Szett csúszda Toboggan Super Megagliss 2in1 Smoby és vízi pálya Aquaplay 'n Go kofferben gáttal

Termék leírása

Játékszett megfelelő gyerekeknek 3 éves kortól, mely hosszantartó szórakozást nyújt majd a csöppségeknek. Kedvezményes árú játékszett Toboggan Super Megagliss 2in1 csúszdából és  AquaPlay’ n Go vízi pályából áll. Játékok a francia Smoby és német AquaPlay játékgyártók műhelyéből származnak.

Csúszda Super Megagliss Toboggan 2in1 Slide Green Smoby 360 cm csúszófelület UV védelemmel 24 hó-tól

Csúszda Super Megagliss Togoggan 2in1 a francia Smoby vállalat műhelyéből csodás zöld-türkíz színkombinációban együtt növekszik a gyerekekkel 2-től 8 éves korig. Univerzális csúszda egyszerűen átalakítható kis csúszdává, amelynek csúszófelülete 1,5 méter, és a másik részének hozzácsatolásával könnyen egy csodálatos csúszda alakítható ki belőle, melynek csúszásfelülete egészen 3,6 méter. Kivételesen erős és tartós szerkezete stabil és teherbírása 50 kg. Felhasznált műanyag kellemes bársonyos élményt nyújt, élei lekerekítettek, biztonságos játszadozást nyújt a kicsiknek. A lépcsők csúszásgátló kialakításának köszönhetően nem fenyeget megcsúszás veszélye. A lépcsőre mászás biztonságos és kellemes mezítláb vagy vizes lábacskákkal is. A kicsi fogódzkodhat az oldalsó kapaszkodókban.

A nagy csúszdán ergonomikus csúszófelülettel a gyerkőcökre hármas hullám vár, éveken keresztül nagy kedvenc lesz. Méretei 352*112*186 cm. A csúszda felülete anti UV védelemmel lett kezelve, mely megvédi csúszdát a fakulástól, ennek köszönhetően a csúszda évek múltával is újként fog hatni. Nagyon szép élénk színvilágban pompázik, mely minden udvart és kertet felvillanyoz, és serkentően hat a kicsik fantáziájára és elképzelőerejére egyaránt. Csúszdát tavasztól őszig bátran használhatják a kicsik, kedvenc játszótere lesz a gyerekeknek. 

Vízi pálya AquaPlay AquaPlay 'n Go kofferben gáttal, vízpumpával és 4 állatkával

Készüljenek fel a legnagyobb kalandra az AquaPlay’ n Go vízi pályával. Vízi pálya AquaPlay’ n Go a legnagyobb AquaPlay csatornarendszer, mely az összes érdekes kiegészítőt tartalmazza, amelyet a gyártó ehhez a játékhoz kivitelezett. A vízi játék megfelelő gyerekeknek 3-tól 7 éves korig. A vízi játék érdekes kiegészítői: konténeres hajó, csónak, kisautó, komp, daru a szállítmány áthelyezésére, vízpumpás gát, 4 vidám játék figura - medve Bo, víziló Wilma, kacsa Lotta és béka Nils. Engedjék útjára Bo medvét és Wilmát, a vizilovat konténeres hajójukon, a vízimalom megpörgetésével kavarják fel az állóvizet és máris mókásabb lesz az útjuk a csatornarendszerben. A kompnak saját kikötője van, ahol a kisautó felgurulhat rá, vagy a szállítmányt is ráhelyezhetik. Kétéltű játékautó, melyet Lotta kacsa irányít lecsúszhat a vízi pályán és lebegni fog a víz felszínén, mint egy csónak.

Vízpumpa AquaPlay eredeti kiegészítője az AquaPlay vízi játéknak. A vízpumpa a víz szivattyúzására szolgál a csatornarendszer alsó részéről a zsilipbe, melynek fala felhúzható és máris útnak indulhat a szállítmány a csatornarendszeren keresztül. Gyerekek a vízi pályával való játék alatt megfigyelhetik a hajók mozgását, a víz áramlását a vízimalmon és vízpumpán keresztül és szintén hogyan is telik meg a zsilip és hogyan mozgatja a daru a szállítmányt. A játékon keresztül főleg a gyerek logikus gondolkodása, finom motorikus képessége fejlődik és nem utolsó sorban sok új dolgot meg is tanulnak a játékon keresztül. AquaPlay rengeteg kiegészítőt tartalmaz, melyet kis felfedezője vizsgálgathat: az úszás és merülés alapelvét, a vízpumpa és vízimalom működését, az összeillesztés módját és csatornarendszer kialakítását.

Vízpumpa a vízi játékhoz külön alkatrészként is megvásárolható, hogy minden gyerkőcnek saját vízszivattyúja legyen a még mókásabb játék érdekében. Egy ilyen csatornarendszerrel egyszerre több gyerkőc is eljátszik közösen. A meggondolt részletek és különféle lehetőségek az AquaPlay játékkal a gyerekek kedvenc játékává válik nagyon hamar. Vízi játék gyerekeknek összeillesztése egyszerű csatlakozókkal és gumi tömítésekkel, nem szivárog, tehát a víz a csatornarendszerben marad és nem folyik ki. Ellenálló és természetre nem káros műanyagból készült. AquaPlay csatornarendszer bővíthető és átépíthető. A kiegészítők több módon is felhasználhatóak. AquaPlay a gyerek fantáziáját és kreativitását is serkenti. Ez egy részben hordozható csatornarendszer, hisz ha két rész a játékról leszerelésre kerül, akkor az egész vízi pálya koffer alakb összcsukható.

AquaPlay egy Németországban gyártott márka, mely egészségre ártalmatlan, újrahasznosítható műanyagból készült termékeket takar. A termékekre 3 éves garancia vonatkozik, mely világos bizonyíték a magas minőségre. AquaPlay eredeti csatornarendszer, mely Svédországból származik. Már 1977 óta élvezik a gyerekek a AquaPlay csatornarendszer adta lehetőségeket. Ezt játékot a szülők és nevelők is értékelni fogják, hisz ez egy értékes, magas színvonalú oktató vízi játék. 

AquaPlay a legjobb svéd minőségű márka, mely már 40 éves hagyománnyal rendelkezik gyerekjátékok gyártásában. Gyerekek megismerkednek víz fizikai tulajdonságaival, mint az áramoltatásával, szivattyúzásával, zsilipek kezelésével, melyek során mozgásba kerülnek a vízi járművek. A vízpumpa segítségével megtelik a vízkamra, mint a valódi zsilipben. A víztároló egy fal segítségével leereszthető. AquaPlay termékek egymással kombinálhatóak akár saját elképzelés alapján kialakítva. Gyerekek egy óriási csatornarendszert is kitudnak alakítani a rengeteg kiegészítővel, mint például kisautóval, hajókkal, vidám állatkákkal, melyek sok-sok lehetőséget kínálnak számukra a hosszantartó szórakozásra. Csak a gyerek fantáziája szabhat határokat ehhez a nagyszerű játékhoz. A vízi pályával bárhol lehet játszani, lakásban és kertben egyaránt köszönhetően a minőségi tömítésnek. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek352*112*186 cm
Termék magassága186 cm
A csomagolás méretei189*60*45 cm
Teljes hosszúság352 cm
Állítható magasságIgen
Csúszófelület magassága375 cm
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg21 kg / 26 kg
Maximum terhelés50 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.