Szett háromszárnyú barkácsműhely Black&Decker Mega Center és tábla Smoby rajzolásra krétával és mágnesekre

Termék leírása

Háromszárnyú szerelőműhely és rajztábla krétára és mágnesekre egy igazán menő játék szett kreatív gyerkőcöknek már 3 éves kortól. Játékok a szettben színben és dizájnban kiegészítik egymást, évekig fogják a kicsiket szórakoztatni. Szerelőműhelyben a kicsik magukra öltik az ezermester szerepét, megtanulnak az egyes szerszámokkal bánni, az állítható tanulótábla pedig betekintést enged akár a tanár diák szerepjátékba is. Csöppségek játékos módon kerülnek közelebb a felnőttek világához, valósághű élményekkel gazdagodnak, fejlődik a finom motorika, kommunikációs készségük, könnyebben szocializálódnak, hisz a szett több gyermek közös szórakozására is alkalmas. 

Barkácsműhely háromszárnyú Black&Decker Mega Center Smoby gépész vízvezeték-szerelő festő és asztalos 100 db tartozék 

Black&Decker Mega Center háromszárnyú barkácsműhely a francia Smoby gyártótól gyerekeknek 3 éves kortól. A kis barkácsolók egy 100 részes kiegészítő készletre hagyatkozhatnak, melyben mechanikus fúró két fejjel, fogó, fűrész, csavarhúzó, franciakulcs, kalapács, festőhenger, satu, csavarok, anyák, szegek, cső alkatrészek, polcok, és más különböző tartozékok. A munkaasztal 3 játék felülettel rendelkezik, kerekeken gurul az egyszerűbb áthelyezés érdekében és nyitható oldalszárnyakkal, így pár másodperc alatt széttárható és összecsukható.

A középső rész a gépészeti munkára van fenntartva, itt a gyerkőc megtanul dolgozni a satuval, beütni a szöget, mérni a mechanikus vonalzóval és utasítás alapján összeszerelni a kis játékautót. A munka során gyakorolja a finommotorikát, megismeri az új eszközöket és azok helyes használatát. A műhely hátsó falára a gyerkőc felakaszthatja a munkaeszközöket, a tárolóhely lehetővé teszi az apró alkatrészek tárolását. A kis barkócsolórá praktikus krétával írható tábla is vár, ahová jegyzetelhet, illetve a munkapad alatt elhelyezkedő praktikus polcokat is kihasználhatja.

A vízvezeték-szerelő és festő rész mosogatótálcából, festőhenerből, szappan adagolóból, továbbá szerelő falból nyílásokkal áll, ahol a gyermek kipróbálhatja egy képes útmutató alapján a csővezeték szerelését. A felszerelt csővezetéken keresztül labdát ereszthet le, figyelve annak útját, amíg eléri a rendeltetési helyét. A vezeték építése során a gyerekek különböző szeszerelési módokat próbálgathatnak, és ezáltal teljes mértékben fejleszthetik térlátásukat és technikai készségeiket.

Az asztalos részleg azon gyermekek számára készült, akik szeretnének megtanulni fával dolgozni. A kis asztalosok örömére szolgál majd az asztali körfűrész, mellyel elsajátíthatják a fadarabok csúszó mechanizmussal történő vágását. A valósághű körfűrész mellett a gyerekek a fa feldolgozásához praktikus fűrészt is használhatnak, melyet munka után az asztal oldarára akaszthatnak. Az asztalos részhez egy kis polc is tartozik aza próságok elrendezéséhez. A barkácsműhely méretei 56*34*103 cm.

Fém tanulótábla krétára és mágnesekre Evolutiv Board Smoby kétoldalú magasságilag állítható tárolórésszel és 80 kiegészítővel 130 cm magas

Fém tanulótábla krétára és mágnesekre Evolutiv Board a neves francia Smoby vállalat műhelyéből egy minőségi kétoldalas rajztábla gyerekek részére már 3 éves kortól. A tanulótábla együtt növekszik gyermekével. Minőségi fémvázzal rendelkezik kombinálva tartós műanyaggal, mely kellemesen bársonyos a tapintásra. Ez egy nagyon praktikus tábla, az egyik oldalára a gyerekek írhatnak filctollal, a másik felére pedig hagyományos krétával. Mindkét oldal könnyen szivaccsal törölhető. Mágneses tanulótábla magasságilag állítható a gyermek igényei szerint. A tábla alatt tágas rekeszes rakodótér kapott helyet a nélkülözhetetlen filctollak, ceruzák, kréták tárolására.

A menő rajztáblához 80 darab kiegészítő tartozik, mégpedig mágneses betűk, számok, filctollak, színes kréták és szivacs. A stílusos tábla lágy színvilágban időtlen benyomást kelt, így megfelelő kisfiúk és kislányok részére egyaránt. Ezzel a nagyszerű termékkel gyermekei hosszú éveken keresztül fognak szórakozni, de egyaránt segítségükre lesz az első szavak, számok leírásában. Ez a kiváló segédeszköz serkentően hat a logikus gondolkodásmódra, előhozza a rejtett rajztehetséget, serkentően hat a fantázia és képzelőerő fejlődésére. Köszönhetően a rengeteg kiegészítőnek, a rajztábla nagyszerű segítség az iskola előtti felkészülésben vagy a kisiskolás években. Mágneses tábla könnyen összecsukható, helytakarékos. Méretei 67*61*130 cm, miközben teljes magassága 130 cm.

A francia Smoby gyártó évtizedek óta első osztályú, eredeti kialakítású játékokat gyárt a gyerekek számára. A Smoby játékok anyaga erős, ellenálló, ugyanakkor tapintásra bársonyos. A játékok lekerekített élei garantálják a biztonságos szórakozást és védik a legkisebbeket a sérüléstől. A játékok ösztönzően hatnak a fantáziára, képzelőerőre, lekötik a legkisebbek figyelmét. A gyártó termékei a francia minőség és egyedi külcsín megtestesítői és megfelelnek a legszigorúbb biztonsági szabványoknak.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek56*34*103 cm
Termék magassága103 cm
A csomagolás méretei59*26*75 cm
Teljes hosszúság56 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg6,26 kg
Színnarancssárga
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.