Szett etetőszék, autósülés és hinta játékbabának Maxi Cosi & Quinny 3in1 Smoby rózsaszín-kék

Termék leírása

Smoby kiegészítő szett Maxi-Cosi & Quinny 3in1 egy praktikus hármas kombináció, autósülés, baba etetőszék és baba hinta egyben. A baba kiegészítő előnye, hogy gyermeke több változatban is tudja használni, mely a megszokottnál több játszási lehetőséget biztosít és nagyobb örömet szerez lurkójának. A kiegészítők vonzó színekben tündökölnek, sötét rózsaszín, szürke színűek világoskék karral. A konstrukció az autósüléssel kombinálva kétféleképpen használható, vagy egy magas etetőszéket asztallal alakít ki vagy egy hintát 42 cm nagyságú babának. A játék autósülés utazás során használható, így a baba is biztonságban van és egyben könnyen hordozható is. Ha rendelkezik Maxi Cosi & Quinny 3in1 babakocsival, akkor a játék autósülés az említett babakocsi konstrukciójába is beleilleszthető.

A gyerekek szívesen hordják babájukat autóval, főleg egy praktikus baba autósülésben, így kedvenc babájukat mindenhová magukkal vihetik. Az etetőszéket gyermeke a baba etetésénél használja ki, a hintában pedig lurkója könnyen elaltathatja babáját. Ezek a kiegészítők 42 cm-es nagyságú babáknak alkalmasak. A játék autósülés állítható karral van felszerelve, hátsó részén pedig játékokra és más apróságokra szolgáló világoskék ajtajú rakodótér áll gyermeke rendelkezésére. A készlet konstrukciója fém, műanyag fogantyúkkal kiegészítve. Ez egy tökéletes termék ahhoz, hogy gyermeke úgy végezze a dolgát mint az édesanyja.

A baba biztonsági övvel is leköthető, hogy ki ne essen. Fogókara ergonomikusan formázott, gyerekeknek 3 éves kortól ideális. Magassága a földtől 65,5 cm. A mózeskosár mély része a világoskék fogantyúnak köszönhetően egyszerűen hordozható. Nagyon valósághű kinézetű egy valódi autósülésre emlékeztet. A Smoby Maxi Cosi & Quinny 3in1 játékbaba kiegészítők kényelmesek, a műanyag ülés speciális textillel van bevonva és biztonsági övvel is fel van szerelve. Ez egy minőséges francia termék, francia szépérzékkel fűszerezve, szilárd fém konstrukcióval, ellenálló műanyagokkal kombinálva.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek43*70*41 cm
A csomagolás méretei35*25*51 cm
Tömeg2,75 kg
Ajánlott baba magasság42 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.