Szett háromszárnyú borbélyszalon Barber Cut&Barber Shop Smoby és bébitaxi autó Mercedes AMG GT

Termék leírása

Háromszárnyú borbélyszalon és Mercedes AMG GT bébitaxi egy igazán nagyszerű játék szett minden gyerkőc részére 3 éves kortól. Játékok a szettben mint dizájnban és színben tökéletesen kiegészítik egymást, éveken keresztül nagy kedvencek lesznek. Kisfiúk és kislányok kipróbálják magukat a számos kiegészítőnek köszönhetően a borbély és fodrász szerepében, a dudával is felszerelt menő Mercedes bébitaxin pedig kedvükre szilik majd a kilométereket. A realisztikus kiegészítőknek köszönhetően valósághű élményekkel gazdagodnak, fejlődik finom motorikájuk, logikus gondolkodásmódjuk és közelebb kerülnek a felnőttek világához. Játék szett több gyerkőc közös szórakozását is biztosítja, játék közben fejlődik a kommunikációjuk és könnyebben szocializálódnak. 

Borbélyszalon háromszárnyú Barber Cut&Barber Shop Smoby haj- és szakállápoló mosdó samponnal és eladó pult 19 kiegészítővel 

Szerezzen örömet gyermekeinek a francia Smoby gyártó stílusos borbélyszalonjával. A háromszárnyú Barber Cut&Barber Shop borbélyszalon fantasztikus környezetet teremt a fodrászos szerepjátékokhoz. A szalon két részből áll, melyek L alakra tárhatók szét ezzel három játszófelületet és együttesen 19 db kiegészítőt kínálnak a gyerekeknek. A fekete színkivitelezésű fodrászat első látásra lenyűgözi a gyerekeket és éveken át kitart.

Játék közben a gyerekek egy műbőr zsámolyra ültethetik ügyfeleiket, akik egy, az állványáról leemelhető első osztályú anyagból készült állítható tükörben figyelhetik magukat. A haj és szakáll ápolásához 3 fokozatba állítható trimmelő, olló, borotva, borotvakefe és egyéb nagyszerű kiegészítők és termékek állnak a gyerekek rendelkezésére, melyek között borotvahab és sampon is található. A fodrászatban a szerszámok elhelyezésére számos tárolóhely szolgál. A kis borbélyok kiválasztják ügyfelük számára a legmegfelelőbb vágást, frizurát és szakállukat is leborotválhatják.

A borbélyszalon központi része mosdóval és kézi zuhannyal van felszerelve. Ezen a részen a borbélyok gondosan megmoshatják ügyfeleik haját, ügyelve arra, hogy tisztán és ápoltan távozzanak. A szalon elülső része a fizetésnek van fenntartva. Ezt a részt Barber&Cut Shop feliratú állvány díszíti, mely mellé a gyermek kihelyezheti a nyitva vagy zárva információt (angol és francia nyelven). Az eladásra szánt barber kellékeket a kisvállalkozók polcokra vagy praktikus rekeszbe helyezhetik. Az ügyfelek készpénzzel vagy kártyával fizethetnek, erre szolgál a kártyaleolvasó, amely vásárlási bizonylattal is szolgál. A szalon zárható fiókos pénztárgéppel is fel van szerelve, melyben az átvett készpénz van tárolva. A borbélyszalon mérete 69*48*92 cm, egyszerűen L-alakra szétrakható és kompakt méretre visszahajtható.

Bébitaxi auto Mercedes AMG GT Bobby BIG dudával kék 18 hó-tól 

Lepje meg gyermekét a német BIG gyártó luxus bébitaxijával, melyet a Mercedes AMG GT sportautó inspirált. A kisautó első látásra elnyeri a csöppségek tetszését, használata 18 hónapos kortól ajánlott. Az eredeti bébitaxit a valósághű hűtőmaszkján a Mercédesz lógója díszíti, hátsórészén az AMG felirat tündököl. Az ergonomikus ülés garantálja a kényelmet, textilrésze levehető, és szükség esetén egyszerűen tisztítható. Az európai gyártmányú bébitaxi kék kivitelezésben készült, elöl-hátul fényszórókkal van felszerelve. Csendes és széles gumikerekei biztosítják a zökkenőmentes haladást.

A robusztus és ellenálló bébitaxi a Daimler AG vállalattal együttműködve volt kialakítva. Működő dudával és dizájnos visszajelző lámpákkal rendelkezik. A kisautó élei lekerekítettek, színeit UV szűrő védi. A bébitaxi terhelhetősége 50 kg, méretei 69*34*39 cm, teljes magasság 39 cm. A kerekeket a kormány irányítja, amely 30 fokos szögben fordítható. A BIG bébitaxi hozzájárul a csípő ízületek helyes fejlődéséhez, modern külcsíne kiemeli a gyermek egyéniségének, valamint segíti a szépérzék, fantázia és képzelőerő fejlesztését.

Smoby egy műanyag gyerekjátékokat gyártó neves francia cég. A Smoby játékok gyártásánál használt műanyag erős és ellenálló, mégis finom, kellemes, bársonyos tapintású. A fokozott biztonságosság és a sérülések elkerülése érdekében a játékok élei lekerekítettek.  A szigorúan ellenőrzӧtt gyártási folyamat végén a legszigorúbb biztonsági kӧvetelményeknek megfelelő játék áll.  A BIG német gyártó cég nemzetközi díjakkal is rendelkező csúcskategóriás játékokat állít elő. Termékeit független intézményekben tesztelik, ami garantálja a termékek minőségét. A bébitaxit a német TÜV Rheinland intézmény tesztelte a szigorú GS előírásoknak megfelelően. A márka logója a bivaly, ami az erőt, ellenállóképességet és a robusztusságot szimbolizálja – és pontosan ezek a márka jellegzetességei. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek69*48*92 cm
Termék magassága92 cm
A csomagolás méretei55*26*69 cm
Teljes hosszúság69 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg4,8 kg
Színfekete
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.