Szett bolt Bio gyümölcsök-zöldésgek Organic Fresh Market Smoby és elektronikus játékkonyha gofrisütővel turmixgéppel kávéfőzővel és élelmiszerekkel

Termék leírása

Zöldséges-Gyümölcsös Bio bolt és elektronikus konyhácska gofrisütővel, turmixgéppel, kávéfőzővel és élelmiszerekkel nagyszerű játék szett gyerekek részére már 3 éves kortól. Játékok a szettben dizájnban és színben kiegészítik egymást, éveken keresztül szolgálják majd a kicsiket. Fiúk és lányok szívesen bújnak a boltosok, elárusítók és séfszakácsok bőrébe. Szerepjátékokba bújva valósághű élményekkel gazdagodnak, gyorsabban fejlődik finom motorikájuk és logikus gondolkodásmódjuk, közelebb kerülnek a felnőttek világához. Játék szett több gyerkőc közös szórakozására is alkalmas, játszadozás közben fejlődik kommunikációjuk és könnyebben szocializálódnak. 

Bolt Bio gyümölcsökkel-zöldségekkel Organic Fresh Market Smoby

Gyümölcsös és zöldséges közért Organic Fresh Market a francia Smoby vállalat műhelyéből tökéletes ajándék kisfiúk és kislányok részére már 3 éves kortól, akik kedvelik a szerepjátékokat. Nagyon szép modern barnás-zöld színkombinációban pompázik és valódi kisoltra emlékeztet, így számos játéklehetőséggel várja az örökmozgó és kiváncsi gyerkőcöket. Beépitett pénztárgép nyitható kasszával tele bankjegyekkel és pénzérmékkel garantáltan elszórakoztatja a gyerkőcöket, mint ahogy a mechanikus mérleg is a kiválasztott áru lemérése során. Vásárlóknak lehetőségük van a készpénzes és bankkártyás fizetésre egyaránt, hisz terminállal is fel van szerelve a bolt és még nyugtát is ad, hogy ellenőrizni tudják a kis vásárlók a bevásárlást. Fresh Market mikrofonnal és elektronikus szkennerrel is fel lett szerelve, mely hang és fényeffektekkel teszi a vásárlást még életszerűbbé. 

A kávéfőző felett óra kapott helyet, mellette a zárva/nyitva felirat található (angol és francia nyelven), melyet gyerkőce a nyitvatartási idő szerint tud változtatni. Az óra alatt mechanikus gabonapehely-adagoló található tárolódobozzal, melyből a boltos a kért mennyiséget pontosan kitudja mérni a kis vásárló számára a már előkészitett boxba. BIO bolt 43 kiegészitővel várja a gyerkőcöket, melyek közt megtalálható tésztás doboz, gabonapehely, száraz süti, tej, különféle gyümölcsök és zöldségek, üditőitalok, dobozok, joghurtok, játék pénz, szkenner és bankkártya is. A bevásárlást praktikus kosárkában tudja a kis vásárló hazavinni. Az egész portékát a bolt polcain tudja a kis boltos szétrakni, ahol az egyes termékek ára is fel van tüntetve. BIO bolt méretei 70*60*90 cm, teljes magassága 90 cm. Elektronikus modul 2xLR03/AAA(nem képezik a csomag részét) elemekre működik.

Játékkonyha elektronikus funkciókkal Cherry Kitchen Smoby

Elektronikus játékkonyha Cherry Kitchen a neves francia Smoby vállalat műhelyéből egy igazán minőségi konyhácska minden gyerek részére már 3 éves kortól. Stilusos francia külcsínben pompázik és nagyon szép pasztell színárnyalatban lett kialakítva, igy kisfiúk és kislányok szivét egyaránt elrabolja. Gyerkőcök szórakozásáról gondoskodik a konyhai óra, a hosszított munkafelület pedig akár étkezősarokként is kihasználható. Minőségi és tartós műanyagból készült, mely kellemes bársonyos érzést nyújt tapintásra. A konyhácska több oldalról is megközelithető, igy testvérek és barátok együtt játszadozhatnak, kényelmesen elférnek a konyha körül. A konyha hátsó része nagyon szép konyhai motivumokkal van diszitve. 

Kisfiúk és kislányok egyaránt szívesen játszanak majd a sütővel, hűtőszekrénnyel, kapszulákkal teli kávéfőzővel és tűhellyel, mely főzés közben hanggal szórakoztatja a kicsiket. Összesen 25 kiegészítő várja, hogy csemetéjében felélessze a kis séfszakácsot. A kiegészítők közé tartozik fazék, serpenyő, halacska és steak, villák, kések, kanalak, tányérok, poharak, csészék, tésztás doboz, tej, villa a sütéshez, kés az aprításhoz és praktikus merőkanál. A kiegészítők természetesen a gyermek kezecskékhez lettek kialakítva, akik az eszközök használatával erősítik tapintási érzéküket, koordinációs készségüket, finom motorikájukat. Felhőtlen játék közben szintén fejlődik kommunikációs készségük, játék közben közelebb kerülnek a felnőttek világához. Főzöcskélés közben szintén fejlődik a kicsik koncentrációs és ítélőképessége, elsajátítják az egyes konyhai eszközök megfelelő használatát. Játékkonyha stabil lábakon áll, méretei 67*32*96 cm, teljes magassága 96 cm, munkafelület magassága 49 cm. Elektronikus modul 2 x LR03 elemre működik, melyek nem képezik a csomag részét.

Gofrisütő turmixgéppel és kávéfőzővel Small Household Appliances Écoiffier

Gofrisütő turmixgéppel és kávéfőzővel Small Household Appliances a francia Écoiffier vállalat műhelyéből nagyszerű játékszett minden gyerkőc részére már 18 hónapos kortól, akik előszeretettel bújnak a kis kukta szerepébe. A 24-darabos készletbe zöld gofrisütő 4 szivecske alakú gofrival, piros kávéfőző, turmixgép mechanikus hanggal és elforgatható gombbal, tejszinhab, poharak, kanalak, citrom, eprek és további kiegészitők is tartoznak. Nagyszerű szett kiválóan kiegésziti a játékkonyhákat, boltokat, éttermeket, kávézókat, de egymagában is megállja a helyét. A játékok elsőosztályú műanyagból készültek, igy nagyon hosszú ideig szórakoztatja majd gyermekét, miközben fejlődik fantáziája és elképzelőereje egyaránt. 

Élelmiszerek játékkonyhába 100% Chef Écoiffier

Élelmiszer szett játékkonyhába 100% Chef egy egyedi kiegészítőkből álló készlet játékkonyhába. Gyerek élelmiszerek 18 hónapos kortól megfelelőek már a játékra. A szettbe 20 darab kiegészítő tartozik, ide tartozik zöldborsó konzerv, paradicsom konzerv, nitella, joghurt, kóla, tej, dzsúsz, ásványvíz, narancs, majonéz és kecsap. Ezzel a szuper játékszettel most már a játékkonyhában vagy szupermarketekben a játék még érdekesebb és szórakoztatóbb lesz a csöppségek számára.

Smoby neves francia gyártó cég magas minőségű műanyag gyerekjátékokat készít. A gyártásnál használt műanyag erős és ellenálló, mégis sima, kellemes, bársonyos tapintású. A műanyag Smoby játékok vidám és élénk színei serkentik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját.  A szigorúan ellenőrzӧtt gyártási folyamat végén a legszigorúbb biztonsági kӧvetelményeknek megfelelő termék áll. A Smoby garantálja a francia minőséget, eredeti dizájnt és a termékek egyediségét. Az Écoiffier francia gyártó minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Termékei megfelelnek a legszigorúbb európai szabványoknak, ezért a legkisebbek szórakoztatására is alkalmasak.

Doprava nad 39€ HU zima

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek60*60*90 cm
Termék magassága90 cm
A csomagolás méretei50*24*70 cm
Teljes hosszúság60 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,11 kg
NoteBattery: 2 x LR03 not included
Színzӧld
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.