Szett háromszárnyú barkácsműhely Black&Decker Mega Center és motorfűrész Smoby hanggal

Termék leírása

Háromszárnyú szerelőműhely és elektronikus láncfűrész Black&Decker egy igazán csúcsszuper játék szett gyerkőcöknek már 3 éves kortól. Játékok a szettben színben és dizájnban kiegészítik egymást, évekig fogják a kicsiket szórakoztatni. Kisfiúk magukra öltik az ezermester szerepét, megtanulnak az egyes szerszámokkal bánni, kisautójukat összeszerelni, de az erdész szerepébe bújva akár fát is vághatnak ki. Csöppségek játékos módon kerülnek közelebb a felnőttek világához, valósághű élményekkel gazdagodnak, fejlődik a finom motorika, kommunikációs készségük, könnyebben szocializálódnak, hisz a szett több gyermek közös szórakozására is alkalmas. 

Barkácsműhely háromszárnyú Black&Decker Mega Center Smoby gépész vízvezeték-szerelő festő és asztalos 100 db tartozék 

Black&Decker Mega Center háromszárnyú barkácsműhely a francia Smoby gyártótól gyerekeknek 3 éves kortól. A kis barkácsolók egy 100 részes kiegészítő készletre hagyatkozhatnak, melyben mechanikus fúró két fejjel, fogó, fűrész, csavarhúzó, franciakulcs, kalapács, festőhenger, satu, csavarok, anyák, szegek, cső alkatrészek, polcok, és más különböző tartozékok. A munkaasztal 3 játék felülettel rendelkezik, kerekeken gurul az egyszerűbb áthelyezés érdekében és nyitható oldalszárnyakkal, így pár másodperc alatt széttárható és összecsukható.

A középső rész a gépészeti munkára van fenntartva, itt a gyerkőc megtanul dolgozni a satuval, beütni a szöget, mérni a mechanikus vonalzóval és utasítás alapján összeszerelni a kis játékautót. A munka során gyakorolja a finommotorikát, megismeri az új eszközöket és azok helyes használatát. A műhely hátsó falára a gyerkőc felakaszthatja a munkaeszközöket, a tárolóhely lehetővé teszi az apró alkatrészek tárolását. A kis barkócsolórá praktikus krétával írható tábla is vár, ahová jegyzetelhet, illetve a munkapad alatt elhelyezkedő praktikus polcokat is kihasználhatja.

A vízvezeték-szerelő és festő rész mosogatótálcából, festőhenerből, szappan adagolóból, továbbá szerelő falból nyílásokkal áll, ahol a gyermek kipróbálhatja egy képes útmutató alapján a csővezeték szerelését. A felszerelt csővezetéken keresztül labdát ereszthet le, figyelve annak útját, amíg eléri a rendeltetési helyét. A vezeték építése során a gyerekek különböző szeszerelési módokat próbálgathatnak, és ezáltal teljes mértékben fejleszthetik térlátásukat és technikai készségeiket.

Az asztalos részleg azon gyermekek számára készült, akik szeretnének megtanulni fával dolgozni. A kis asztalosok örömére szolgál majd az asztali körfűrész, mellyel elsajátíthatják a fadarabok csúszó mechanizmussal történő vágását. A valósághű körfűrész mellett a gyerekek a fa feldolgozásához praktikus fűrészt is használhatnak, melyet munka után az asztal oldarára akaszthatnak. Az asztalos részhez egy kis polc is tartozik aza próságok elrendezéséhez. A barkácsműhely méretei 56*34*103 cm.

Elektronikus láncfűrész Black&Decker Chainsaw Smoby 

Elektronikus láncfűrész a francia Smoby műhelyéből egy igazán menő szerszám kisfiúk részére már 3 éves kortól. Az elektronikus láncfűrész valódi fűrészhangot ad ki, ezáltal a kisfiúk kezében egy igazi szerszám érzését adja. Maximálisan biztonságos, gyártásánál minőségi és kellemesen bársonyos tapintású műanyagot használtak. A Black&Decker motorfűrész lenyűgöző játék, amely a kisfiúknak hosszantartó szórakozást biztosít. Sokat megtanulnak arról, hogyan kell a szerszámokat használni és mi miden szükséges különböző javításokhoz.

A kis ezermesterek imádnak munkaeszközökkel játszani, hiszen ilyenkor felnőttnek érzik magukat. Nagyon fontos a legkisebb gyerekeket rávezetni mesterség szerepjátékokra. Játékos módon így közelednek a valós világhoz, próbálgatják és felfedezik mit is jelent igazi szerelőnek lenni. A elektronikus fűrész fejleszti a finom motorikát és mozgási képességeket. A szerszám használata ösztönzi a logikus gondolkodás és koncentráció fejlődését. Felfedeznek, vizsgálgatnak, javítanak, szétszednek és összeraknak dolgokat. Játék Smoby láncfűrész méretei 40*10*14 cm, tökéletesen a gyermek kezecskékhez lett kialakítva. 

Smoby kiváló minőségű és modern műanyag gyerekjátékokat gyártó neves francia cég már évtizedek óta. Smoby játékok műanyaga szilárd és strapabíró, de egyben finom és sima a gyerek kezecskéknek, érintésre bársonyos. Minden Smoby gyerekjáték éle lekerekített, hogy a gyerekeket vidám játék közben ne fenyegesse sérülés veszélye. Smoby termékek színei nagyon jó hatással vannak a gyermeki elképzelőerő és fantázia fejlődésére.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek56*34*103 cm
Termék magassága103 cm
A csomagolás méretei59*26*75 cm
Teljes hosszúság56 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg6,26 kg
Színnarancssárga
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.