Szett háromszárnyú borbélyszalon Barber Cut&Barber Shop Smoby és pad rajziolásra és írásra mágneses betűkkel és számokkal

Termék leírása

Háromszárnyú borbélyszalon és iskolapad írásra és rajzolásra mágnesekkel egy igazán csúcsszuper játék szett minden gyerkőc részére 3 éves kortól. Játékok a szettben mint dizájnban és színben tökéletesen kiegészítik egymást, éveken keresztül nagy kedvencek lesznek. Kisfiúk és kislányok kipróbálják magukat a számos kiegészítőnek köszönhetően a borbély, a fodrász, a tanár és diák szerepében egyaránt. A realisztikus kiegészítőknek köszönhetően valósághű élményekkel gazdagodnak, fejlődik finom motorikájuk, logikus gondolkodásmódjuk és közelebb kerülnek a felnőttek világához. Játék szett több gyerkőc közös szórakozását is biztosítja, játék közben fejlődik a kommunikációjuk és könnyebben szocializálódnak. 

Borbélyszalon háromszárnyú Barber Cut&Barber Shop Smoby haj- és szakállápoló mosdó samponnal és eladó pult 19 kiegészítővel 

Szerezzen örömet gyermekeinek a francia Smoby gyártó stílusos borbélyszalonjával. A háromszárnyú Barber Cut&Barber Shop borbélyszalon fantasztikus környezetet teremt a fodrászos szerepjátékokhoz. A szalon két részből áll, melyek L alakra tárhatók szét ezzel három játszófelületet és együttesen 19 db kiegészítőt kínálnak a gyerekeknek. A fekete színkivitelezésű fodrászat első látásra lenyűgözi a gyerekeket és éveken át kitart.

Játék közben a gyerekek egy műbőr zsámolyra ültethetik ügyfeleiket, akik egy, az állványáról leemelhető első osztályú anyagból készült állítható tükörben figyelhetik magukat. A haj és szakáll ápolásához 3 fokozatba állítható trimmelő, olló, borotva, borotvakefe és egyéb nagyszerű kiegészítők és termékek állnak a gyerekek rendelkezésére, melyek között borotvahab és sampon is található. A fodrászatban a szerszámok elhelyezésére számos tárolóhely szolgál. A kis borbélyok kiválasztják ügyfelük számára a legmegfelelőbb vágást, frizurát és szakállukat is leborotválhatják.

A borbélyszalon központi része mosdóval és kézi zuhannyal van felszerelve. Ezen a részen a borbélyok gondosan megmoshatják ügyfeleik haját, ügyelve arra, hogy tisztán és ápoltan távozzanak. A szalon elülső része a fizetésnek van fenntartva. Ezt a részt Barber&Cut Shop feliratú állvány díszíti, mely mellé a gyermek kihelyezheti a nyitva vagy zárva információt (angol és francia nyelven). Az eladásra szánt barber kellékeket a kisvállalkozók polcokra vagy praktikus rekeszbe helyezhetik. Az ügyfelek készpénzzel vagy kártyával fizethetnek, erre szolgál a kártyaleolvasó, amely vásárlási bizonylattal is szolgál. A szalon zárható fiókos pénztárgéppel is fel van szerelve, melyben az átvett készpénz van tárolva. A borbélyszalon mérete 69*48*92 cm, egyszerűen L-alakra szétrakható és kompakt méretre visszahajtható.

Iskolapad íráshoz és rajzoláshoz Modulo Space Desk Smoby mágneses/krétával írható kétoldalas összecsukható 80 kiegészítővel

A Modulo iskolapad a francia Smoby gyártó műhelyéből származik. Tömör bükkfából és ellenálló műanyagból készült. Az iskolapad 5 másodperc alatt összecsukható szerszám használata nélkül is, szükség esetén tehát nagyon helytakarékos. A pad használata 3 éves kortól ajánlott és 80 kiegészítővel rendelkezik, melyek között nem hiányzik a fekete filctoll, mágneses betűk, számjegyek és matematikai jelek, 6 színes rajzkréta és törlő szivacs. A pad részét képező kétoldalas rajztábla egyik oldala mágneses, míg a másik oldalát hagyományos fekete rajztábla alkotja, amely krétával írható.

Az iskolapad érdekessége, hogy táblája függőleges pozícióba helyezhető, így mindjárt két gyerkőc rajzolhat rajta. Míg az egyik gyermek a padban ül, a másik felöltheti a tanár szerepét és különböző matematikai feladatokat adhat az padban ülő diákoknak. Az iskolapad írótáblája alatt tágas rakodótér található, mely krétákkal, filctollakkal, mágnesekkel vagy egyéb apróságokkal tölthető fel. A tábla az állványra vízszintesen is elhelyezhető, ezzel a gyermek elé új rajzolási lehetőségek nyílnak, ebben az esetben az íróeszközöket az oldalsó tartóba teheti.

Mágneses betűk Ábécé és Számok jelekkel Smoby szines 72 darabos 

Mágneses Ábécé betűkből, számokból és jelekből nagyszerű fejlesztő készlet a francia Smoby vállalat műhelyéből, mely már 3 éves kortól ajánlott a gyerkőcöknek. A 72 drb-os mágnes készlet betűkből, számokból és matematikai jelekből áll és kiválóan kiegésziti a tanulótáblákat. Mágnesek nagyszerű lehetőséget kínálnak szavak, matematikai egyenletek gyakorlására játékos módon. Mágneses betűk zöld, kék és piros szinben az apró gyermeki kezecskékhez lettek kialakitva. A 72 darab mágnes kiváló segítséget nyújt az ovisok és kisiskolások számára a betűk és számok megismerésére. A mágnesekkel való manupuláció közben fejlődik a gyerekek finom motorikus képessége is egyaránt. 

Smoby egy műanyag gyerekjátékokat gyártó neves francia cég. A Smoby játékok gyártásánál használt műanyag erős és ellenálló, mégis finom, kellemes, bársonyos tapintású. A fokozott biztonságosság és a sérülések elkerülése érdekében a játékok élei lekerekítettek. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját.  A szigorúan ellenőrzӧtt gyártási folyamat végén a legszigorúbb biztonsági kӧvetelményeknek megfelelő játék áll. A Smoby garantálja a francia minőséget, eredeti dizájn és termékei egyediségét, melyek kiemelkedő pozíciót tӧltenek be az európai piacon.

Doprava nad 39€ HU zima

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek69*48*92 cm
Termék magassága92 cm
A csomagolás méretei55*26*69 cm
Teljes hosszúság69 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg4,8 kg
Színfekete
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.