat a gyors és veszélyes versenyszámra.

Kisautókkal játszani már évtizedek óta nagyon népszerű a kisfiúk körében. Ismerik ezt apáink, nagyapáink és dédapáink is. A kis srácok imádják a versenyzést, üldözést vagy mentőakciókat járműveikkel. Természetesen a legnépszerűbb játékok közé tartoznak a versenypályák, hiszen itt a gyerekek szélsebesen száguldozhatnak kis autóikkal, a játék mindig nagyon izgalmas. A kisautók elképesztő magasan ugrálhatnak, így a szórakozás hosszú órákra biztosított. Játszani az autócskákkal az ugrató versenypályán nem csak szórakozás a fiúk számára, de hasznos a gyermek fejlődése szempontjából. A kisautókkal való manipuláció közben fejlődik a gyermek finom motorikája és mozgásképességei, valamint logikus és térbeli gondolkodása. Fejlődik alkotóképességük, kreativitásuk és fantáziájuk is.

Garázs autómosóval First Garage Little Smoby heliport lifttel és töltőállomással és 1 kisautóval 

Garázs autómosóval First Garage Little a francia Smoby vállalat műhelyéből egy kiváló gyerekjáték fiúknak és lányoknak már 18 hónapos kortól. Lágy pasztell színekben pompázó garázs töltőállomást és autómosót is rejt, hogy a menő járgány mindig tiszta lehessen. Garázs kétemeletes, melyek lifttel vannak összeköttetésben, de nem hiányozhat természetesen a hagyományos lehajtó-sáv sem, hogy az emeletről biztonságba a földszintre érjen a járgány. Garázs parkolóhelyekkel is bővítve lett, a földszinten szerviz rész is helyet kapott. A garázs tetőterén helikopter leszállópálya is várja a levegőből érkezőket.

Kisautókkal játszani már évtizedek óta nagyon népszerű a kisfiúk körében. Ismerik ezt apáink, nagyapáink és dédapáink is. A kis srácok imádják a versenyzést, üldözést vagy mentőakciókat járműveikkel. Kisautókkal és parkolóházzal játszani nem csak szórakoztató, de hasznos is a gyerekek fejlődése szempontjából. Nagyon fontos a gyerekeket rávezetni, hogy mesterségeket játszanak. Így bizonyos értelemben felelősségérzetük alakul ki saját tetteikért, fejlődik alkotóképességük, kreativitásuk és fantáziájuk. A kisautókkal való manipuláció közben fejlődik a gyermekek finom motorikája és mozgásképességei, valamint logikus és térbeli gondolkodása. Méretei a garázsnak 56*29*32 cm. Garázs részét képezi 1 kék kisautó lekerekített élekkel.

A Smoby kiváló minőségű műanyag gyerekjátékokat gyártó neves francia cég. A Smoby játékok műanyaga szilárd és strapabíró, de egyben finom és sima a gyerek kezecskéknek, érintésre bársonyos. Minden Smoby gyerekjáték éle lekerekített, hogy a gyerekeket vidám játék közben ne fenyegesse sérülés veszélye. A műanyag Smoby játékok színei serkentik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. 

Doprava nad 12000 ft zdarma

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú
Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek75*73*67 cm
Termék magassága67 cm
A csomagolás méretei56*10*43 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,95 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.