Szett Barátok házikó Smoby konyhácskával+csúszdaToboggan XL 2,3 m Pillangó homokozóval

Termék leírása

Szett Barátok Smoby házikó konyhácskával, Toboggan XL csúszda és Pillangó homokozó egy igazán kiváló játékszett minden kisfiú és kislány részére 3 éves kortól, akik szívesen játszadoznak a friss levegőn. A játékszett akciós áron kapható, így azon kívül, hogy spórol, csemetéi kiváló és minőségi játékokkal gazdagodnak. Smoby játékok a szettben csodaszép összképet alkotnak, minőségi alapanyagokból készültek és minden udvar és kert ékeivé válnak.

Gyerek házikó Barátok Smoby konyhasarokkal és elektronikus csengővel

Barátok Smoby házikó igazán tágas gyerek kerti ház, mely több gyerkőc befogadására is képes. Kerti ház kiskonyhája mosogatótálcával és kiegészítőkkel is fel van szerelve, mint például étkező résszel, mely piknik asztalként is jól funkcional majd. A gyerek Smoby házikó alap méretei 221*155 cm. A bejárati ajtó magassága 91 cm és szélessége 41 cm, a vendégek a jövetelüket az elektronikus csengő megnyomásával tudják jelezni.

 • kerti házikó gyerekeknek 3 éves kortól
 • csomag tömege 38,5 kg
 • aljzat méretei 221*155 cm
 • házikó magassága 172 cm
 • konyhapult mosogatótálcával
 • étkészlet evőeszközökkel
 • 3 ablak elöl és 3 ablak hátul
 • ajtó magassága 91 cm, szélessége 41 cm
 • hátsó felezett rácsos ajtó 
 • piknik asztal méretei 55*38 cm, pad méretei 23*16 cm
 • elektronikus csengő elemre 2xAAA/1,5V/LR03

Csúszda Toboggan XL Smoby dupla hullámmal és vízzel hossza 2,3 m

A Smoby Toboggan XL csúszda gyerekeknek a legkiválóbb minőségű termékek egyike a piacon levő gyerekcsúszdák közül gyerkőcöknek már 3 éves kortól. A 2,3 méteres csúszási felülettel intenzív és felejthetetlen csúszdázási élményt ígér. A csúszdának ergonomikus kialakítású kettős hullámú felülete van, mi több, a tetején vízre is köthető locsolócsővel, ami nagyszerűen kihasználható a nyári hónapokban, mert a gyerekek csúszhatnak egyenesen saját kis medencéjükbe. A lépcsők csúszásgátló kialakításának köszönhetően a csúszdán nem fenyeget megcsúszás veszélye. Akár mezítláb vagy vizes lábacskákkal is biztonságos és kellemes lépcsőzni. A gyerekcsúszda teherbírása 50 kg.

A gyerekek csúszhatnak nemcsak egyszerű csúszdán, hanem saját vizes csúszdájuk lesz. Az erős, ellenálló műanyag részekből álló szilárd szerkezet, amely közép részen megerősített, garantálja a biztonságot. A csúszda műanyag felülete érintésre kellemes és bársonyos. Az extra széles csúszásmentes lépcsők és kapaszkodók pedig biztonságot nyújtanak a kicsik számára. A gyerekcsúszda nagyon könnyen összerakható és szét is szedhető. A csúszda 2,3 m hosszú és méretei a következők 230*237*142 cm. A csúszófelület szélessége 40 cm. A kapaszkodók magassága 43 cm. A csúszdát egyedi anti UV szűrő védi a napsugárzástól így a műanyag nem károsodik, a színek nem fakulnak ki, hanem  ugyanolyan szépek, ragyogók maradnak hosszú évek használata során.

Gyerek homokozó Pillangó Smoby vízsugárral térfogat 95 liter 2 éves kortól zӧld

Pillangó formájú homokozó egy kétrészes homokozó gyerekeknek 2 éves kortól. A két homokozóból álló szettet spriccelő egészíti ki, amely nagyon egyszerűen kerti tӧmlőre kӧthető és gyengéd vízsugárral spriccel. Ahomokozó egyik részét vízzel másikat homokkal lehet feltölteni. A Smoby gyerek homokozó méretei 167*111*18 cm, térfogata 95 liter vizet vagy 175 kg homokot bír el.

Jellemzői

 • kétrészes homokozó
 • saját vízsugár
 • 24 hó kortól
 • 95l/175 kg térfogat
 • csomagolás súlya 4,45 kg

Smoby kiváló minőségű és modern műanyag gyerekjátékokat gyártó neves francia cég. Smoby játékok műanyaga szilárd és strapabíró, de egyben finom és sima a gyerek kezecskéknek, érintésre bársonyos. Minden Smoby gyerekjáték éle lekerekített, hogy a gyerekeket vidám játék közben ne fenyegesse sérülés veszélye. Smoby termékek színei nagyon jó hatással vannak a gyermeki elképzelőerő és fantázia fejlődésére. 

Doprava nad 69
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányboy and girl
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek217*155*172 cm
Termék magassága172 cm
A csomagolás méretei150*40*88 cm
Teljes hosszúság217 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
UV szűrőIgen
dupla falakIgen
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg34,50 kg / 38,5 kg
MegjegyzésBattery: 2 x 1,5V, AAA, LR03
Színzӧld
Meghatározott termékekIgen
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek