Szett háromszárnyú borbélyszalon Barber Cut&Barber Shop Smoby és elektronikus szimulátor Világűr hanggal és fénnyel

Termék leírása

Háromszárnyú borbélyszalon és Világűr szimulátor egy igazán menő játék szett minden gyerkőc részére 3 éves kortól. Játékok a szettben mint dizájnban és színben tökéletesen kiegészítik egymást, éveken keresztül nagy kedvencek lesznek. Kisfiúk és kislányok kipróbálják magukat a számos kiegészítőnek köszönhetően a borbély és fodrász szerepében, ezen felül világűr szimulátorban igazi kis asztronautákká is válnak. A realisztikus kiegészítőknek köszönhetően valósághű élményekkel gazdagodnak, fejlődik finom motorikájuk, logikus gondolkodásmódjuk és közelebb kerülnek a felnőttek világához. Játék szett több gyerkőc közös szórakozását is biztosítja, játék közben fejlődik a kommunikációjuk és könnyebben szocializálódnak. 

Borbélyszalon háromszárnyú Barber Cut&Barber Shop Smoby haj- és szakállápoló mosdó samponnal és eladó pult 19 kiegészítővel 

Szerezzen örömet gyermekeinek a francia Smoby gyártó stílusos borbélyszalonjával. A háromszárnyú Barber Cut&Barber Shop borbélyszalon fantasztikus környezetet teremt a fodrászos szerepjátékokhoz. A szalon két részből áll, melyek L alakra tárhatók szét ezzel három játszófelületet és együttesen 19 db kiegészítőt kínálnak a gyerekeknek. A fekete színkivitelezésű fodrászat első látásra lenyűgözi a gyerekeket és éveken át kitart.

Játék közben a gyerekek egy műbőr zsámolyra ültethetik ügyfeleiket, akik egy, az állványáról leemelhető első osztályú anyagból készült állítható tükörben figyelhetik magukat. A haj és szakáll ápolásához 3 fokozatba állítható trimmelő, olló, borotva, borotvakefe és egyéb nagyszerű kiegészítők és termékek állnak a gyerekek rendelkezésére, melyek között borotvahab és sampon is található. A fodrászatban a szerszámok elhelyezésére számos tárolóhely szolgál. A kis borbélyok kiválasztják ügyfelük számára a legmegfelelőbb vágást, frizurát és szakállukat is leborotválhatják.

A borbélyszalon központi része mosdóval és kézi zuhannyal van felszerelve. Ezen a részen a borbélyok gondosan megmoshatják ügyfeleik haját, ügyelve arra, hogy tisztán és ápoltan távozzanak. A szalon elülső része a fizetésnek van fenntartva. Ezt a részt Barber&Cut Shop feliratú állvány díszíti, mely mellé a gyermek kihelyezheti a nyitva vagy zárva információt (angol és francia nyelven). Az eladásra szánt barber kellékeket a kisvállalkozók polcokra vagy praktikus rekeszbe helyezhetik. Az ügyfelek készpénzzel vagy kártyával fizethetnek, erre szolgál a kártyaleolvasó, amely vásárlási bizonylattal is szolgál. A szalon zárható fiókos pénztárgéppel is fel van szerelve, melyben az átvett készpénz van tárolva. A borbélyszalon mérete 69*48*92 cm, egyszerűen L-alakra szétrakható és kompakt méretre visszahajtható.

Szimulátor elektronikus Világűr Space Driver Smoby tovább görgethető térkép hanggal és fénnyel 

Elektronikus Space Driver szimulátor a francia Smoby vállalat műhelyéből kiváló ajándék minden gyerkőc részére már 3 éves kortól, akik nagy érdeklődéssel vannak a világűr iránt. Csodálatos fekete-fehér űrhajó szimulátor ergonomikus ülése 3 helyzetbe állitható, mechanikus pedálak és a fék a szimulátor valósághű benyomását tetézik. A fénysebesség leküzdésekor a kis pilóták rendelkezésére áll egy elektronikus kormánykerék, amely mozgó animált űrtérképpel van felszerelve, és amelyen keresztül biztonságosan követhetik utazásukat az ismeretlen galaxisokon át.

A kormány nagyon érdekes hang és fényeffektekkel szórakoztatja majd kis pilótáját. Az űrhajót a megfelelő gomb elforditásával tudja csemetéje működésbe hozni, oldalra kanyarodásnál pedig a jobra/balra fényjelzés fogja segiteni. A kormánykerék sebességmérővel (2 sebesség) és számos gombbal rendelkezik a különböző szimulációkhoz valamint egy hangszóróval, amely 15 hangot bocsát ki. Űrhajó elsőosztályú műanyagból készült lekerekitett élekkel csodaszép bolygóközi űrhajó diájnban. Ebben a szimulátorban gyermeke igazi kis űrhajós kapitánynak fogja magát érezni, éveken keresztül nagy kedvenc lesz. Játszadozás közben fejlődnek a mozgási képességek, reflexek, elképzelőerő és fantázia. Méretei a szimulátornak 85*36*57 cm. 

Smoby egy műanyag gyerekjátékokat gyártó neves francia cég. A Smoby játékok gyártásánál használt műanyag erős és ellenálló, mégis finom, kellemes, bársonyos tapintású. A fokozott biztonságosság és a sérülések elkerülése érdekében a játékok élei lekerekítettek. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját.  A szigorúan ellenőrzӧtt gyártási folyamat végén a legszigorúbb biztonsági kӧvetelményeknek megfelelő játék áll. A Smoby garantálja a francia minőséget, eredeti dizájn és termékei egyediségét, melyek kiemelkedő pozíciót tӧltenek be az európai piacon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek69*48*92 cm
Termék magassága92 cm
A csomagolás méretei55*26*69 cm
Teljes hosszúság69 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg4,8 kg
Színfekete
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.