Szett csúszda Toboggan XS zöld Smoby és járássegítő és babakocsi és utánfutó Buggy 3in1

Termék leírása

Szett Toboggan XS csúszda és Buggy 3in1 járássegítő és babakocsi és utánfutó egy igazán kiváló játékszett minden kisfiú és kislány részére 2 éves kortól. Nagyszerű játékszettet most akciós áron kínáljuk, így gyermekeit pöpec játékokkal ajándékozhatja meg és még sporolni is tud. Smoby és BIG játékok csodálatos külcsínben és elsőosztályú kivitelezésben pompáznak, minden kert és udvar ékeivé válnak.

Gyerek csúszda Toboggan XS Smoby vízzel hossza 90 cm 24 hónapos kortól

A Smoby gyerek csúszda zöld-piros színkombinációban egyike a legjobb gyerek csúszdának a piacon levő termékek közül. A Smoby csúszda csúszási felületének hossza 90 cm, és már 2 éves kortól alkalmas a kicsiknek. A gyerek csúszda nagyon biztonságos a csúszó felület ergonomikus kialakításának köszönhetően, így a csúszkálás kellemes és kényelmes minden gyermek számára. A gyerek csúszda nagyon egyszerűen szétszedhető és össze is rakható. Kicsi méretének köszönhetően nem foglal nagy helyet,  akár a gyerekszobában is elfér, vagy az autó csomagterébe is berakhatja és magával viheti víkendházába vagy vízpartra. A Toboggan XS gyerek csúszda egyedülálló tulajdonsága az anti UV szűrő, amely megvédi a csúszda felületét a napsugárzástól, és ennek köszönhetően a csúszda színei ugyanolyan ragyogóak maradnak hosszú éveken keresztül, mint az első napon. A csúszda teherbírása 20 kg.

Ezen kívül a gyerek csúszda érdekessége egy praktikus nyílás, melyen keresztül vízre köthető locsolócsővel, így a csúszdán vízfolyás kíséretében csúszhat gyermeke egyenesen a saját kis medencéjébe. A kicsik csúsznak a saját kis vizes csúszdájukon. Ez egy csudajó szórakozás és minden kicsi imádja a csúszdázást. A zöld és piros színek egyedülálló kombinációjának köszönhetően pozitív hatást kelt. A gyerek csúszda lépcsőfokai csúszásmentesek, biztonságosak ugyanúgy, mint a csúszda egész stabilitása. A lépcsők magassága 75 cm. Teljes szélessége 50 cm a csúszda teljes hossza a lépcsőktől a talajig 125 cm. A csúszófelület szélessége 38 cm. A műanyag felület bársonyosan finom a kicsi gyerek kezecskéknek. A lépcsők  csúszásgátló kialakítása megelőzi az esteleges csúszás veszélyét. Akár mezítláb vagy vizes lábacskákkal is biztonságos lépcsőzni. Minden él lekerekített, így a kicsik nem sérülhetnek meg játék közben.  

Járássegítő és kocsi és utánfutó Buggy 3in1 BIG fékkel minden bébitaxihoz 12 hó-tól

Járássegítő, kocsi és utánfutó Buggy 3in1 a neves német BIG vállalat műhelyéből egy igazán egyedi többfunkciós gyerekjáték, mely kisfiúk és kislányok részére egyaránt kiváló 1-től 5 éves korig. Minden BIG Bobby Cars - New, Classic, Neo, Next és Scooter bébitaxira rácsatlakoztatható. Ez a modern gyerekjáték szürke-fehér színkombinációban piros részletekkel kiegészítve egy igazán univerzális játék - legkisebbek biztonságos járássegítőként használhatják az első léptek megtételénél, majd kocsiként is jól funkcionál játékok, babák szállítására, majd természetesen utánfutóként is örömet szerez a kis sofőröknek. Többfunkciós utánfutó együtt növekszik a gyerekkel.

Járássegítő elülső részén található blokkoló megvédi csemetéjét, ha rátámaszkodik a járássegítőre, az nem borul fel. Szintén hasznos kiegészítője a játéknak a keréken található fék, mely szintén fontos szerepet kap kocsikázás közben. Minőségi kerekek kellemesen puhák és halk haladást biztosítanak. Megfelelőek beltéri és kültéri használatra. Ha már csemetéje utánfutóként szeretné ezt a menő játékot használni, a pótkocsi a bébitaxihoz egyszerűen biztonsági kapcsolóval rögzíthető. A gyerekjáték hátsó részén a műanyag rács mögött tárolórész is helyet kapott, mely apróságok tárolására tökéletes. A járássegítő felületét vidám és színes figurák díszítik. Lekerekített tolókar biztonságot sugároz a gyerekek felé, legkisebbek kezecskéihez lett kialaktva. 

Smoby egy kiváló minőségű és modern műanyag gyerekjátékokat gyártó neves francia cég minden korosztály részére. Smoby játékok műanyaga szilárd és strapabíró, de egyben finom és sima a gyerek kezecskéknek, érintésre bársonyos. Minden Smoby gyerekjáték éle lekerekített, színei nagyon jó hatással vannak a gyermeki elképzelőerő és fantázia fejlődésére. BIG német gyártó cég nemzetközi díjakkal is rendelkező csúcskategóriás játékokat állít elő. A márka logója a bivaly, ami az erőt, ellenállóképességet és a robusztusságot szimbolizálja – és pontosan ezek a márka jellegzetességei. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Méretek125*50*75 cm
Termék magassága75 cm
A csomagolás méretei106*51*25 cm
Teljes hosszúság125 cm
Csúszófelület magassága90 cm
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,60 kg
Maximum terhelés20 kg
Színrózsaszín
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.