Szett háromszárnyú barkácsműhely Black&Decker Mega Center és virágüzlet Smoby saját készítésű virágokkal és további kiegészítőkkel

Termék leírása

Háromszárnyú szerelőműhely és virágüzlet kiegészítőkkel egy igazán kreatív játék szett gyerkőcöknek már 3 éves kortól. Játékok a szettben színben és dizájnban kiegészítik egymást, évekig fogják a kicsiket szórakoztatni. Kisfiúk magukra öltik az ezermester szerepét, megtanulnak az egyes szerszámokkal bánni, de a virágbolt is betekintést enged kreatív virágcsokrok készítésébe. Csöppségek játékos módon kerülnek közelebb a felnőttek világához, valósághű élményekkel gazdagodnak, fejlődik a finom motorika, kommunikációs készségük, könnyebben szocializálódnak, hisz a szett több gyermek közös szórakozására is alkalmas. 

Barkácsműhely háromszárnyú Black&Decker Mega Center Smoby gépész vízvezeték-szerelő festő és asztalos 100 db tartozék 

Black&Decker Mega Center háromszárnyú barkácsműhely a francia Smoby gyártótól gyerekeknek 3 éves kortól. A kis barkácsolók egy 100 részes kiegészítő készletre hagyatkozhatnak, melyben mechanikus fúró két fejjel, fogó, fűrész, csavarhúzó, franciakulcs, kalapács, festőhenger, satu, csavarok, anyák, szegek, cső alkatrészek, polcok, és más különböző tartozékok. A munkaasztal 3 játék felülettel rendelkezik, kerekeken gurul az egyszerűbb áthelyezés érdekében és nyitható oldalszárnyakkal, így pár másodperc alatt széttárható és összecsukható.

A középső rész a gépészeti munkára van fenntartva, itt a gyerkőc megtanul dolgozni a satuval, beütni a szöget, mérni a mechanikus vonalzóval és utasítás alapján összeszerelni a kis játékautót. A munka során gyakorolja a finommotorikát, megismeri az új eszközöket és azok helyes használatát. A műhely hátsó falára a gyerkőc felakaszthatja a munkaeszközöket, a tárolóhely lehetővé teszi az apró alkatrészek tárolását. A kis barkócsolórá praktikus krétával írható tábla is vár, ahová jegyzetelhet, illetve a munkapad alatt elhelyezkedő praktikus polcokat is kihasználhatja.

A vízvezeték-szerelő és festő rész mosogatótálcából, festőhenerből, szappan adagolóból, továbbá szerelő falból nyílásokkal áll, ahol a gyermek kipróbálhatja egy képes útmutató alapján a csővezeték szerelését. A felszerelt csővezetéken keresztül labdát ereszthet le, figyelve annak útját, amíg eléri a rendeltetési helyét. A vezeték építése során a gyerekek különböző szeszerelési módokat próbálgathatnak, és ezáltal teljes mértékben fejleszthetik térlátásukat és technikai készségeiket.

Az asztalos részleg azon gyermekek számára készült, akik szeretnének megtanulni fával dolgozni. A kis asztalosok örömére szolgál majd az asztali körfűrész, mellyel elsajátíthatják a fadarabok csúszó mechanizmussal történő vágását. A valósághű körfűrész mellett a gyerekek a fa feldolgozásához praktikus fűrészt is használhatnak, melyet munka után az asztal oldarára akaszthatnak. Az asztalos részhez egy kis polc is tartozik aza próságok elrendezéséhez. A barkácsműhely méretei 56*34*103 cm.

Virágüzlet saját virággyártással Flower Market Smoby különböző textil szirmokból 104 kiegészítő

Flower Market virágüzlet saját virágok készítésével a francia Smoby gyártótól gyerekek számára 3 éves kortól. A kreatív virágkészítő játék segítségével a fiúk és a lányok gyönyörű csokrokat tervezhetnek különböző típusú színes szirmok kombinálásával és egy mechanikus prés használatával. A gyerekek elhelyezik a virágkocsányt a prés közepébe, kiválasztják a megfelelő szövetszirmokat, a ráhelyezik a kocsányra és enyhe nyomással összeillesztik a virág többi részével. Az elkészült virágot a szár hosszú részébe helyezik, és a virágcsokor készen áll, hogy becsomagolják és átadják a vásárlóknak, vagy ajándékba adják a szeretteiknek.

A csokrokat ismét szét lehet szedni, így a kis virágárusok mindig új dizájnnal próbálkozhatnak, barátaikkal, testvéreikkel együtt versenyezhetnek, ki tud szebb csokrot készíteni. A csomag 2 db műanyag vázát is tartalmaz, melybe az előkészített virágok könnyen elhelyezhetők. A kreatív készlet 104 db kiegészítőt tartalmaz, köztük présgépet, 47 textil szirmot, 8 hosszú és 8 rövid növény szárat, 16 bélyegzőt a virágok összeillesztéséhez, 2 vázát, 2 kémcsövet, 3 hegyes papírzacskót csokrok becsomagolásához és matricákat a díszítéshez. A virágárusok egy illusztrált használati útmutatóra is támaszkodhatnak, amely tippeket ad a virágprés használatához és a csokrok készítéséhez.

Virágcsokor a virágüzletbe Flower Market Smoby saját virágcsokor elékészítésére 95 darabos

Virágcsokor a Flower Market Smoby virágboltba egy igazán nagyszerű kiegészítő és komponensek egyvelege, melyekből a gyerekek saját csokrot tudnak összeállítani szeretteik részére. Különleges készlet saját virágcsokor összeállítására 95 részből áll, melyek közt megtalálhatóak különböző színű anyag virágszirmok, rövid és hosszú virágszárak és egyéb kötöző eszközök. Ezeknek a kiegészítőknek köszönhetően kis virgboltjukat bővítik további csodás alapanyagokkal és csodaszép virágcsokrokkal. Ezzel a nagyszerű játékkal új játéklehetőségkeh jutnak, fejlődik kreativitásuk és fantáziájuk új virágok megalkotásában. 

A francia Smoby gyártó évtizedek óta első osztályú, eredeti kialakítású játékokat gyárt a gyerekek számára. A Smoby játékok anyaga erős, ellenálló, ugyanakkor tapintásra bársonyos. A játékok lekerekített élei garantálják a biztonságos szórakozást és védik a legkisebbeket a sérüléstől. A játékok ösztönzően hatnak a fantáziára, képzelőerőre, lekötik a legkisebbek figyelmét. A gyártó termékei a francia minőség és egyedi külcsín megtestesítői és megfelelnek a legszigorúbb biztonsági szabványoknak.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek56*34*103 cm
Termék magassága103 cm
A csomagolás méretei59*26*75 cm
Teljes hosszúság56 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg6,26 kg
Színnarancssárga
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.