Szett háromszárnyú borbélyszalon Barber Cut&Barber Shop Smoby és étterem konyhával és hamburgerekkel

Termék leírása

Háromszárnyú borbélyszalon és étterem konyhával és hamburgerekkl egy igazán különleges játék szett minden gyerkőc részére 3 éves kortól. Játékok a szettben mint dizájnban és színben tökéletesen kiegészítik egymást, éveken keresztül nagy kedvencek lesznek. Kisfiúk és kislányok kipróbálják magukat a számos kiegészítőnek köszönhetően a borbély, a fodrász és az étteremvezető szerepében egyaránt. A realisztikus kiegészítőknek köszönhetően valósághű élményekkel gazdagodnak, fejlődik finom motorikájuk, logikus gondolkodásmódjuk és közelebb kerülnek a felnőttek világához. Játék szett több gyerkőc közös szórakozását is biztosítja, játék közben fejlődik a kommunikációjuk és könnyebben szocializálódnak. 

Borbélyszalon háromszárnyú Barber Cut&Barber Shop Smoby haj- és szakállápoló mosdó samponnal és eladó pult 19 kiegészítővel 

Szerezzen örömet gyermekeinek a francia Smoby gyártó stílusos borbélyszalonjával. A háromszárnyú Barber Cut&Barber Shop borbélyszalon fantasztikus környezetet teremt a fodrászos szerepjátékokhoz. A szalon két részből áll, melyek L alakra tárhatók szét ezzel három játszófelületet és együttesen 19 db kiegészítőt kínálnak a gyerekeknek. A fekete színkivitelezésű fodrászat első látásra lenyűgözi a gyerekeket és éveken át kitart.

Játék közben a gyerekek egy műbőr zsámolyra ültethetik ügyfeleiket, akik egy, az állványáról leemelhető első osztályú anyagból készült állítható tükörben figyelhetik magukat. A haj és szakáll ápolásához 3 fokozatba állítható trimmelő, olló, borotva, borotvakefe és egyéb nagyszerű kiegészítők és termékek állnak a gyerekek rendelkezésére, melyek között borotvahab és sampon is található. A fodrászatban a szerszámok elhelyezésére számos tárolóhely szolgál. A kis borbélyok kiválasztják ügyfelük számára a legmegfelelőbb vágást, frizurát és szakállukat is leborotválhatják.

A borbélyszalon központi része mosdóval és kézi zuhannyal van felszerelve. Ezen a részen a borbélyok gondosan megmoshatják ügyfeleik haját, ügyelve arra, hogy tisztán és ápoltan távozzanak. A szalon elülső része a fizetésnek van fenntartva. Ezt a részt Barber&Cut Shop feliratú állvány díszíti, mely mellé a gyermek kihelyezheti a nyitva vagy zárva információt (angol és francia nyelven). Az eladásra szánt barber kellékeket a kisvállalkozók polcokra vagy praktikus rekeszbe helyezhetik. Az ügyfelek készpénzzel vagy kártyával fizethetnek, erre szolgál a kártyaleolvasó, amely vásárlási bizonylattal is szolgál. A szalon zárható fiókos pénztárgéppel is fel van szerelve, melyben az átvett készpénz van tárolva. A borbélyszalon mérete 69*48*92 cm, egyszerűen L-alakra szétrakható és kompakt méretre visszahajtható.

Étterem konyhával Food Corner Smoby körbejárható terminállal és ital adagolóval 29 kiegészitő 

Étterem konyhával Food Corner a francia Smoby vállalat műhelyéből nagyszerű választás minden gyerkőc részére már 3 éves kortól, akik étteremtulajdonosok szeretnének lenni. Többfunkciós étterem erős és tartós műanyagból készült, időtlen dizájnban és nagyon szép szürke és bézs szinkombinációban pompázik. Az étterem minden oldalról megközelithető, ezen belül területe étteremre és konyhára van elosztva. Gazdag. 29 kiegészitővel várja a gyerkőcöket, melyek közt megtalálható hamburger, melyet a gyerkőcnek magának kell összeraknia, serpenyő, evőeszközök, tányérok, poharak, kecsöp és majonéz, tálca, villa, húsforgató, kés, sültkrumpli, kosár az olajsütőbe, palacsinta, kártyaleolvasó és kassza. 

Konyhai rész fel van szerelve hűtővel, tűzhellyel és elforgatható gombokkal kiegészitett főzőlappal, mosogatóval és csappal, kávéfőzővel és olajsütővel, melyben a kis séfszakácsok megtanulják a legfinomabb sültkrümpli tökéletes elkészitését. Konyha elegendő tárolóhellyel lett kialakitva - praktikus rekeszekbe és polcokra minden szükséges eszközt szépen eltudnak rakni, a konyhai eszközöket pedig a kampókra tudják felakasztani. A kávéfőző felett számológép kapott helyet a rendelések összeszámolására. Konyhát Food Corner Restaurant felirat disziti, valósághű benyomást kelt, nagyon hosszú ideig fogja a kicsiket szórakoztatni.

Az éttermi rész egy magasabb pultból áll, ahol a vendég átveheti a rendelést, míg az italokat az adagolóból az elkészített poharakba csapolhatja. A kiadó automata alatt egy rendelési felulet található, ahol a fiúk és a lányok választhatnak a napi étel- és italkínálatból. Fizetni bankkártyával tudnak, a kártyát szépen az egyik oldaláról a terminálba helyezik, a másik oldaláról pedig elveszik a nyugtát. Az ebédet a konyha munkafelületén kialakitott pulton is elfogyaszthatják akár. Közvetlen a pult alatt szemeteskosár található a maradék elpakolására. Az étterem elülső részén az alsó polcon ellenőrizhető, hogy az étterem nyitva/zárva van, hétsó felületét nagyon szép konyhai motivum disziti. Étterem konyhával méretei 63*39*96 cm, munkafelület magassága 49 cm.

Hamburger szett 100% Chef Écoiffier 25 kiegészítővel 18 hó-tól

Écoiffier gyermek 100% Chef hamburger szett egy gyönyörű szett rengeteg kiegészítővel. Hamburger szett gyerekeknek kiegészítőkkel szépen felvillanyoz minden játékkonyhát. Megfelelő gyerekeknek 18 hónapos kortól, akik saját éttermet szeretnének nyitni a legfinomabb hamburgerekkel és süteményekkel. Ez a termék minőségi műanyagból készült, mely megfelel a minőségi és biztonsági európai szabványoknak. Écoiffier európai vállalat, mely minőségi és biztonságos gyerekjátékok gyártásával foglalkozik, melyek sok örömet szereznek csemetéink számára. Gyermek hamburger szett 25 kiegészítőből áll, melyekkel csöppségei sok mókás pillanatot fognak átélni. 

Méretei a gyermek hamburger szettnek 25 kiegészítővel 29*19*20 cm. Hamburger szett gyerekeknek érdekes és megfelelő játék minden gyerkőc részére, akik szívesen segédkeznek anyunak a konyhában. Köszönhetően a hamburger szettnek a gyerkőcök függetlenségre tesznek szert egyes ételek elkészítése és szervírozása közben. Játék hamburger szett gyerekeknek 25 kiegészítőből áll, melyek segítségével csöppségei különféle hamburgereket tudnak összeállítani. Készletbe tartozik 2 hamburger, melyek szinte megkülönböztethetetlenek az eredetiektől. Tartalmaz mindent, melyet minden finom hamburgernek tartalmaznia kell, ide tartozik hamburger hús, sajt, paradicsom, tojás és nem utolsó sorban egészséges saláta.

Smoby egy műanyag gyerekjátékokat gyártó neves francia cég. A Smoby játékok gyártásánál használt műanyag erős és ellenálló, mégis finom, kellemes, bársonyos tapintású. A fokozott biztonságosság és a sérülések elkerülése érdekében a játékok élei lekerekítettek. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját.  A szigorúan ellenőrzӧtt gyártási folyamat végén a legszigorúbb biztonsági kӧvetelményeknek megfelelő játék áll. A Smoby garantálja a francia minőséget, eredeti dizájn és termékei egyediségét, melyek kiemelkedő pozíciót tӧltenek be az európai piacon.

Doprava nad 39€ HU zima

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek69*48*92 cm
Termék magassága92 cm
A csomagolás méretei55*26*69 cm
Teljes hosszúság69 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg4,8 kg
Színfekete
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.