Szett háromszárnyú borbélyszalon Barber Cut&Barber Shop Smoby és bébitaxinégykerekű Quad dudával

Termék leírása

Háromszárnyú borbélyszalon és négykerekű Quad bébitaxi egy igazán vagány játék szett minden gyerkőc részére 3 éves kortól. Játékok a szettben mint dizájnban és színben tökéletesen kiegészítik egymást, éveken keresztül nagy kedvencek lesznek. Kisfiúk és kislányok kipróbálják magukat a számos kiegészítőnek köszönhetően a borbély és fodrász szerepében. Ezen felül szívesen öltik fel a sofőr szerepét is, nagy örömmel mutatják meg környezetüknek a menő dudával felszerelt quadot is. A realisztikus kiegészítőknek köszönhetően valósághű élményekkel gazdagodnak, fejlődik finom motorikájuk, logikus gondolkodásmódjuk és közelebb kerülnek a felnőttek világához. Játék szett több gyerkőc közös szórakozását is biztosítja, játék közben fejlődik a kommunikációjuk és könnyebben szocializálódnak. 

Borbélyszalon háromszárnyú Barber Cut&Barber Shop Smoby haj- és szakállápoló mosdó samponnal és eladó pult 19 kiegészítővel 

Szerezzen örömet gyermekeinek a francia Smoby gyártó stílusos borbélyszalonjával. A háromszárnyú Barber Cut&Barber Shop borbélyszalon fantasztikus környezetet teremt a fodrászos szerepjátékokhoz. A szalon két részből áll, melyek L alakra tárhatók szét ezzel három játszófelületet és együttesen 19 db kiegészítőt kínálnak a gyerekeknek. A fekete színkivitelezésű fodrászat első látásra lenyűgözi a gyerekeket és éveken át kitart.

Játék közben a gyerekek egy műbőr zsámolyra ültethetik ügyfeleiket, akik egy, az állványáról leemelhető első osztályú anyagból készült állítható tükörben figyelhetik magukat. A haj és szakáll ápolásához 3 fokozatba állítható trimmelő, olló, borotva, borotvakefe és egyéb nagyszerű kiegészítők és termékek állnak a gyerekek rendelkezésére, melyek között borotvahab és sampon is található. A fodrászatban a szerszámok elhelyezésére számos tárolóhely szolgál. A kis borbélyok kiválasztják ügyfelük számára a legmegfelelőbb vágást, frizurát és szakállukat is leborotválhatják.

A borbélyszalon központi része mosdóval és kézi zuhannyal van felszerelve. Ezen a részen a borbélyok gondosan megmoshatják ügyfeleik haját, ügyelve arra, hogy tisztán és ápoltan távozzanak. A szalon elülső része a fizetésnek van fenntartva. Ezt a részt Barber&Cut Shop feliratú állvány díszíti, mely mellé a gyermek kihelyezheti a nyitva vagy zárva információt (angol és francia nyelven). Az eladásra szánt barber kellékeket a kisvállalkozók polcokra vagy praktikus rekeszbe helyezhetik. Az ügyfelek készpénzzel vagy kártyával fizethetnek, erre szolgál a kártyaleolvasó, amely vásárlási bizonylattal is szolgál. A szalon zárható fiókos pénztárgéppel is fel van szerelve, melyben az átvett készpénz van tárolva. A borbélyszalon mérete 69*48*92 cm, egyszerűen L-alakra szétrakható és kompakt méretre visszahajtható.

Bébitaxi négykerekű Quad BIG dudával 3 éves kortól fekete

Vagány BIG Quad bébitaxi négykerekű járgány, biztosan lenyűgözi gyerkőcét igazi terep stílusban kialakítva. A feket-zöld színű bébitaxi alkalmas 3 éves kortól. Ezentúl menő dolog lesz a kicsi számára a játszótérre járni ezzel a nagyszerű járgánnyal, mellyel edzheti az izmait és kis spanjaival együtt versenyzhetnek. Mivel a bébitaxi lábbal hajtható, eltolja magát a kicsi a talajtól nem pedig pedálozik, mint a bicajon, így nem is tud annyira felgyorsulni, hogy esetleg sérülést szenvedjen. A Quad bébitaxi oldalait matricák díszítik. A kormánnyal irányítja a gyerkőc a bébitaxi irányát, a kormány dudával is fel van szerelve. A bébitaxi színei UV szűrővel vannak védve. A BIG járgány nagyszerű eszköz a motoros és mozgási képességek fejlesztéséhez. A kormány 30 fokos szögig kormányozható.

Robosztus halk kerekei a négykerekű Quadnak biztosítják a kényelmes utazást. Az ülése ergonomikusan kialakított, formázott a járgány szerkezete , hogy a lurkók feltudják rakni a lábacskáikat elrugaszkodás után, mint mikor rollereznek. Mivel a kicsi szélesre tárt combokkal ül a bébitaxin így helyes irányba fejlődik a csípője is. A járgányhoz hozzácsatoloható némelyik Big utánfutó is. A járgány elülső részén egy fűzőszem van kialakítva, ahova a vontatókötelet lehet csatlakoztatni. A kormány alatt egy titkos tárolóhely van, mely apróságok tárolására megfeleő, de ide kell a BIG kiegészítő elemeket - elektronikus duda, indító ...stb beilleszteni. A felhasznált anyagok nem károsak az egészségre, újrahasznosíthatóak. A felhasznált gyári technológia garancia a gyerkőcök biztonságára. A bébitaxi élei lekerekítettek, amivel minimalizálódik az esetleges sérülések veszélye. BIG márka 3 éves garanciát vállal a termékeire.

Smoby egy műanyag gyerekjátékokat gyártó neves francia cég. A Smoby játékok gyártásánál használt műanyag erős és ellenálló, mégis finom, kellemes, bársonyos tapintású. A fokozott biztonságosság és a sérülések elkerülése érdekében a játékok élei lekerekítettek. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját.  A szigorúan ellenőrzӧtt gyártási folyamat végén a legszigorúbb biztonsági kӧvetelményeknek megfelelő játék áll. A Smoby garantálja a francia minőséget, eredeti dizájn és termékei egyediségét, melyek kiemelkedő pozíciót tӧltenek be az európai piacon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek69*48*92 cm
Termék magassága92 cm
A csomagolás méretei55*26*69 cm
Teljes hosszúság69 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg4,8 kg
Színfekete
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.