Szett bolt Bio gyümölcsök-zöldségek Organic Fresh Market Smoby és Evolutiv rajztábla mágnesekkel

Termék leírása

Zöldséges-Gyümölcsös Bio bolt és Evolutiv tábla rajzolásra, írásra mágnesekkel egy igazán nagyszerű játék szett fiúknak és lányoknak már 3 éves kortól. Játékok a szettben dizájnban és színben kiegészítik egymást, éveken keresztül szolgálják majd a kicsiket. Fiúk és lányok szívesen bújnak a boltosok, elárusítók, tanárok és diákok bőrébe. Szerepjátékokba bújva valósághű élményekkel gazdagodnak, gyorsabban fejlődik finom motorikájuk és logikus gondolkodásmódjuk, közelebb kerülnek a felnőttek világához. Játék szett több gyerkőc közös szórakozására is alkalmas, játszadozás közben fejlődik kommunikációjuk és könnyebben szocializálódnak. 

Bolt Bio gyümölcsökkel-zöldségekkel Organic Fresh Market Smoby

Gyümölcsös és zöldséges közért Organic Fresh Market a francia Smoby vállalat műhelyéből tökéletes ajándék kisfiúk és kislányok részére már 3 éves kortól, akik kedvelik a szerepjátékokat. Nagyon szép modern barnás-zöld színkombinációban pompázik és valódi kisoltra emlékeztet, így számos játéklehetőséggel várja az örökmozgó és kiváncsi gyerkőcöket. Beépitett pénztárgép nyitható kasszával tele bankjegyekkel és pénzérmékkel garantáltan elszórakoztatja a gyerkőcöket, mint ahogy a mechanikus mérleg is a kiválasztott áru lemérése során. Vásárlóknak lehetőségük van a készpénzes és bankkártyás fizetésre egyaránt, hisz terminállal is fel van szerelve a bolt és még nyugtát is ad, hogy ellenőrizni tudják a kis vásárlók a bevásárlást. Fresh Market mikrofonnal és elektronikus szkennerrel is fel lett szerelve, mely hang és fényeffektekkel teszi a vásárlást még életszerűbbé. 

A kávéfőző felett óra kapott helyet, mellette a zárva/nyitva felirat található (angol és francia nyelven), melyet gyerkőce a nyitvatartási idő szerint tud változtatni. Az óra alatt mechanikus gabonapehely-adagoló található tárolódobozzal, melyből a boltos a kért mennyiséget pontosan kitudja mérni a kis vásárló számára a már előkészitett boxba. BIO bolt 43 kiegészitővel várja a gyerkőcöket, melyek közt megtalálható tésztás doboz, gabonapehely, száraz süti, tej, különféle gyümölcsök és zöldségek, üditőitalok, dobozok, joghurtok, játék pénz, szkenner és bankkártya is. A bevásárlást praktikus kosárkában tudja a kis vásárló hazavinni. Az egész portékát a bolt polcain tudja a kis boltos szétrakni, ahol az egyes termékek ára is fel van tüntetve. BIO bolt méretei 70*60*90 cm, teljes magassága 90 cm. Elektronikus modul 2xLR03/AAA(nem képezik a csomag részét) elemekre működik.

Mágneses tanulótábla Evolutiv Board Smoby magasságilag állítható, kétoldalú, tárolórésszel és 80 kiegészítővel

Mágneses tanulótábla Evolutiv Board a neves francia Smoby vállalat műhelyéből egy minőségi kétoldalas rajztábla gyerekek részére már 3 éves kortól. A tanulótábla együtt növekszik gyermekével. Minőségi fémvázzal rendelkezik kombinálva tartós műanyaggal, mely kellemesen bársonyos a tapintásra. Ez egy nagyon praktikus tábla, az egyik oldalára a gyerekek írhatnak filctollal, a másik felére pedig hagyományos krétával. Mindkét oldal könnyen szivaccsal törölhető. Mágneses tanulótábla magasságilag állítható a gyermek igényei szerint. A tábla alatt tágas rekeszes rakodótér kapott helyet a nélkülözhetetlen filctollak, ceruzák, kréták tárolására.

A menő rajztáblához 80 darab kiegészítő tartozik, mégpedig mágneses betűk, számok, filctollak, színes kréták és szivacs. A tábla szép zöld színben pompázik narancssárga részletekkel, igy megfelelő kisfiúk és kislányok részére egyaránt. Ezzel a nagyszerű termékkel gyermekei hosszú éveken keresztül fognak szórakozni, de egyaránt segítségükre lesz az első szavak, számok leírásában. Ez a kiváló segédeszköz serkentően hat a logikus gondolkodásmódra, előhozza a rejtett rajztehetséget, serkentően hat a fantázia és elképzelőerő fejlődésére. Köszönhetően a rengeteg kiegészítőnek, a rajtábla nagyszerű segítség az iskola előtti felkészülésben vagy a kisiskolás években.

Smoby neves francia gyártó cég magas minőségű műanyag gyerekjátékokat készít. A gyártásnál használt műanyag erős és ellenálló, mégis sima, kellemes, bársonyos tapintású. A műanyag Smoby játékok vidám és élénk színei serkentik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját.  A szigorúan ellenőrzӧtt gyártási folyamat végén a legszigorúbb biztonsági kӧvetelményeknek megfelelő termék áll. A Smoby garantálja a francia minőséget, eredeti dizájnt és a termékek egyediségét.

Doprava nad 39€ HU zima

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek60*60*90 cm
Termék magassága90 cm
A csomagolás méretei50*24*70 cm
Teljes hosszúság60 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,11 kg
NoteBattery: 2 x LR03 not included
Színzӧld
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.