Termék leírása

Háromszárnyú borbélyszalon és elektronikus hajszárító manikűr készlettel, pipere táskával és púderrel egy igazán csodaszép játék szett minden gyerkőc részére 3 éves kortól. Játékok a szettben mint dizájnban és színben tökéletesen kiegészítik egymást, éveken keresztül nagy kedvencek lesznek. Kisfiúk és kislányok kipróbálják magukat a számos kiegészítőnek köszönhetően a borbély és fodrász szerepében. A realisztikus kiegészítőknek köszönhetően valósághű élményekkel gazdagodnak, fejlődik finom motorikájuk, logikus gondolkodásmódjuk és közelebb kerülnek a felnőttek világához. Játék szett több gyerkőc közös szórakozását is biztosítja, játék közben fejlődik a kommunikációjuk és könnyebben szocializálódnak. 

Borbélyszalon háromszárnyú Barber Cut&Barber Shop Smoby haj- és szakállápoló mosdó samponnal és eladó pult 19 kiegészítővel 

Szerezzen örömet gyermekeinek a francia Smoby gyártó stílusos borbélyszalonjával. A háromszárnyú Barber Cut&Barber Shop borbélyszalon fantasztikus környezetet teremt a fodrászos szerepjátékokhoz. A szalon két részből áll, melyek L alakra tárhatók szét ezzel három játszófelületet és együttesen 19 db kiegészítőt kínálnak a gyerekeknek. A fekete színkivitelezésű fodrászat első látásra lenyűgözi a gyerekeket és éveken át kitart.

Játék közben a gyerekek egy műbőr zsámolyra ültethetik ügyfeleiket, akik egy, az állványáról leemelhető első osztályú anyagból készült állítható tükörben figyelhetik magukat. A haj és szakáll ápolásához 3 fokozatba állítható trimmelő, olló, borotva, borotvakefe és egyéb nagyszerű kiegészítők és termékek állnak a gyerekek rendelkezésére, melyek között borotvahab és sampon is található. A fodrászatban a szerszámok elhelyezésére számos tárolóhely szolgál. A kis borbélyok kiválasztják ügyfelük számára a legmegfelelőbb vágást, frizurát és szakállukat is leborotválhatják.

A borbélyszalon központi része mosdóval és kézi zuhannyal van felszerelve. Ezen a részen a borbélyok gondosan megmoshatják ügyfeleik haját, ügyelve arra, hogy tisztán és ápoltan távozzanak. A szalon elülső része a fizetésnek van fenntartva. Ezt a részt Barber&Cut Shop feliratú állvány díszíti, mely mellé a gyermek kihelyezheti a nyitva vagy zárva információt (angol és francia nyelven). Az eladásra szánt barber kellékeket a kisvállalkozók polcokra vagy praktikus rekeszbe helyezhetik. Az ügyfelek készpénzzel vagy kártyával fizethetnek, erre szolgál a kártyaleolvasó, amely vásárlási bizonylattal is szolgál. A szalon zárható fiókos pénztárgéppel is fel van szerelve, melyben az átvett készpénz van tárolva. A borbélyszalon mérete 69*48*92 cm, egyszerűen L-alakra szétrakható és kompakt méretre visszahajtható.

Fodrászat elektronikus hajszárítóval My Beauty Hair Set Smoby

Elektronikus hajszárító My Beauty Hair Set a francia Smoby műhelyéből minden kis fodrász számára ajánlott már 3 éves kortól. Fodrász készlet nagyon gazdag, összesen 10 kiegészítőt rejt, melyek közt megtalálható elektronikus hajszárító - világít és hangot ad ki, 2 cserélhető szárító fej, hajkefe, fésű, kulma, 2 hajgumi és hajcsat. Fodrász készlet elegáns benyomást kelt, minőségi és sima műanyagból készült lekerekített élekkel, biztonságos a kicsik számára. 

Pipere táska kozmetikummal My Beauty make Up Set Smoby

Pipere táska kiegészítőkkel My Beauty a francia Smoby vállalat műhelyéből egy igazán remek játék főleg kislányok részére már 3 éves kortól, akik szívesen bújnak a sminkes vagy stílustanácsadó szerepébe. Az elegáns fehér cipzáras piperetáskában számos szépítkezéshez alkalmas kiegészítőt talál kislánya - mégpedig szempillaspirált, rúzst, szemhéjfestéket applikátorral, körömráspolyt és kézkrémet. Kozmetikai kiegészítők mind másolatok, viszont valósághű benyomást keltenek, maximálisan biztonságosak a kicsik számára. Köszönhetően a praktikus textiltáskának a kedvenc pipere holmi elpakolható, így kényelmesen magukkal vihetik barátnőjükhöz is akár.

Manikűr készlet elektronikus UV lámpával My Beauty Nail Set Smoby

Manikűr elektornikus UV lámpával My Beauty Neil Set a francia Smoby vállalat műhelyéből kiváló ajándék minden gyermek, de főleg a kislányok részére már 3 éves kortól, akik szívesen öltik fel a kis manikűrös szerepét. Csodás 6-részes készletbe tartozik egy elektronikus UV lámpa, mely világít és hangot ad ki, körömreszelő, krém, 2 gél lakk és újjak elválasztására habszivacs. Pipere holmi csupán replika, viszont valósághű benyomást kelt, teljesen biztonságos a gyerkőcök számára. Minőségi és sima műanyagból készültek lekerekített élekkel. 

Arcpúder My Beauty Powder Compact Smoby

Arcpúder My Beauty Powder Compact a francia Smoby vállalat műhelyéből egy csodás játék minden kislány részére már 3 éves kortól, akik nagyon szeretnek szépítkezni. A praktikus felnyitható púder világítással kiegészített tükörrel és szemhéjfesték felviteléhez alkalmas applikátorral együtt kapható. Pipere játék nem tartalmaz valódi púdert vagy szemhéjfestéket, csupán replikáról van szó. A púder helytakarékos, kislányok magukkal vihetik utazásokra, kirándulásokra, vagy akár a barátnőkhöz való látogatásra. Minőségi és erős műanyagból készült lekerekített élekkel, így biztonságos játszadozást ígér a kicsiknek. 

Smoby egy műanyag gyerekjátékokat gyártó neves francia cég. A Smoby játékok gyártásánál használt műanyag erős és ellenálló, mégis finom, kellemes, bársonyos tapintású. A fokozott biztonságosság és a sérülések elkerülése érdekében a játékok élei lekerekítettek. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját.  A szigorúan ellenőrzӧtt gyártási folyamat végén a legszigorúbb biztonsági kӧvetelményeknek megfelelő játék áll. A Smoby garantálja a francia minőséget, eredeti dizájn és termékei egyediségét, melyek kiemelkedő pozíciót tӧltenek be az európai piacon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek69*48*92 cm
Termék magassága92 cm
A csomagolás méretei55*26*69 cm
Teljes hosszúság69 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg4,8 kg
Színfekete
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.