Szett közért Gyümöcsök-Zödségek Organic Fresh Market Smoby bevásárlótáska és bevásárlókocsi élelmiszerekkel

Termék leírása

Közért gyümölcsökkel és zöldségekkel Organic Fresh Market bevásárlótáskával és bevásárlókocsi élelmiszerekkel a francia Smoby és Écoiffier műhelyéből pompás játékszett gyerekeknek már 3 éves kortól. Játékok szinben és dizájnban kiegészitik egymást, minden gyerekszobába kreativ hangulatot visznek. Gyerekekből pillanatok alatt boltos és vásárló kerekedik. Kis boltosok megtanulnak kommunikálni a vásárlókkal, fejlődik szókincsük, logikus gondolkodásmódjuk és magabiztosabbakká is válnak, könnyebben szocializálódnak. 

Közért gyümölcsökkel és zöldségekkel Organic Fresh Market Smoby müzli adagolóval és elektronikus szkennerrel 43 kiegészitővel 

Gyümölcsös és zöldséges közért Organic Fresh Market a francia Smoby vállalat műhelyéből egy modern kisbolt kisfiúk és kislányok részére már 3 éves kortól. Nagyon szép barnás-zöld szinkombinációban pompázik és valódi kisoltra emlékeztet, igy számos játéklehetőséggel várja az örökmozgó és kiváncsi gyerkőcöket. Beépitett pénztárgép nyitható kasszával tele bankjegyekkel és pénzérmékkel garantáltan elszórakoztatja a gyerkőcöket, mint ahogy a mechanikus mérleg is a kiválasztott áru lemérése során. Vásárlóknak lehetőségük van a készpénzes és bankkártyás fizetésre egyaránt, hisz terminállal is fel van szerelve a bolt és még nyugtát is ad, hogy ellenőrizni tudják a kis vásárlók a bevásárlást. Fresh Market mikrofonnal és elektronikus szkennerrel is fel lett szerelve, mely hang és fényeffektekkel teszi a vásárlást még életszerűbbé. 

A kávéfőző felett óra kapott helyet, mellette a zárva/nyitva felirat található (angol és francia nyelven), melyet gyerkőce a nyitvatartási idő szerint tud változtatni. Az óra alatt mechanikus gabonapehely-adagoló található tárolódobozzal, melyből a boltos a kért mennyiséget pontosan kitudja mérni a kis vásárló számára a már előkészitett boxba. BIO bolt 43 kiegészitővel várja a gyerkőcöket, melyek közt megtalálható tésztás doboz, gabonapehely, száraz süti, tej, különféle gyümölcsök és zöldségek, üditőitalok, dobook, joghurtok, játék pénz, szkenner és bankkártya is. A bevásárlást praktikus kosárkában tudja a kis vásárló hazavinni. Az egész portékát a bolt polcain tudja a kis boltos szétrakni, ahol az egyes termékek ára is fel van tüntetve. BIO bolt méretei 70*60*90 cm, teljes magassága 90 cm. Elektronikus modul 1xLR54(csomag részét képezi) és 2x LR03/AAA(nem képezik a csomag részét) elemekre működik.

Bevásárlókocsi Bubble Cook Écoiffier élelmiszerekkel és 13 kiegészítővel piros-ezüst 18 hó-tól

Az Écoiffier Bubble Cook gyerek bevásárlókocsi egy modern és praktikus játék csodálatos színpompás külcsínnel. Minőségi és ellenálló műanyagból készült, mely éveken át kitart, mégis tapintásra igen kellemes és finom. A játék ideális kiegészítője minden játék üzletnek, mely bevásárlókocsi nélkül van forgalmazva. A termék továbbá 13 db kiegészítőt tartalmaz gyümӧlcs és zӧldség formájában. Megtaláljuk itt a narancsot, paprikát, citromot, kӧrtét és sok más egyebet. A bevásárlókocsi a francia Écoiffier gyártó műhelyéből származik és megfelelel a legszigorúbb európai szabványoknak. A gyümӧlcsӧk és zӧldségek színkivitelezése valódi élelmiszereket imitál és nagyon frissen hat.

Bevásárlókocsi Smoby kerekeken 52 cm

Bevásárlókocsi kerekeken a francia Smoby vállalat tervezői keze alól örömet szerez minden gyerkőcnek. Modern bevásárlókocsi tetszetős zöld árnyalatban pompázik és felületét gyümölcsök művészien megformált ábrái illetve Shopping felirat díszíti. A bevásárlókocsi minőségi műanyag kerekeken gurul és praktikus fogantyúja 52 cm magas. Trendi bevásárlókocsi számos szerepjáték nélkülözhetetlen kiegészítője lesz. Bevásárlókocsi nagyszerű kiegészítő akár játékkonyhácskákhoz vagy éppen boltokhoz, több gyerkőc közös szórakozását biztosítja.

Egyedi színkivitelezésben az igazi francia dizájn valósul meg, minden gyerekszobát még otthonosabbá varázsol. Bevásárlótáska minőségi vízhatlan textilanyagból készült. Felső része egy mozdulattal felnyitható és ugyanilyen egyszerűen zárható is. Bevásárlókocsi szinte bárhol elfér, praktikus szerkezetének köszönhetően stabil. Bevásárlókocsi nagyszerű lehetőség a fantázia és elképzelőerő serkentésére, szerepjátékok közben fejlődik a kicsik kommunikációja, önbizalomra tesznek szert, fejlesztik finom motorikus képességeiket. Az ilyen szerepjátékok során a gyerekek közelebb kerülnek a felnőttek világához, erősödik felelősségtudatuk. Méretei a terméknek 29*14*52 cm, teljes magassága 52 cm. 

Smoby neves francia játékgyártó vállalat, mely minőségi műanyag gyerekjátékokat gyárt már évtizedek óta. Műanyag, melyből a Smoby játékok készülnek tartós, tapintásra bársonyos és biztonságérzetet nyújt játék közben. Játékbabák a MiniKiss sorozatból megfelelőek babusgatáshoz, mivel puha anyagból készültek. A szigorúan ellenőrzӧtt gyártási folyamat végen a legmagasabb biztonsági kӧvetelményeknek megfelelő játék áll egyedi külcsinben.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek70*60*90 cm
Termék magassága90 cm
A csomagolás méretei49*24*70 cm
Teljes hosszúság70 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,7 kg
NoteBattery: 1 x LR54 (included) + 2 x LR03/AAA (not included)
Színzӧld
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.