Szett háromszárnyú borbélyszalon Barber Cut&Barber Shop Smoby és fagylaltos stand és étkészlet

Termék leírása

Háromszárnyú borbélyszalon és fagylaltos stand étkészlettel egy igazán bájos játék szett minden gyerkőc részére 3 éves kortól. Játékok a szettben mint dizájnban és színben tökéletesen kiegészítik egymást, éveken keresztül nagy kedvencek lesznek. Kisfiúk és kislányok kipróbálják magukat a számos kiegészítőnek köszönhetően a borbély, a fodrász és fagylaltárus szerepében egyaránt. A realisztikus kiegészítőknek köszönhetően valósághű élményekkel gazdagodnak, fejlődik finom motorikájuk, logikus gondolkodásmódjuk és közelebb kerülnek a felnőttek világához. Játék szett több gyerkőc közös szórakozását is biztosítja, játék közben fejlődik a kommunikációjuk és könnyebben szocializálódnak. 

Borbélyszalon háromszárnyú Barber Cut&Barber Shop Smoby haj- és szakállápoló mosdó samponnal és eladó pult 19 kiegészítővel 

Szerezzen örömet gyermekeinek a francia Smoby gyártó stílusos borbélyszalonjával. A háromszárnyú Barber Cut&Barber Shop borbélyszalon fantasztikus környezetet teremt a fodrászos szerepjátékokhoz. A szalon két részből áll, melyek L alakra tárhatók szét ezzel három játszófelületet és együttesen 19 db kiegészítőt kínálnak a gyerekeknek. A fekete színkivitelezésű fodrászat első látásra lenyűgözi a gyerekeket és éveken át kitart.

Játék közben a gyerekek egy műbőr zsámolyra ültethetik ügyfeleiket, akik egy, az állványáról leemelhető első osztályú anyagból készült állítható tükörben figyelhetik magukat. A haj és szakáll ápolásához 3 fokozatba állítható trimmelő, olló, borotva, borotvakefe és egyéb nagyszerű kiegészítők és termékek állnak a gyerekek rendelkezésére, melyek között borotvahab és sampon is található. A fodrászatban a szerszámok elhelyezésére számos tárolóhely szolgál. A kis borbélyok kiválasztják ügyfelük számára a legmegfelelőbb vágást, frizurát és szakállukat is leborotválhatják.

A borbélyszalon központi része mosdóval és kézi zuhannyal van felszerelve. Ezen a részen a borbélyok gondosan megmoshatják ügyfeleik haját, ügyelve arra, hogy tisztán és ápoltan távozzanak. A szalon elülső része a fizetésnek van fenntartva. Ezt a részt Barber&Cut Shop feliratú állvány díszíti, mely mellé a gyermek kihelyezheti a nyitva vagy zárva információt (angol és francia nyelven). Az eladásra szánt barber kellékeket a kisvállalkozók polcokra vagy praktikus rekeszbe helyezhetik. Az ügyfelek készpénzzel vagy kártyával fizethetnek, erre szolgál a kártyaleolvasó, amely vásárlási bizonylattal is szolgál. A szalon zárható fiókos pénztárgéppel is fel van szerelve, melyben az átvett készpénz van tárolva. A borbélyszalon mérete 69*48*92 cm, egyszerűen L-alakra szétrakható és kompakt méretre visszahajtható.

Zsúrkocsi fagylalttal és goffrival Delight Market Vert Azur Écoiffier

Menő zsúrkocsi fagylalttal és goffrikkal Delight Market Vert Azur az Écoiffier műhelyéből egy igazán csodás játék gyerekek részére 18 hónapos kortól. Fagylaltos kocsi goffrikkal mindent rejt, amire a kicsiknek szükségük lehet a legfinomabb és legédesebb nyári finomságok elkészítéséhez. A fagylaltos kocsi részét képezi 26 kiegészítő is, mint például a fagylaltok a tölcsérben, jégkrémek, goffrik, népszerű makarónok, dzsem és donatok. Kiskocsi csodás lágy színvilágban elrabolja a kicsik szívét, kerekes kialakításának köszönhetően könnyen sétálva árulhatják a házban a finomságokat. Kocsi fagylaltokkal és goffrikkal valósághű benyomást kelt, időtlen játék, mely erős és tartós műanyagból készült, egészségre ártalmatlan festékkel kezelve, teljesen biztonságos játszadozást nyújt a kicsik számára.

Kerekeken guruló fagylaltos kocsi fel van szerelve fizető terminállal, bankkártya leolvasóval és kosárral, melybe a megvásárolt finomságokat haza is tudják vinni a kis vásárlók. Fagylaltos kocsi nagyon szórakoztató és szép játék, nagyon könnyen felkelti a kicsik figyelmét, nagyon hosszú időre lefoglalja őket. Játszadozás közben bizonyos felelősségre tesznek szert, fejlődik bNem csupán fizikálisan fejlődnek, hanem mentálisan is. Fejlődik finom motorikájuk, mozgási képességeik. Tökéletes kiegészítő minden gyerekszobába, akár Écoiffier játékkonyhák mellé is tökéletes választás. Méretei 45*30*62 cm.

Étkészlet tárolódobozban Breakfast Box Vert Azur Écoiffier

Étkészlet tárolódobozban Breakfast Box Vert Azur a francia Écoiffier műhelyéből egy csodás szett gyerekek részére már 18 hónapos kortól, mely a játékkonyhában való játszadozást magasabb szintre emeli. A garnitúra 35 darabos, és 4 fős társaság részére ajánlott. Étkezőszett tartalmaz tányérokat, poharakat, csészéket, evőeszközöket, teáskannát, tejes kiöntőt, cukortartót és tálat édességgel. Écoiffier garnitúrának köszönhetően a gyerekek könnyen megtanulják a helyes tálalást és vendéglátást. Köszönhetően a lágy színvilágnak és valósághű kivitelezésnek ez a játék serkentően hat a fantáziára és kreativitásra. A teljes készlet egy praktikus tárolódobozba van csomagolva, így a kicsik maguk után el is tudnak pakolni. 

Smoby egy műanyag gyerekjátékokat gyártó neves francia cég. A Smoby játékok gyártásánál használt műanyag erős és ellenálló, mégis finom, kellemes, bársonyos tapintású. A fokozott biztonságosság és a sérülések elkerülése érdekében a játékok élei lekerekítettek. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját.  A szigorúan ellenőrzӧtt gyártási folyamat végén a legszigorúbb biztonsági kӧvetelményeknek megfelelő játék áll. A Smoby garantálja a francia minőséget, eredeti dizájn és termékei egyediségét, melyek kiemelkedő pozíciót tӧltenek be az európai piacon.

Doprava nad 39€ HU zima

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek69*48*92 cm
Termék magassága92 cm
A csomagolás méretei55*26*69 cm
Teljes hosszúság69 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg4,8 kg
Színfekete
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.