Szett bolt Bio gyümölcsök-zöldségek Organic Fresh Market Smoby és rajzpad mágneses betűkkel és számokkal

Termék leírása

Zöldséges-Gyümölcsös Bio bolt és rajzpad betűkkel és számokkal csodás ajándék gyerekek részére már 3 éves kortól. Játékok a szettben dizájnban és színben kiegészítik egymást, éveken keresztül szolgálják majd a kicsiket. Fiúk és lányok szívesen bújnak a boltosok, elárusítók és tanárok bőrébe. Szerepjátékokba bújva valósághű élményekkel gazdagodnak, gyorsabban fejlődik finom motorikájuk és logikus gondolkodásmódjuk, közelebb kerülnek a felnőttek világához. Játék szett több gyerkőc közös szórakozására is alkalmas, játszadozás közben fejlődik kommunikációjuk és könnyebben szocializálódnak. 

Bolt Bio gyümölcsökkel-zöldségekkel Organic Fresh Market Smoby

Gyümölcsös és zöldséges közért Organic Fresh Market a francia Smoby vállalat műhelyéből tökéletes ajándék kisfiúk és kislányok részére már 3 éves kortól, akik kedvelik a szerepjátékokat. Nagyon szép modern barnás-zöld színkombinációban pompázik és valódi kisoltra emlékeztet, így számos játéklehetőséggel várja az örökmozgó és kiváncsi gyerkőcöket. Beépitett pénztárgép nyitható kasszával tele bankjegyekkel és pénzérmékkel garantáltan elszórakoztatja a gyerkőcöket, mint ahogy a mechanikus mérleg is a kiválasztott áru lemérése során. Vásárlóknak lehetőségük van a készpénzes és bankkártyás fizetésre egyaránt, hisz terminállal is fel van szerelve a bolt és még nyugtát is ad, hogy ellenőrizni tudják a kis vásárlók a bevásárlást. Fresh Market mikrofonnal és elektronikus szkennerrel is fel lett szerelve, mely hang és fényeffektekkel teszi a vásárlást még életszerűbbé. 

A kávéfőző felett óra kapott helyet, mellette a zárva/nyitva felirat található (angol és francia nyelven), melyet gyerkőce a nyitvatartási idő szerint tud változtatni. Az óra alatt mechanikus gabonapehely-adagoló található tárolódobozzal, melyből a boltos a kért mennyiséget pontosan kitudja mérni a kis vásárló számára a már előkészitett boxba. BIO bolt 43 kiegészitővel várja a gyerkőcöket, melyek közt megtalálható tésztás doboz, gabonapehely, száraz süti, tej, különféle gyümölcsök és zöldségek, üditőitalok, dobozok, joghurtok, játék pénz, szkenner és bankkártya is. A bevásárlást praktikus kosárkában tudja a kis vásárló hazavinni. Az egész portékát a bolt polcain tudja a kis boltos szétrakni, ahol az egyes termékek ára is fel van tüntetve. BIO bolt méretei 70*60*90 cm, teljes magassága 90 cm. Elektronikus modul 2xLR03/AAA(nem képezik a csomag részét) elemekre működik.

Rajzpad mágnesekkel Little Pupils Desk Smoby kétoldalú táblával és tárolórésszel 80 kiegészítővel

Rajzpad kétoldalú táblával Little Pupils Desk a francia Smoby vállalat csúcsszuper terméke, melybe minden gyerkőc első pillantásra beleszeret már 3 éves kortól. A rajzpad külcsíne francia dizájnőrök kezemunkája, akik gondosan odafigyelve a gyerekek sokrétű igényeire fejlesztették ki ezt a szuper tanulópadot. Iskolapad része egy kétoldalú tábla, mely az egyik felén hagyományos fekete, melyre krétával lehet csodálatos műveket rajzolni, a másik fele pedig klasszikus fehér tábla, melyre letörölhető filctollal tud kis huncut gyermeke izgalmas műveket alkotni, vagy a mágneses betűkön keresztül ismerkedhet a szavak érdekes világával. A tábla testreszabható, 2 helyzetbe állítható, hogy gyermeke számára kényelmes szögben indulhasson neki az alkotásnak. 

Iskolapad robosztus és stabil szerkezettel rendelkezik, maximálisan kényelmes és biztonságos üldögélést nyújt a kicsiknek köszönhetően az ergonomikus kialakításának. Tartozik hozzá 80 kiegészítő, mely 72 mágneses betűt és számot, 6 színes krétát, törlőkendőt rejt magában. Az oldalsó dobozban a gyermekei a mágneses kiegészítőket tárolhatják. A gyerek iskolapad ügyes tároló résszel is rendelkezik, melyet a kétoldalú tábla rejt el, ahol kis művésze a munka után a filctollait és krétáit tudja tárolni. Iskolapad még egy kisebb tároló résszel lett kialakítva a rajztábla felett, ahova az éppen szükséges segédeszközöket tudja kis művésze elhelyezni.

Mágneses betűk Ábécé és Számok jelekkel Smoby

Mágneses Ábécé betűkből, számokból és jelekből nagyszerű fejlesztő készlet a francia Smoby vállalat műhelyéből, mely már 3 éves kortól ajánlott a gyerkőcöknek. A 72 drb-os mágnes készlet betűkből, számokból és matematikai jelekből áll és kiválóan kiegésziti a tanulótáblákat. Mágnesek nagyszerű lehetőséget kínálnak szavak, matematikai egyenletek gyakorlására játékos módon. Mágneses betűk zöld, kék és piros szinben az apró gyermeki kezecskékhez lettek kialakitva. A 72 darab mágnes kiváló segítséget nyújt az ovisok és kisiskolások számára a betűk és számok megismerésére. A mágnesekkel való manupuláció közben fejlődik a gyerekek finom motorikus képessége is egyaránt. 

Smoby neves francia gyártó cég magas minőségű műanyag gyerekjátékokat készít. A gyártásnál használt műanyag erős és ellenálló, mégis sima, kellemes, bársonyos tapintású. A műanyag Smoby játékok vidám és élénk színei serkentik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját.  A szigorúan ellenőrzӧtt gyártási folyamat végén a legszigorúbb biztonsági kӧvetelményeknek megfelelő termék áll. A Smoby garantálja a francia minőséget, eredeti dizájnt és a termékek egyediségét.

Doprava nad 39€ HU zima

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek60*60*90 cm
Termék magassága90 cm
A csomagolás méretei50*24*70 cm
Teljes hosszúság60 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,11 kg
NoteBattery: 2 x LR03 not included
Színzӧld
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.