Szett babakocsi Trio Pastel Maxi Cosi & Quinny Smoby 3in1 mózeskosárral és autósülés

Doprava zdarma
Gyártó: Smoby Kategória: Játék babakocsi szettek Termék kódja: SM253198-2
32 500 Ft
20 470 Ft
A kívánságok listájába
Termék leírása

Babakocsi Trio Pastel Maxi Cosi & Quinny 3in1 mózeskosárral és autósülés egy tökéletes játékszett minden kislány részére 3 éves kortól. Játékok színben és kivitelezésben kiegészítik egymást, hosszú ideig fogják a kicsiket szórakoztatni. Játékok nagyon jó hatással lesznek a kommunikációs és nyelvi készségek, fantázia és elképzelőerő fejlődésére. Játékszett alacsony áron kapható, így spórolni is tud. Smoby termékekben egyesül a francia dizájn és kivételes minőség, mely minden gyerkőc szívét elrabolja. Játékszett megfelelő több gyerkőc közös szórakozására is.

Mély és sport babakocsi Trio Pastel Maxi Cosi&Quinny Smoby 3in1 mózeskosárral játékbabának rózsaszín mintás

Smoby Trio Pastel Maxi&Quinny 3in1 játék babakocsi egy kiváló gyerekjáték, mely 3 módon használható: mint egy hagyományos mély babakocsi, buggy sport babakocsi vagy mózeskosár, mely ӧnnállóan kiságyként is használható. A kislányos babakocsi vonzó rózsaszín és szürke színekben tündӧkӧl és fehér szegéllyel díszített, mely minden kis dadust vagy anyukát már 3 éves kortól levesz a lábairól. Tӧkéletes játékbaba kiegészítő ez minden kislány részére, aki szívesen gondoskodik kedvenc babájáról akár egy igazi kisgyerekről. A Smoby babakocsi lehetővé teszi a baba friss levegőn való sétáltatását, álomba ringatását. A babakocsi 42 cm-es babának alkalmas. A babakocsi ülő részében a játékbaba biztonságát szolgáló  biztonsági ӧv található. Kényelmes műanyag ülése speciális textilanyaggal van bevonva. Gumírozott kerekeken gurul, első dupla kereke nagyon erős, biztosítva így a babakocsi stabilitását és kӧnnyű kezelését. A kocsi első kereke 360 szӧgben forgatható ezért manőverezése igazán kényelmes. A babakocsi sportos változata vízszintes helyzetbe helyezhető és így rátéve a mózeskosarat gyorsan mély babakocsivá alakítható.

Jellemzői

  • gyӧnyӧrű 3in1 játék babakocsi
  • mély babakocsi, buggy és mózeskosár
  • többfunkciós játék
  • gyengéd kislányos színárnyalatok
  • 3 éves kortól ajánlott
  • 32-42 cm játékbabának alkalmas
  • gumírozott kerekek
  • szilárd fémszerkezet és műanyag kombinációja
  • minőségi francia termék

Autósülés Trio Pastel Maxi Cosi&Quinny Smoby játékbabának rózsaszín háromszög mintával

Trio Pastel játékbaba autósülés Smoby francia gyártó műhelyéből egy praktikus kiegészítő játékbaba szállításához. Csodaszép rózsaszínben tündököl, melyet a szürke és fehér kombinációja egészít ki. A Smoby autósülést a játékbaba szállításához tervezték, így a baba is biztonságban lesz az utazás során. A Maxi Cosi & Quinny autósülé 42 cm-es játékbabáknak alkalmas. A textil része eltávolítható, tolókarja pedig ergonomikusan formázott és állítható, hogy tӧkéletesen alkalmazkodjon a kisgyermeke igényeinek. Az autósülés hátsó részén apróságok tárolására megfelelő kis részt talál csemetéje. A játékbaba nem képezi a csomag részét.

A Maxi Cosi&Quinny autósülés a játékot valóban élethűvé varázsolja. A kislányok a kedvenc babájukat bátran utazni vihetik, hiszen az autósülésben a baba teljes biztonságban lesz. A játék méretei 32*35*47 cm. Súlya nagyon alacsony, ezért egyszerűen hordozható. Használata kislányoknak már 3 éves kortól ajánlott. A kislányok szívesen felӧltik az édesanya szerepét és a babájukról úgy gondoskodnak akár saját kisgyermekükről. A játékbaba autósüléssel a szerepjátékok még szórakoztatóbbak lesznek.

Smoby egy neves francia vállalat, mely minőségi és egyedi külcsínben és funkcionalitásban pompázó gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. A piacvezető cég játékai minőségi és egészségre ártalmatlan műanyagból készülnek, melyek megfelelnek az európai minőségi szabványoknak. Smoby játékok erős, stabil műanyagból készülnek, melyek egyben lágyak és finomak, bársonyosak a tapintásra. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. 

Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánylány
Kor3 éves kortól
Származási helyDesign in France
Méretek52*39*66 cm
Termék magassága66 cm
A csomagolás méretei34*20*53 cm
Teljes hosszúság52 cm
Tolókar magassága66 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg3,0 kg
Színrózsaszín
Babának alkalmas32 - 42 cm
Meghatározott termékekIgen

Elérhetőség

A *-al jelölt mezők kötelezőek
captcha
loader  Értékelések betöltése...