Szett háromszárnyú borbélyszalon Barber Cut&Barber Shop Smoby és elektronikus játékkonyha folyó vízzel és élelmiszerekkel és edényekkel

Termék leírása

Háromszárnyú borbélyszalon és elektronikus játékkonyha élelmiszerekkel és edényekkel egy igazán csodálatos játék szett minden gyerkőc részére 3 éves kortól. Játékok a szettben mint dizájnban és színben tökéletesen kiegészítik egymást, éveken keresztül nagy kedvencek lesznek. Kisfiúk és kislányok kipróbálják magukat a számos kiegészítőnek köszönhetően a borbély, a fodrász és séfszakács szerepében egyaránt. A realisztikus kiegészítőknek köszönhetően valósághű élményekkel gazdagodnak, fejlődik finom motorikájuk, logikus gondolkodásmódjuk és közelebb kerülnek a felnőttek világához. Játék szett több gyerkőc közös szórakozását is biztosítja, játék közben fejlődik a kommunikációjuk és könnyebben szocializálódnak. 

Borbélyszalon háromszárnyú Barber Cut&Barber Shop Smoby haj- és szakállápoló mosdó samponnal és eladó pult 19 kiegészítővel 

Szerezzen örömet gyermekeinek a francia Smoby gyártó stílusos borbélyszalonjával. A háromszárnyú Barber Cut&Barber Shop borbélyszalon fantasztikus környezetet teremt a fodrászos szerepjátékokhoz. A szalon két részből áll, melyek L alakra tárhatók szét ezzel három játszófelületet és együttesen 19 db kiegészítőt kínálnak a gyerekeknek. A fekete színkivitelezésű fodrászat első látásra lenyűgözi a gyerekeket és éveken át kitart.

Játék közben a gyerekek egy műbőr zsámolyra ültethetik ügyfeleiket, akik egy, az állványáról leemelhető első osztályú anyagból készült állítható tükörben figyelhetik magukat. A haj és szakáll ápolásához 3 fokozatba állítható trimmelő, olló, borotva, borotvakefe és egyéb nagyszerű kiegészítők és termékek állnak a gyerekek rendelkezésére, melyek között borotvahab és sampon is található. A fodrászatban a szerszámok elhelyezésére számos tárolóhely szolgál. A kis borbélyok kiválasztják ügyfelük számára a legmegfelelőbb vágást, frizurát és szakállukat is leborotválhatják.

A borbélyszalon központi része mosdóval és kézi zuhannyal van felszerelve. Ezen a részen a borbélyok gondosan megmoshatják ügyfeleik haját, ügyelve arra, hogy tisztán és ápoltan távozzanak. A szalon elülső része a fizetésnek van fenntartva. Ezt a részt Barber&Cut Shop feliratú állvány díszíti, mely mellé a gyermek kihelyezheti a nyitva vagy zárva információt (angol és francia nyelven). Az eladásra szánt barber kellékeket a kisvállalkozók polcokra vagy praktikus rekeszbe helyezhetik. Az ügyfelek készpénzzel vagy kártyával fizethetnek, erre szolgál a kártyaleolvasó, amely vásárlási bizonylattal is szolgál. A szalon zárható fiókos pénztárgéppel is fel van szerelve, melyben az átvett készpénz van tárolva. A borbélyszalon mérete 69*48*92 cm, egyszerűen L-alakra szétrakható és kompakt méretre visszahajtható.

Étterem elektronikus konyhával Burger Chef Corner Smoby

A francia Smoby gyártó tervezői specialitásokkal teli Burger Chef Corner éttermet nyitottak a legkisebbek számára. A vendéglő együtt nő a gyermekkel 3 éves kortól 8 éves korig! Az időtlen dizájn mellet fantasztikus elektronikus funkciók, folyó víz és rengeteg kiegészítő vár a kis kuktákra. Az étteremben lévő konyhácska és étkező rész több gyerkőc szórakozását biztosítják a szerepjátékok terén. Az étterem első része eredeti képekkel van díszítve és természetesen nem hiányzik az ételek árjegyzéke sem.

Az étterem alkalmazkodik a gyerekek igényeihez és korához – a 8 cm magas talapzatnak köszönhetően a munkafelület magassága 51-ről 59 cm-re állítható. Ezt az újítást azon szülők fogják leginkább értékelni, akik gyermekei különböző életkorúak. A folyó víz effektus a vízcsap megnyomásával váltható ki és egy zárt rendszerrel van megoldva, amelyben a víz a mosogatótálcába, majd a víztartályba folyik. A kis kukták a forgatható gombbal ellátott és cric-cric hangot kiadó sütőben süthetnek, a konyhában továbbá rendelkezésükre áll egy hűtő, egy valósághű hangokat kiadó tűzhely, valamint a kávéfőző fölött elhelyezett receptkönyv képekkel.

Az étterem megnyitását követően a kis pincérek kiteszik az Open/Closed valamint a napi menü táblát. A vendég egy támla nélküli székre helyezheti magát kényelembe és étel rendelhet magának. A megrendelés a konyha felső szélére rögzíthető és a kis kukta máris nekiláthat a munkának. Az elfogyasztott ételt a vendég kártyával vagy készpénzben térítheti meg, a pénztárosnak elektronikus pénztárgép áll rendelkezésére működő számológéppel, LCD kijelzővel és kártyaleolvasóval. A vendég természetesen számlát is kap. A szerepjáték során a gyerekek megismerkednek a pénzérmékkel, azok értékével és egy valósághű okostelefon is rendelkezésükre áll.

Élelmiszerek edényekkel játékkonyhába 100% Chef Écoiffier

Élelmiszerek edényekkel játékkonyhába 100% Chef egy kiváló készlet kiegészítőkből gyerekek részére a francia Écoiffier vállalat műhelyéből már 18 hónapos kortól. A 100 darabos készletben megtalálhatóak különböző fazekak, grill csirke, serpenyő, virsli, halacska, tányérok, poharak, kanalak, villák, kések, csészék, konyhai eszközök, különböző gyümölcsök és zöldségek, kalácsok és számos más konyhai kiegészítő, melyek nélkülözhetetlenek a kis séfszakácsok számára. Az egyes műanyag élelmiszerek teljesen valósághű benyomást keltenek, élénk színkivitelezésük serkentően hat a fantázia és kreativitás fejlődésére. Ezekkel a hasznos kiegészítőkkel kisfiúk és kislányok még mélyebbre ássák magukat a szerepjátékokba, és nem utolsó sorban feltölthetik konyhácskájuk, büféjük, boltjuk vagy kávézójuk készletét is. 

Smoby egy műanyag gyerekjátékokat gyártó neves francia cég. A Smoby játékok gyártásánál használt műanyag erős és ellenálló, mégis finom, kellemes, bársonyos tapintású. A fokozott biztonságosság és a sérülések elkerülése érdekében a játékok élei lekerekítettek. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját.  A szigorúan ellenőrzӧtt gyártási folyamat végén a legszigorúbb biztonsági kӧvetelményeknek megfelelő játék áll. A Smoby garantálja a francia minőséget, eredeti dizájn és termékei egyediségét, melyek kiemelkedő pozíciót tӧltenek be az európai piacon.

Doprava nad 39€ HU zima

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek69*48*92 cm
Termék magassága92 cm
A csomagolás méretei55*26*69 cm
Teljes hosszúság69 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg4,8 kg
Színfekete
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.