Szett bolt Bio gyümölcsök-zöldésgek Organic Fresh Market Smoby és magasnyomású mosó és elektronikus ablaktisztító

Termék leírása

Zöldséges-Gyümölcsös Bio bolt, magasnyomású mosó és elektronikus ablaktiszító kiváló játék szett gyerekek részére már 3 éves kortól. Játékok a szettben dizájnban és színben kiegészítik egymást, éveken keresztül szolgálják majd a kicsiket. Fiúk és lányok szívesen bújnak a boltosok, elárusítók és takarítók bőrébe. Szerepjátékokba bújva valósághű élményekkel gazdagodnak, gyorsabban fejlődik finom motorikájuk és logikus gondolkodásmódjuk, közelebb kerülnek a felnőttek világához. Játék szett több gyerkőc közös szórakozására is alkalmas, játszadozás közben fejlődik kommunikációjuk és könnyebben szocializálódnak. 

Bolt Bio gyümölcsökkel-zöldségekkel Organic Fresh Market Smoby

Gyümölcsös és zöldséges közért Organic Fresh Market a francia Smoby vállalat műhelyéből tökéletes ajándék kisfiúk és kislányok részére már 3 éves kortól, akik kedvelik a szerepjátékokat. Nagyon szép modern barnás-zöld színkombinációban pompázik és valódi kisoltra emlékeztet, így számos játéklehetőséggel várja az örökmozgó és kiváncsi gyerkőcöket. Beépitett pénztárgép nyitható kasszával tele bankjegyekkel és pénzérmékkel garantáltan elszórakoztatja a gyerkőcöket, mint ahogy a mechanikus mérleg is a kiválasztott áru lemérése során. Vásárlóknak lehetőségük van a készpénzes és bankkártyás fizetésre egyaránt, hisz terminállal is fel van szerelve a bolt és még nyugtát is ad, hogy ellenőrizni tudják a kis vásárlók a bevásárlást. Fresh Market mikrofonnal és elektronikus szkennerrel is fel lett szerelve, mely hang és fényeffektekkel teszi a vásárlást még életszerűbbé. 

A kávéfőző felett óra kapott helyet, mellette a zárva/nyitva felirat található (angol és francia nyelven), melyet gyerkőce a nyitvatartási idő szerint tud változtatni. Az óra alatt mechanikus gabonapehely-adagoló található tárolódobozzal, melyből a boltos a kért mennyiséget pontosan kitudja mérni a kis vásárló számára a már előkészitett boxba. BIO bolt 43 kiegészitővel várja a gyerkőcöket, melyek közt megtalálható tésztás doboz, gabonapehely, száraz süti, tej, különféle gyümölcsök és zöldségek, üditőitalok, dobozok, joghurtok, játék pénz, szkenner és bankkártya is. A bevásárlást praktikus kosárkában tudja a kis vásárló hazavinni. Az egész portékát a bolt polcain tudja a kis boltos szétrakni, ahol az egyes termékek ára is fel van tüntetve. BIO bolt méretei 70*60*90 cm, teljes magassága 90 cm. Elektronikus modul 2xLR03/AAA(nem képezik a csomag részét) elemekre működik.

Kocsi magasnyomású mosóval Kärcher High Pressure Trolley K4 Smoby

Kärcher kocsi magasnyomású mosóval a francia Smoby gyártó műhelyéből minden gyermek számára 3 éves kortól, aki szívesen segíti szüleit a házimunkában. Az igazi K4 jelölésű magasnyomású mosóra és kocsira hasonlító játék valósághű élményeket ígér a gyerekeknek. A mosó kerti tömlőre köthető, két nyomáshelyzetbe állítható és kert, udvar takarítására használható. A kocsi két keréken gurul, egyszerűen kezelhető és szükség szerint ide-oda tologatható.

A Kärcher márkával ellátott gyönyörű sárga-fekete játék ellenálló műanyagból készült, élei lekerekítettek. A fogantyú tökéletesen passzol a kisgyerekek kezébe. A szerepjátékok segítségével a gyerekek közelebb kerülnek a felnőttek világához, megtanulnak felelősségtudatosabban viselkedni, nő önbizalmuk, fejlődik finom motorikájuk, logikai gondolkodásuk. Az élethű játékokkal elsajátítják az egyes takarító eszközök használati módját. A játék méretei 20*19*40 cm.

Ablaktisztító elektronikus Kärcher Windows Cleaner WV6 Smoby

Kärcher Windows Cleaner WV6 ablaktisztító a francia Smoby gyártó műhelyéből minden gyermek számára 3 éves kortól, aki szívesen segíti szüleit a házimunkában. Az igazi ablaktisztítóra hasonlító elektronikus játék valósághű élményeket ígér a gyerekeknek. Az elektronikus modulnak köszönhetően fény- és hangeffekteket ad ki. A Kärcher márkával ellátott gyönyörű sárga-fekete játék elsőosztályú műanyagból készült, élei lekerekítettek. A fogantyú tökéletesen passzol a kisgyerekek kezébe.

Az ablaktisztító gombnyomásával aktiválódik, a bekapcsolt állapotot a LED lámpa jelzi. Működés közben a készülék valósághű hangot ad ki, ezáltal is remek szórakozást kínál a kis segédék számára. A szerepjátékok segítségével a gyerekek közelebb kerülnek a felnőttek világához, megtanulnak felelősségtudatosabban viselkedni, nő önbizalmuk, fejlődik finom motorikájuk, logikai gondolkodásuk. Az élethű játékokkal elsajátítják az egyes takarító eszközök használati módját. Az elektronikus ablaktisztító 2 LR6 típusú elemmel működik, ezek nem a képezik a csomag tartalmát.

Smoby neves francia gyártó cég magas minőségű műanyag gyerekjátékokat készít. A gyártásnál használt műanyag erős és ellenálló, mégis sima, kellemes, bársonyos tapintású. A műanyag Smoby játékok vidám és élénk színei serkentik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját.  A szigorúan ellenőrzӧtt gyártási folyamat végén a legszigorúbb biztonsági kӧvetelményeknek megfelelő termék áll. A Smoby garantálja a francia minőséget, eredeti dizájnt és a termékek egyediségét.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek60*60*90 cm
Termék magassága90 cm
A csomagolás méretei50*24*70 cm
Teljes hosszúság60 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,11 kg
NoteBattery: 2 x LR03 not included
Színzӧld
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.