Szett bébitaxi Bobby Car Neo BIG piros hanggal 3-rétegű gumikerekekkel és ovális utánfutóval és tolókar ergonomikus háttámlával

Termék leírása

Piros Bobby Car Neo bébitaxi hanggal, ovális utánfutóval és ergonomikus háttámlával kiegészített tolókarral egy igazán tökéletes játékszett fiúknak és lányoknak 1 éves kortól. Ez a modern játékszett most alacsony áron kapható, így spórolni is tud. Bébitaxi és a kiegészítők színben és dizájnban kiegészítik egymást, fejlesztően hatnak a gyerkőcök finom motorikájára és mozgási képességei fejlődésére. Játékok a német BIG vállalattól egyedi dizájnban és csúcsszuper minőségben lettek megalkotva, hogy hosszú ideig szolgálják a gyerkőcöket. 

Bébitaxi Bobby Car Neo BIG piros hanggal gumi kerekekkel és rácsozott hűtőmaszkkal 12 hó-tól

Gyerek bébitaxi Bobby Car Neo egy luxusautó mása, mely egyedi dizájnban pompázik, amelybe csemetéje az első látásra beleszeret. Bébitaxi megfelelő 1-5 éves korosztálynak. A bébitaxi első pillantásra lenyúgözi hangeffektjével gyermekét, mely minden egyes utazást még szórakoztatóbbá és érdekesebbé varázsol. Bébitaxi kisautó gömbölyded formái biztonságot nyújt a kicsik számára, kényelmes ülése és szép színek pedig csak fokozzák a mókás suhanást. Piros színkivitelezés, működő duda és nagy, valósághű hűtőmaszk - ezek mind egyedi tulajdonságai a BIG bébitaxinak, melyek egyedibbé teszik a többi bébitaxival szemben. A bébitaxi hátsó részén a térdnek lett támaszték kialakítva, így nagyobb gyerekek is használhatják, mint rollert. 

Gyerek bébitaxi Bobby Car Neo legmodernabb bébitaxi a német BIG vállalat műhelyéből. Bébitaxi kisautó formában teherbírása 50 kg. Gyerekek 12 hónapos kortól azonnal megszeretik a valósághű és érdekes funkcióinak köszönhetően, hisz a duda is valósághű hangot ad ki. A bébitaxi színe a káros sugarak ellen védve van a UV szűrőnek hála. A 3-rétegű gumi kerekek halk haladást biztosítanak az úttesten. Fekete-fehér színben pompáznak és BIG márkafelirat díszíti a felületüket.

Ovális utánfutó minden BIG New&Classic&Neo&Next bébitaxikhoz cserélhető türkíz és rózsaszín felnik 12 hó-tól

Lepje meg gyerkőcét a német BIG vállalat legújabb utánfutójával. Modern ovális utánfutó megfelelő választás New, Classic, Neo és Next bébitaxikhoz. Fiúkat és lányokat egyaránt lenyűgözi már 12 hónapos kortól csodaszép antracit színkivitelezése. 3-rétegű gumikerekek halk és kényelmes haladást biztosítanak. A kerekek felületét a BIG márkajel díszíti. Maximálisan tartósak és harmóniában állnak a járgány dizájnjával. Szükség esetén a felni rózsaszín vagy türkizkékre cserélhető. A külcsín változtatásának lehetősége hozzájárul a gyermek személyiségének és egyéniségének fejlesztéséhez. Köszönhetően robosztus és tartós szerkezetének teherbírása 25 kg, felületét UV szűrő védi a káros napsugarakkal szemben. Méretei a utánfutónak 49*21*29 cm.

Tolókar ergonomikus háttámlával minden BIG New&Classic&Next&Neo bébitaxihoz magasságilag állítható 88-108 cm 12 hó-tól

Szülőkormány háttámlával a neves német BIG vállalat műhelyéből egy nagyszerű és praktikus kiegészítő minden New, Classic, Next és Neo bébitaxihoz. Ergonomikusan kialakított tolókar a nagyobb kényelem érdekében két kézzel markolható meg és 4 magassági fokozatba állítható (88-tól 108 cm-ig). A tolókar erős fémből készült, részét képezi a minőségi ergonomikusan alakított fekete háttámla tartós műanyagból a BIG márkajellel díszítve. Tolókart minden szülő értékelni fogja, hisz tudja a menetirányt irányítani. Ha gyerkőce elfárad a nagy utazás közben, felrakja a bébitaxira a lábacskáit és a háttámlának hátradőlve meg tud pihenni, miközben a szülő tolja a járgányt. Nagyszerű kiegészítő séták, kirándulások vagy bevásárlás alkalmával is. 

A szülőkormány egyszerűen és könnyen rászerelhető a bébitaxi hátsó részére. A bébitaxi és a szülőkormány biztonságosan összekapcsolódik. Használata egyszerű. A legújabb gyártási fejlesztés garantálja a termék magas stabilitását és tartósságát. Felhelyezése illetve a tolókar leszerelése a bébitxiról gyors és egyszerű - átgondolt fix csatoló rendszerrel minden szülőnek könnyedén fog menni. A tolókar magasságát a tolókaron található nyomógombbal tudja majd beállítani, az egyes fokozatok közt 6,5 cm a különbség.

A német BIG márka játékai nemzetközi díjakat tudhatnak magukévá. A BIG márka logója egy bivaly, amely az erőt, az ellenállóságot és a masszívságot jelképezi - és pont ezek a márka jellegzetességei is. A BIG márka fő szempontja a játékok biztonságossága, a felhasznált anyagok nemhogy csak minőségiek és újrahasznosíthatóak, de az egészségre ártalmatlanok is. Összetéveszthetetlen dizájn, modern gyártási technikák és játékok, amelyek a gyerekek minden igényét kielégítik - ez a BIG márka.

Doprava 79
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor12 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek57*30*39 cm
Termék magassága39 cm
A csomagolás méretei59*28*31 cm
Teljes hosszúság57 cm
Hangot kiadóIgen
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,6 kg
Színpiros
Meghatározott termékekIgen
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...