Szett háromszárnyú borbélyszalon Barber Cut&Barber Shop Smoby és pipere koffer 3in1 és elektronikus borbély öv

Termék leírása

Háromszárnyú borbélyszalon és pipere koffer borbélyövvel egy igazán modern játék szett minden gyerkőc részére 3 éves kortól. Játékok a szettben mint dizájnban és színben tökéletesen kiegészítik egymást, éveken keresztül nagy kedvencek lesznek. Kisfiúk és kislányok kipróbálják magukat a számos kiegészítőnek köszönhetően a borbély és fodrász szerepében, pipere koffer és a borbélyöv elektronikus hajszárítóval a szerepjátékot még élménydúsabbá varázsolja. A realisztikus kiegészítőknek köszönhetően valósághű élményekkel gazdagodnak, fejlődik finom motorikájuk, logikus gondolkodásmódjuk és közelebb kerülnek a felnőttek világához. Játék szett több gyerkőc közös szórakozását is biztosítja, játék közben fejlődik a kommunikációjuk és könnyebben szocializálódnak. 

Borbélyszalon háromszárnyú Barber Cut&Barber Shop Smoby haj- és szakállápoló mosdó samponnal és eladó pult 19 kiegészítővel 

Szerezzen örömet gyermekeinek a francia Smoby gyártó stílusos borbélyszalonjával. A háromszárnyú Barber Cut&Barber Shop borbélyszalon fantasztikus környezetet teremt a fodrászos szerepjátékokhoz. A szalon két részből áll, melyek L alakra tárhatók szét ezzel három játszófelületet és együttesen 19 db kiegészítőt kínálnak a gyerekeknek. A fekete színkivitelezésű fodrászat első látásra lenyűgözi a gyerekeket és éveken át kitart.

Játék közben a gyerekek egy műbőr zsámolyra ültethetik ügyfeleiket, akik egy, az állványáról leemelhető első osztályú anyagból készült állítható tükörben figyelhetik magukat. A haj és szakáll ápolásához 3 fokozatba állítható trimmelő, olló, borotva, borotvakefe és egyéb nagyszerű kiegészítők és termékek állnak a gyerekek rendelkezésére, melyek között borotvahab és sampon is található. A fodrászatban a szerszámok elhelyezésére számos tárolóhely szolgál. A kis borbélyok kiválasztják ügyfelük számára a legmegfelelőbb vágást, frizurát és szakállukat is leborotválhatják.

A borbélyszalon központi része mosdóval és kézi zuhannyal van felszerelve. Ezen a részen a borbélyok gondosan megmoshatják ügyfeleik haját, ügyelve arra, hogy tisztán és ápoltan távozzanak. A szalon elülső része a fizetésnek van fenntartva. Ezt a részt Barber&Cut Shop feliratú állvány díszíti, mely mellé a gyermek kihelyezheti a nyitva vagy zárva információt (angol és francia nyelven). Az eladásra szánt barber kellékeket a kisvállalkozók polcokra vagy praktikus rekeszbe helyezhetik. Az ügyfelek készpénzzel vagy kártyával fizethetnek, erre szolgál a kártyaleolvasó, amely vásárlási bizonylattal is szolgál. A szalon zárható fiókos pénztárgéppel is fel van szerelve, melyben az átvett készpénz van tárolva. A borbélyszalon mérete 69*48*92 cm, egyszerűen L-alakra szétrakható és kompakt méretre visszahajtható.

Pipere koffer My Beauty Vanity 3in1 Smoby

Pipere koffer My Beauty Vanity 3in1 a francia Smoby vállalat műhelyéből egy igazán csúcsszuper gyerekjáték főleg a kislányok részére már 3 éves kortól, akik szivesen öltik fel a fodrásznő, körmös és sminkes szerepét. Pipere koffer lágy kékes-rózsaszin szinkombinációban My Beauty vanity felirattal 13 kozmetikai kelléket rejt magában. Gyerekek a praktikus fogantyúnak köszönhetően bárhova magukkal vihetik kedvenc játékukat. A koffert felnyitva a kislánya elé egy igazi szépségbirodalom tárul 2 oldalsó rekesszel, melyekre a szépitkezéshez szükséges kozmetikai eszközöket tudja előkésziteni. Virágokkal diszitett pipere koffer nagyon hosszú időre lefoglalja a kislányokat, rengeteg tárolóhelye pedig szivesen elrejti a pipere holmikat. 

A praktikus tükörben az elkészült frizurák, körmök illetve sminkek leellenőrizhetőek. Minőségi alapanyagból készült, biztonságos legkisebbek számára is. A játék pipere holmik közt megtalálható 2 körömlakk, 2 rúzs, szemhéjfestékek, szempillaspirál, ecset, fésű, hajpánt, gyűrű és pipere tégelyek. A koffer titkos nyitható rekesszel rendelkezik, és a két praktikus záróelemnek köszönhetően a gyerekek biztosak lesznek abban, hogy a tartozékok nem esnek ki a kofferból hordozás közben.

Borbélyöv elektronikus Barber&Cut Ceinture Smoby 

Borbélyöv Barber&Cut Ceinture a francia Smoby vállalat műhelyéből tökéletes ajándék gyerekek részére már 3 éves kortól, akik kedvelik a szerepjátékokat. A sötét luxus hatású borbélyöv klipszes zárással nagyszerű ajándék minden leendő borbély számára. Az állítható hosszúságú fodrászöv 9 kiegészítőt tartalmaz, amelyek valósághű élményt nyújtanak a kis barberek számára vendégeik hajvágása és borotválása során. Munkájukat az olló, borotva, tükör, borotvahab, fésű, folyószappan, 3 fokozatba állítható mechanikus hajvágó és elektronikus hajszárító valósághű hanggal és fénnyel teszi könnyedebbé. 

Smoby egy műanyag gyerekjátékokat gyártó neves francia cég. A Smoby játékok gyártásánál használt műanyag erős és ellenálló, mégis finom, kellemes, bársonyos tapintású. A fokozott biztonságosság és a sérülések elkerülése érdekében a játékok élei lekerekítettek. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját.  A szigorúan ellenőrzӧtt gyártási folyamat végén a legszigorúbb biztonsági kӧvetelményeknek megfelelő játék áll. A Smoby garantálja a francia minőséget, eredeti dizájn és termékei egyediségét, melyek kiemelkedő pozíciót tӧltenek be az európai piacon.

Doprava nad 39€ HU zima

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek69*48*92 cm
Termék magassága92 cm
A csomagolás méretei55*26*69 cm
Teljes hosszúság69 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg4,8 kg
Színfekete
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.