Szett csúszda Toboggan Funny hossza 200 cm Smoby és hinta Activity Swing

Termék leírása

Játékszett hullámos Toboggan Funny csúszda és Activity Swing hinta egy népszerű kerti játékszett minden gyerkőc részére 2 éves kortól, akik saját csúszdával és hintával szeretnének büszkélkedni barátaik előtt. Pöpec játékszett a francia Smoby és német BIG vállalat műhelyéből, most akciós áron kapható, így vásárláskor nem csupán gyermekei részére szerez éveken keresztül tartó szórakozást, de spórolni is fog. A játékszettel szinte az év bármely évszakában móka és kacagás vár a kicsikre. Játékok a szettben csodaszép összképet alkotnak, minden udvart még egyedibbé varázsolnak.

Csúszda vízsugárral Funny Toboggan Smoby 2 méteres dupla erős szerkezettel UV védelemmel 2 évtől

A Funny Tooggan csúszda vízsugárral az elsőrendű és legmodernebb csúszdák közé tartozik a neves francia Smoby vállalat műhelyéből. A csúszda rengeteg élménydús pillanatot szerez a kis lurkók számára, hisz a 2 méter hosszú csúszási felület igazi izgalmakat rejteget számukra. Csúszda káprázatos piros, zöld, szürke és fehér színkombinációban pompázik, melybe minden gyerkőc első pillantásra beleszeret már 2 éves kortól. Az egyedi színkombináció évek múltán is megtartja szépségét és élénkségét köszönhetően a UV védelemnek. A még nagyobb élményt a csúszda locsolócsőre való csatlakoztatása garantálja, hisz pillanatok alatt a klasszikus csúszda egyedi vízsugaras tobogánná alakul át. A gyermek csúszda nagyszerű választás, hisz minden gyerek életébe óriási boldogságot visz.

Csúszda elengedhetetlen része a minőségi létra, melynek csúszásmentes lépcsőzete biztonságos feljutást biztosít a gyerekeknek akár mezítláb vagy vizes lábacskákkal is. Felmászva a csúszda csúcsára csöppségek biztonságát garantálják a masszív zöld kapaszkodók, melyek csúszás közben biztonsági érzetet és magabiztosságot nyújtanak majd a kicsiknek. Az ergonomikusan alakított hullámos csúszási felület nagyon kényelmes. Csúszda nagy előnye, hogy locsolócsőre köthető, így a tikkasztó forró nyári napokon kellemes felfrissülést nyújt majd lecsusszanni a vízes csúszkáról. Ha esetleg medence is van az udvaron, akkor egyenesen abba csobbanhatnak a kicsik. Tehát választhatnak is kis lurkók, hogy szárazon szeretnének csusszanni a homokozóba, vagy vízsugárral a medencébe. Csúszda teherbírása 50 Kg.

Hinta Activity Swing BIG teherbírása 70 kg, magasságilag állítható 5 évtől

Lepje meg gyerkőcét minőségi és menő Activity Swing lengő laphintával a német BIG vállalat műhelyéből. Időtlen hinta tökéletes választás fiúknak és lányoknak egyaránt már 5 éves kortól. A hinta minőségi és tartós műanyagból készült zöld ülőrésszel és erős kötéllel, melynek hossza 90 cm-től 165 cm-ig állítható. A hinta teljes teherbírása 70 kg, magasan minőségi kialakítása biztonságos hintázást eredményez. A kényelmes és ergonomikus ülőke méretei 36*17 cm, így a gyerkőcöket az órákhosszat tartó hintázás sem fogja megviselni.

Activity Swing gyermek laphinta univerzális köszönhetően az átgondolt kialakításnak, könnyen a kicsik igényeihez alakítható. Megfelelő bel és kültéri használatra egyaránt. A kellemes nyári napokon könnyen felakasztható faágra vagy mászókára, a hidegebb napokon pedig a szoba mókás kiegészítője is lehet. Többfunkciós laphinta Activity Swing az egyszerű hintázáson kívül más élményt is nyújt - ha az ülőkét magasabbra állítják és gyermeke kezeivel kapaszkodik a hinta ülőrészébe és lábacskáival tolja el magát a talajtól. Az ülőkén kapaszkodók lettek kialakítva erre a célra, megfelelően a gyermek kezecskékhez.

Smoby kiváló minőségű és modern műanyag gyerekjátékokat gyártó neves francia cég. Smoby játékok műanyaga szilárd és strapabíró, de egyben finom és sima a gyerek kezecskéknek, érintésre bársonyos. Minden Smoby gyerekjáték éle lekerekített, hogy a gyerekeket vidám játék közben ne fenyegesse sérülés veszélye. Smoby termékek színei nagyon jó hatással vannak a gyermeki elképzelőerő és fantázia fejlődésére. A német BIG márka játékai nemzetközi díjakat tudhatnak magukévá. A BIG márka logója egy bivaly, amely az erőt, az ellenállóságot és a masszívságot jelképezi - és pont ezek a márka jellegzetességei is.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek88*224*115 cm
Termék magassága115 cm
A csomagolás méretei195*31*44 cm
Teljes hosszúság224 cm
Csúszófelület magassága200 cm
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg9,50 kg / 12 kg
Maximum terhelés50 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.