Szett háromszárnyú barkácsműhely Black&Decker Mega Center és fűnyíró Smoby mechanikus hanggal

Termék leírása

Háromszárnyú szerelőműhely és fűnyíró mechanikus hanggal egy igazán kiváló játék szett gyerkőcöknek már 3 éves kortól. Játékok a szettben színben és dizájnban kiegészítik egymást, évekig fogják a kicsiket szórakoztatni. Kisfiúk magukra öltik az ezermester szerepét, megtanulnak az egyes szerszámokkal bánni, de a kertész szerepében is brillírozni fognak. Csöppségek játékos módon kerülnek közelebb a felnőttek világához, valósághű élményekkel gazdagodnak, fejlődik a finom motorika, kommunikációs készségük, könnyebben szocializálódnak, hisz a szett több gyermek közös szórakozására is alkalmas. 

Barkácsműhely háromszárnyú Black&Decker Mega Center Smoby gépész vízvezeték-szerelő festő és asztalos 100 db tartozék 

Black&Decker Mega Center háromszárnyú barkácsműhely a francia Smoby gyártótól gyerekeknek 3 éves kortól. A kis barkácsolók egy 100 részes kiegészítő készletre hagyatkozhatnak, melyben mechanikus fúró két fejjel, fogó, fűrész, csavarhúzó, franciakulcs, kalapács, festőhenger, satu, csavarok, anyák, szegek, cső alkatrészek, polcok, és más különböző tartozékok. A munkaasztal 3 játék felülettel rendelkezik, kerekeken gurul az egyszerűbb áthelyezés érdekében és nyitható oldalszárnyakkal, így pár másodperc alatt széttárható és összecsukható.

A középső rész a gépészeti munkára van fenntartva, itt a gyerkőc megtanul dolgozni a satuval, beütni a szöget, mérni a mechanikus vonalzóval és utasítás alapján összeszerelni a kis játékautót. A munka során gyakorolja a finommotorikát, megismeri az új eszközöket és azok helyes használatát. A műhely hátsó falára a gyerkőc felakaszthatja a munkaeszközöket, a tárolóhely lehetővé teszi az apró alkatrészek tárolását. A kis barkócsolórá praktikus krétával írható tábla is vár, ahová jegyzetelhet, illetve a munkapad alatt elhelyezkedő praktikus polcokat is kihasználhatja.

A vízvezeték-szerelő és festő rész mosogatótálcából, festőhenerből, szappan adagolóból, továbbá szerelő falból nyílásokkal áll, ahol a gyermek kipróbálhatja egy képes útmutató alapján a csővezeték szerelését. A felszerelt csővezetéken keresztül labdát ereszthet le, figyelve annak útját, amíg eléri a rendeltetési helyét. A vezeték építése során a gyerekek különböző szeszerelési módokat próbálgathatnak, és ezáltal teljes mértékben fejleszthetik térlátásukat és technikai készségeiket.

Az asztalos részleg azon gyermekek számára készült, akik szeretnének megtanulni fával dolgozni. A kis asztalosok örömére szolgál majd az asztali körfűrész, mellyel elsajátíthatják a fadarabok csúszó mechanizmussal történő vágását. A valósághű körfűrész mellett a gyerekek a fa feldolgozásához praktikus fűrészt is használhatnak, melyet munka után az asztal oldarára akaszthatnak. Az asztalos részhez egy kis polc is tartozik aza próságok elrendezéséhez. A barkácsműhely méretei 56*34*103 cm.

Gyerek fűnyíró Black&Decker Smoby mechanikus hanggal

Csúcsszuper Black&Decker játék fűnyíró megfelelő választás minden gyerkőc, de különösképpen a kisfiúk részére 3 éves kortól, akik szívesen öltik magukra a kis kertész szerepét. A fűnyírót a népszerű Black&Decker szerszámok és eszközök stílusában tervezték, minőségi kivitelezéssel és kiváló funkciókkal felszerelve. A narancssárga-fekete fűnyíró az indítógomb kattintásával mechanikus Click-click hangot ad ki. Kis kertész amint hozzálát a kerti teendőkhöz és új fűnyíróját elkezdi tolni, az Crick-crick hanggal jutalmazza, ami még valósághűbb érzetet táplál majd a kis lurkóban.

A gyermek fűnyíró 4 keréken gurul, ami megkönnyíti kezelését. Ennek a kerti játéknak köszönhetően fejlődik a kicsik logikus gondolkodásmódja, kíváncsian érdeklődnek majd, hogyan működnek az egyes kerti szerszámok és kiegészítők. Black&Decker fűnyíró tökéletes játék minden gyermek számára, kiváló minőségű, tartós műanyagból készült, igy teljesen biztonságos játékot kínál a kicsiknek. A fűnyíró méretei 35*26*56 cm, miközben a fogantyú magassága 56 cm.

Smoby kiváló minőségű és modern műanyag gyerekjátékokat gyártó neves francia cég már évtizedek óta. Smoby játékok műanyaga szilárd és strapabíró, de egyben finom és sima a gyerek kezecskéknek, érintésre bársonyos. Minden Smoby gyerekjáték éle lekerekített, hogy a gyerekeket vidám játék közben ne fenyegesse sérülés veszélye. Smoby termékek színei nagyon jó hatással vannak a gyermeki elképzelőerő és fantázia fejlődésére.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek56*34*103 cm
Termék magassága103 cm
A csomagolás méretei59*26*75 cm
Teljes hosszúság56 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg6,26 kg
Színnarancssárga
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.