Szett bolt Bio gyümölcsök-zöldségek Organic Fresh Market Smoby és elektronikus porszívó vasalódeszkával és vasalóval

Termék leírása

Zöldséges-Gyümölcsös Bio bolt és elektronikus porszívó vasalódeszkával és vasalóval nagyszerű játék szett gyerekek részére már 3 éves kortól. Játékok a szettben dizájnban és színben kiegészítik egymást, éveken keresztül szolgálják majd a kicsiket. Fiúk és lányok szívesen bújnak a boltosok, elárusítók bőrébe, illetve betekintést nyernek a takarító eszközök révén a mindennapi teendőkbe is.  Szerepjátékokba bújva valósághű élményekkel gazdagodnak, gyorsabban fejlődik finom motorikájuk és logikus gondolkodásmódjuk, közelebb kerülnek a felnőttek világához. Játék szett több gyerkőc közös szórakozására is alkalmas, játszadozás közben fejlődik kommunikációjuk és könnyebben szocializálódnak. 

Bolt Bio gyümölcsökkel-zöldségekkel Organic Fresh Market Smoby

Gyümölcsös és zöldséges közért Organic Fresh Market a francia Smoby vállalat műhelyéből tökéletes ajándék kisfiúk és kislányok részére már 3 éves kortól, akik kedvelik a szerepjátékokat. Nagyon szép modern barnás-zöld színkombinációban pompázik és valódi kisoltra emlékeztet, így számos játéklehetőséggel várja az örökmozgó és kiváncsi gyerkőcöket. Beépitett pénztárgép nyitható kasszával tele bankjegyekkel és pénzérmékkel garantáltan elszórakoztatja a gyerkőcöket, mint ahogy a mechanikus mérleg is a kiválasztott áru lemérése során. Vásárlóknak lehetőségük van a készpénzes és bankkártyás fizetésre egyaránt, hisz terminállal is fel van szerelve a bolt és még nyugtát is ad, hogy ellenőrizni tudják a kis vásárlók a bevásárlást. Fresh Market mikrofonnal és elektronikus szkennerrel is fel lett szerelve, mely hang és fényeffektekkel teszi a vásárlást még életszerűbbé. 

A kávéfőző felett óra kapott helyet, mellette a zárva/nyitva felirat található (angol és francia nyelven), melyet gyerkőce a nyitvatartási idő szerint tud változtatni. Az óra alatt mechanikus gabonapehely-adagoló található tárolódobozzal, melyből a boltos a kért mennyiséget pontosan kitudja mérni a kis vásárló számára a már előkészitett boxba. BIO bolt 43 kiegészitővel várja a gyerkőcöket, melyek közt megtalálható tésztás doboz, gabonapehely, száraz süti, tej, különféle gyümölcsök és zöldségek, üditőitalok, dobozok, joghurtok, játék pénz, szkenner és bankkártya is. A bevásárlást praktikus kosárkában tudja a kis vásárló hazavinni. Az egész portékát a bolt polcain tudja a kis boltos szétrakni, ahol az egyes termékek ára is fel van tüntetve. BIO bolt méretei 70*60*90 cm, teljes magassága 90 cm. Elektronikus modul 2xLR03/AAA(nem képezik a csomag részét) elemekre működik.

Rúdporszívó elektronikus Rowenta Air Force Vacuum Cleaner Smoby

Játék porszívó Rowenta Air Force Vacuum Cleaner a francia Smoby vállalat műhelyéből nagyszerű játék gyerekeknek már 3 éves kortól, akik előszeretettel takarítanak, porszívóznak tesznek-vesznek szobácskájukban. Gyerkőcök ezzel a nagyszerű szórakoztató játékkal a felnőtteket utánozva elsajátítják a megfelelő szokásokat. Rúdporszívó gyerekeknek hanggal és fénnyel nagyon elegáns szürkés-türkíz színkombinációban pompázik, valósághű benyomást kelt. Gyerekek számára teljes mértékben biztonságos, gyártásnál felhasznált műanyag minőségi és tartós, egyben selymes érzést nyújt a tapintásra. A porszívó hosszát a gyerkőc igényeihez tudja alakítani.

A porszívó bekapcsolásakor LED jelzőfény jelzi, hogy a porszívó máris használható. A porszívó valósághű hangot ad ki, ezzel teljesen élménydús szórakozást nyújtva a kicsiknek. Tartály ürítése a munka befejezte után teljesen egyszerű. Méretei 75*15*8 cm, alacsony tömegének köszönhetően megfelelő választás minden gyermek részére, akik imádnak segédkezni a takarításban. Köszönhetően a közös takarításnak, porszívózásnak a gyerekkel, elmélyül a kicsiben a tisztaság és rend iránti szeretet. Felelősségre tesznek szert, közelebb kerülnek a felnőttek világához és játék közben fejlesztik motorikus és mozgási képességeiket. Elektronikus modul 3xLR6 elemre működik, melyek nem képezik a csomag részét. 

Vasalódeszka vasalóval Ironing Board Steam Iron Smoby

Vasalódeszka vasalóval Ironing Board egy csodálatos játék minden segítőkész csӧppség számára már 3 éves kortól. A vasalódeszka nagyon modern és realisztikus benyomást kelt, első pillantásra elnyeri a kicsik figyelmét. Erős szerkezete egyszerűen ӧsszecsukható. Nagyon szép lágy türkíz-szürke  színkombinációban készült, mely minden gyerekszobát egyedibbé varázsol. Felületét egyedi motívum ékesíti, mely szintén hozzájárul ahhoz, hogy a vasalás szórakoztató és kellemes élmény legyen. A vasalódeszka méretei 69*23*49 cm, a deszka vasalófelületének magassága 49 cm. A deszka részét képezi a gőzӧlőt imitáló vasalótartó is.

A vasalódeszka stabil és sima, kellemes tapintású felülete garantálja gyermekei hosszan tartó és zavartalan szórakozását. Minőségi és ellenálló műanyagjának kӧszӧnhetően a gyerek vasalódeszka nagyon autentikus hatást kelt. A vasaló szett továbbá tartalmaz egy vasalót, a kivasalt ruhák felakasztásához szükséges 2 ruhaakasztót és 4 db ruhacsipeszt is. A vasalódeszkához hasonlóan a vasaló is lágy türkíz színben készült, így a deszkával tӧkéletes párost alkot. A vasaló egy valódi készülék másolata, melyen a gyerekek a vasaláshoz szükséges megfelelő hőmérsékletet is képesek beállítani, miközben érdekesnek találják a mechanikus cric-cric hangot is. 

Smoby neves francia gyártó cég magas minőségű műanyag gyerekjátékokat készít. A gyártásnál használt műanyag erős és ellenálló, mégis sima, kellemes, bársonyos tapintású. A műanyag Smoby játékok vidám és élénk színei serkentik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját.  A szigorúan ellenőrzӧtt gyártási folyamat végén a legszigorúbb biztonsági kӧvetelményeknek megfelelő termék áll. A Smoby garantálja a francia minőséget, eredeti dizájnt és a termékek egyediségét. 

Doprava nad 39€ HU zima

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek60*60*90 cm
Termék magassága90 cm
A csomagolás méretei50*24*70 cm
Teljes hosszúság60 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,11 kg
NoteBattery: 2 x LR03 not included
Színzӧld
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.