Szett csúszda Toboggan KS Smoby vízsugárral 1,5 m és vödör szett homokozóba Verdák 24 hó-tól

Termék leírása

Válogasson kiváló és minőségi játékszettek közül kedvezményes áron. Szett csúszda Toboggan KS Smoby és Verdák vödör szett homokozóba egy igazán pöpec és modern játékszett, mely kislányokat és kisfiúkat egyaránt levesz a lábairól már 2 éves kortól. Játékszett most kedvezményes áron kapható, így nem csupán spórolni tud, de gyermekeit nagyszerű játékokkal is gazdagítja. Játékok együtt csodaszép összképet alkotnak, minőségi alapanyagból készültek és csemetéinek órákhosszat tartó szórakozást biztosítanak a friss levegőn. Előnyére válik ezeknek a szuper Smoby játékoknak, hogy anti UV szűrővel lettek kezelve, így nagyon hosszú ideig megtarták szép és élénk színeiket. Játékszett több gyerkőc közös játékára is alkalmas.

Gyermek csúszda Toboggan KS Smoby vízsugárral 1,5 m hosszú 24 hó kortól

Gyermek csúszda KS egy csodaszép csúszda kisfúknak és kislányoknak egyaránt 2 éves kortól. Erős szerkezettel lett kialakítva és csúszófelülete 1,5 méter hosszú. Csúszda teherbírása 50 kg. Műanyag kellemesen bársonyos a tapintásra, lágy lekerekített élek biztonságosak a gyerekek számára. Gyermek csúszda biztonságosságát a csúszásmentes lépcsőzet, stabil szerkezet az erősített műanyag támasszal a talajon is garantálja. Gyerkőc a csúszda karzatjába is meg tud kapaszkodni. Csúszda érdekessége, hogy locsolócsőre köthető, így pillanatok alatt tobogánná alakul át.

Jellemzői

  • locsolócsőre kapcsolás után tobogánná alakul 
  • 150 cm csúszófelület, 40 cm széles
  • teherbírása 50 kg
  • megfelelő 2 éves kortól
  • anit UV szűrővel kezelve 
  • élénk színek a fantázia fejlesztése érdekében
  • bársonyos és tartós műanyagból
  • megfelelő minden kertbe és udvarra
  • minőségi francia termék
  • ideális kislányoknak és kisfiúknak

Homokozó szett Verdák Smoby 18 hó kortól

Smoby homokozó szett gyerekeknek 6 darab szerszámot tartalmaz. Gyermek homokozó szett vödörben műanyag vödörből, gereblyéből, kislapátból, szitából, formából és locsolókannából áll. Gyermek vödör szett erős és ellenálló műanyagból készült. Csemetéinek sok örömet fog ezzel az új játék szett-tel szerezni a homokozóba, mely Verdák (Cars) mesemotívummal van díszítve. A vödör nagyon szép élénk sárga és piros színben, mesés motívummal az oldalán díszítve elvarázsolja majd a kicsiket. Magassága a vödörnek 18 cm. Ez egy ideális játék homokozóba és vízbe egyaránt. A szett 18 hónapos kortól ajánlott. Egyedi külsejével ez a játék szett mnden kisfiú szívét elnyeri. 

Francia Smoby márka garancia minőségi termékre, melyet éveken keresztül bizonyított pályafutása során, és gyerekjátékok egyedi francia dizájnban lettek kialakítva. Műanyag, melyből a Smoby játékok készülnek erős, tartós és egyben lágy, bársonyos az érintésre. Smoby gyerekjátékok vidám és élénk színkivitelezése nagyon jó hatással van a gyermeki elképzelőerő és fantázia fejlődésére is.

Doprava nad 69
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányfiú
Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek100*159*150 cm
Termék magassága100 cm
A csomagolás méretei119*25*44 cm
Teljes hosszúság159 cm
Csúszófelület hosszúsága150 cm
UV szűrőIgen
dupla falakIgen
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg6,50 kg / 8 kg
Maximum terhelés50 kg
Színpiros
Meghatározott termékekIgen
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek