Szett autópálya Mega Jump Vroom Planet Smoby ugrató és 7 db-os kisautó készlet 18 hó-tól

Termék leírása

Ugrató autópálya Mega Jump Vroom Planet  és kisautó készlet Vroom Planet alkotja ezt a csodálatosan összehangolt kisfiús játékszettet. Nem csak funkcióban, de színben is illenek egymáshoz. Előnyös árkínálat 2 Smoby játékra, amely igazán ellenállhatatlan és nagyon kellemes, így ne habozzon és vásárolja meg ezeket a fantasztikus játékokat kis gézengúzainak. A játékok a francia Smoby gyártó műhelyéből származnak, aki már hosszú évek óta büszkélkedik kiváló minőségű, biztonságos és eredeti dizájnú játékok gyártásával. A versenypálya rengeteg érdekes részlettel rendelkezik, amelyek biztosan lenyűgözik a fiúkat. Ehhez a szetthez tartozik 10 kisautó is, velük a versenypályán, vagy önállóan is játszhatnak a gyerekek.

Autópálya gyerekeknek Mega Jump Vroom Planet Smoby ugrató 2 kisautóval 18 hónapos kortól

Smoby ugrató autópálya Mega Jump Vroom Planet egy lenyűgöző versenypálya szép, ragyogó színekben, kisfiúknak 18 hónapos kortól ajánlott. 2 kisautó is a csomagolás része, melyekre szüksége lesz a srácoknak a szórakoztató, izgalmas mutatványok bemutatásánál az ugrató versenypályán. Egyszerű indító berendezéssel a kisautók fantasztikus magasságokba ugranak. Egy autócskát az alsó pályára helyezünk és a gomb megnyomásával kirepül. A másik kisautó a felső részen rajtol, gyorsan szeli a nagy kanyart és nekiütközik alul az akadálynak, vagy száguld a meredek lejtőn és áthalad a hurkon. Az autópálya magassága 67 cm, így a legkisebbek állva, kényelmesen készíthetik járgányaikat a gyors és veszélyes versenyszámra. 

Kisautókkal játszani már évtizedek óta nagyon népszerű a kisfiúk körében. Ismerik ezt apáink, nagyapáink és dédapáink is. A kis srácok imádják a versenyzést, üldözést vagy mentőakciókat járműveikkel. Természetesen a legnépszerűbb játékok közé tartoznak a versenypályák, hiszen itt a gyerekek szélsebesen száguldozhatnak kis autóikkal, a játék mindig nagyon izgalmas. A kisautók pedig elképesztő magasságba ugrálhatnak, így a szórakozás hosszú órákra biztosított. Játszani az autócskákkal az ugrató versenypályán nem csak szórakozás a fiúk számára, de hasznos a gyermek fejlődése szempontjából. A kisautókkal való manipuláció közben fejlődik a gyermek finom motorikája és mozgásképességei, valamint logikus és térbeli gondolkodása. Gazdagszik kreativitásuk és fantáziájuk is.

Készlet 8 játék kisautóval Vroom Planet Smoby 12 hónapos kortól

Smoby Vroom Planet  kisautó szett, amely egy csodaszép ajándék készlet kisfiúknak 12 hónapos kortól. A kisfiús készletbe tartozik 7 közlekedési eszköz: helikopter, vontató autó, traktor pótkocsival, motorkerékpár, 2 hagyományos kisautó, betonkeverő autó és tűzoltóautó. Mind elragadó színekben pompázik, amelyek magukra vonják a kisgyerekek figyelmét és kitűnő minőségű, tapintásra bársonyos műanyagból készültek. Sok-sok kalandos történetet találhatnak ki a gyerekek a Smoby kisautókkal és elszórakoznak hosszú órákon keresztül. Ugyancsak nagyszerű kiegészítői a Smoby Vroom Planet garázsnak vagy versenypályának. Mindegyik kisautó 7 cm magas és praktikus ajándék dobozba vannak csomagolva, hogy mindig együtt legyenek, és ne csináljanak rendetlenséget a gyerekszobában. 

A Smoby a legszebb gyermek műanyag játékokat gyártó népszerű francia cég. Minden Smoby játék éle lekerekített a játszás közbeni sérülések megelőzése végett. Ragyogó és változatos színekben pompázó Smoby játékok serkentik a gyermek képzelőerőt. A Smoby játékok műanyaga szilárd és strapabíró, de egyben sima és a gyerek kezecskéknek nagyon kellemes. Érintésre bársonyos hatású. Ez a nagyszerű szett autópálya és kisautók formájában egy nagyon szórakoztató játékkészlet, a gyerekek majd hosszú órákon át játszanak vele és a kisautókat sosem unják meg. Ezért az Ön kisgyermeke gyűjteményéből sem hiányozhatnak a színes kisautók versenypályával.

Doprava nad 39€ HU

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú
Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek75*73*67 cm
Termék magassága67 cm
A csomagolás méretei56*10*43 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,95 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.