Szett háromszárnyú borbélyszalon Barber Cut&Barber Shop Smoby és elektronikus játékkonyha mágikus bugyogással és reggeliző szett

Termék leírása

Háromszárnyú borbélyszalon és elektronikus játékkonyha bugyogással és reggeliző készlettel egy igazán menő játék szett minden gyerkőc részére 3 éves kortól. Játékok a szettben mint dizájnban és színben tökéletesen kiegészítik egymást, éveken keresztül nagy kedvencek lesznek. Kisfiúk és kislányok kipróbálják magukat a számos kiegészítőnek köszönhetően a borbély, a fodrász és séfszakács szerepében egyaránt. A realisztikus kiegészítőknek köszönhetően valósághű élményekkel gazdagodnak, fejlődik finom motorikájuk, logikus gondolkodásmódjuk és közelebb kerülnek a felnőttek világához. Játék szett több gyerkőc közös szórakozását is biztosítja, játék közben fejlődik a kommunikációjuk és könnyebben szocializálódnak. 

Borbélyszalon háromszárnyú Barber Cut&Barber Shop Smoby haj- és szakállápoló mosdó samponnal és eladó pult 19 kiegészítővel 

Szerezzen örömet gyermekeinek a francia Smoby gyártó stílusos borbélyszalonjával. A háromszárnyú Barber Cut&Barber Shop borbélyszalon fantasztikus környezetet teremt a fodrászos szerepjátékokhoz. A szalon két részből áll, melyek L alakra tárhatók szét ezzel három játszófelületet és együttesen 19 db kiegészítőt kínálnak a gyerekeknek. A fekete színkivitelezésű fodrászat első látásra lenyűgözi a gyerekeket és éveken át kitart.

Játék közben a gyerekek egy műbőr zsámolyra ültethetik ügyfeleiket, akik egy, az állványáról leemelhető első osztályú anyagból készült állítható tükörben figyelhetik magukat. A haj és szakáll ápolásához 3 fokozatba állítható trimmelő, olló, borotva, borotvakefe és egyéb nagyszerű kiegészítők és termékek állnak a gyerekek rendelkezésére, melyek között borotvahab és sampon is található. A fodrászatban a szerszámok elhelyezésére számos tárolóhely szolgál. A kis borbélyok kiválasztják ügyfelük számára a legmegfelelőbb vágást, frizurát és szakállukat is leborotválhatják.

A borbélyszalon központi része mosdóval és kézi zuhannyal van felszerelve. Ezen a részen a borbélyok gondosan megmoshatják ügyfeleik haját, ügyelve arra, hogy tisztán és ápoltan távozzanak. A szalon elülső része a fizetésnek van fenntartva. Ezt a részt Barber&Cut Shop feliratú állvány díszíti, mely mellé a gyermek kihelyezheti a nyitva vagy zárva információt (angol és francia nyelven). Az eladásra szánt barber kellékeket a kisvállalkozók polcokra vagy praktikus rekeszbe helyezhetik. Az ügyfelek készpénzzel vagy kártyával fizethetnek, erre szolgál a kártyaleolvasó, amely vásárlási bizonylattal is szolgál. A szalon zárható fiókos pénztárgéppel is fel van szerelve, melyben az átvett készpénz van tárolva. A borbélyszalon mérete 69*48*92 cm, egyszerűen L-alakra szétrakható és kompakt méretre visszahajtható.

Játékkonyha elektronikus bugyogással a fazékban Tefal Studio XL Bubble 360° Smoby

Elektronikus játékkonyha bugyogással Tefal Studio XL Biubble a francia Smoby vállalat legújabb konyhácskája, mely tökéletes választás gyerekek számára 3 éves kortól, akik szívesen bújnak a séfszakács bőrébe. Stílusos francia külcsín kombinálva pasztell szürke kivitelezéssel és még ez megspékelve rengeteg kiegészítővel, minden kisfiúból és kislányból előhozza a séfszakácsot. Gyerekek nagy örömmel veszik birtokba a konyhai órát, meghosszabított konyhapultot, mely akár étkezőpultként is kihasználható. Minőségi és tartós műanyagból készült, mely kellemes bársonyos érzést nyújt tapintásra. A konyhácska több oldalról megközelíthető, így több gyerkőc közösen játszadozhat együtt, hátsó részét csodás konyhai motívum teszi otthonosabbá. 

Ügyeskezű séfszakácsok a nyitható ajtajú sütőben a legfinomabb ételeket fogják a család számára elkészíteni, hűtőszekrény várva várja, hogy friss alapanyagokkal teljen meg, szódakészítő frissítővel várja a szorgos szakácsokat, a kerámia főzőlap pedig lehetőséget kínál a legfinomabb ételek elkészítésére, de ne feledkezzünk meg a mágikus fazékról sem, mely a forrásban lévő víz hangját utánozza. A játékkonyha összesen 34 kiegészítőt rejt, melyek közt megtalálható a mágikus fazék, palacsintasütő, konyhai eszközök, dobozok, kapszulák, poharak, fűszertartók, csészék, kanalak, kések, villák, tányérok, hal és steak sütéshez. A szettbe tartozik mágikus tésztaféle, mely 18° felett sárga színűvé válik, mint a valódi főzés során.

Reggeliző szett kenyérpirítóval Tefal Breakfast Set Smoby

Tefal Breakfast reggeliző szett kenyérpirítóval a Smoby gyártótól gyerekeknek 3 éves kortól. A valódi Tefal készülékek műanyag másolatai segítségével a gyerkőcök reggelihez ropogós pirítóst és ízletes kávét készíthetnek. A kenyérpirítóba helyezett 2 pirítós néhány másodperc alatt kiugranak a készülékből. A kávéfőzővel, amely kiemelhető víztaroló részből és kávéfilterből áll, a gyerekek játszva megtanulják a kávé készítését. Elég vizet önteni a víztárolóban, megnyomni a gombot és figyelni, ahogy a víz a kancsóba csöpög. A modern dizájnnal ellátott készlethez 2 csésze és 2 kiskanál is tartozik.

Smoby egy műanyag gyerekjátékokat gyártó neves francia cég. A Smoby játékok gyártásánál használt műanyag erős és ellenálló, mégis finom, kellemes, bársonyos tapintású. A fokozott biztonságosság és a sérülések elkerülése érdekében a játékok élei lekerekítettek. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját.  A szigorúan ellenőrzӧtt gyártási folyamat végén a legszigorúbb biztonsági kӧvetelményeknek megfelelő játék áll. A Smoby garantálja a francia minőséget, eredeti dizájn és termékei egyediségét, melyek kiemelkedő pozíciót tӧltenek be az európai piacon.

Doprava nad 39€ HU zima

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek69*48*92 cm
Termék magassága92 cm
A csomagolás méretei55*26*69 cm
Teljes hosszúság69 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg4,8 kg
Színfekete
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.