Szett csúszda Toboggan Super Megagliss 2in1 Smoby és traktor Claas Farmer XL pótkocsival

Termék leírása

Toboggan Super Megagliss 2in1 csúszda és Claas Farmer XL pedálos traktor utánfutóval ideális kombináció virgonc gyerkőcök számára, akik imádnak a kertben vagy az udavaron csintalankodni. Kedvezményes árú szett francia Smoby gyártó műhelyéből származik.

Csúszda Super Megagliss Toboggan 2in1 Slide Green Smoby 360 cm csúszófelület UV védelemmel 24 hó-tól

Csúszda Super Megagliss Togoggan 2in1 a francia Smoby vállalat műhelyéből csodás zöld-türkíz színkombinációban együtt növekszik a gyerekekkel 2-től 8 éves korig. Univerzális csúszda egyszerűen átalakítható kis csúszdává, amelynek csúszófelülete 1,5 méter, és a másik részének hozzácsatolásával könnyen egy csodálatos csúszda alakítható ki belőle, melynek csúszásfelülete egészen 3,6 méter. Kivételesen erős és tartós szerkezete stabil és teherbírása 50 kg. Felhasznált műanyag kellemes bársonyos élményt nyújt, élei lekerekítettek, biztonságos játszadozást nyújt a kicsiknek. A lépcsők csúszásgátló kialakításának köszönhetően nem fenyeget megcsúszás veszélye. A lépcsőre mászás biztonságos és kellemes mezítláb vagy vizes lábacskákkal is. A kicsi fogódzkodhat az oldalsó kapaszkodókban.

A nagy csúszdán ergonomikus csúszófelülettel a gyerkőcökre hármas hullám vár, éveken keresztül nagy kedvenc lesz. Méretei 352*112*186 cm. A csúszda felülete anti UV védelemmel lett kezelve, mely megvédi csúszdát a fakulástól, ennek köszönhetően a csúszda évek múltával is újként fog hatni. Nagyon szép élénk színvilágban pompázik, mely minden udvart és kertet felvillanyoz, és serkentően hat a kicsik fantáziájára és elképzelőerejére egyaránt. Csúszdát tavasztól őszig bátran használhatják a kicsik, kedvenc játszótere lesz a gyerekeknek. 

Gyermek pedálos traktor Claas Farmer XL Smoby pótkocsival zöld

Claas Farmer XL pedálos traktor minden kissrác valóra vált álma már 3 éves kortól. Germek pedálos traktor teljesen valósághű, hátsó részéről az utánfutó levehető. A kis traktor láncmeghajtású, teherbírása 30 kg és ülése magassága 37 cm.

Jellemzői

  • láncmeghajtású traktor
  • ülés magassága 37 cm
  • teljes hossza 141 cm
  • teljes magassága 53 cm
  • teherbírása 30 kg
  • utánfutóval
  • fejleszti a gyerekek mozgási képességeit

Játékokban a francia minőség, tartósság, egyediség tör felszínre. Csúszda és pedálos traktor tartós és ellenálló műanyagból készültek, mely tapintásra kellemes bársonyos élményt nyújt.

Traktor és csúszda tökéletesen kiegészítik egymást, szupermenő játszóközpontot képeznek az udvarra gyerkőcöknek már 2 éves kortól. Francia Smoby márka garancia a biztonságra, egyediségre, gyermekek és szülők elégedettségére.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek352*112*186 cm
Termék magassága186 cm
A csomagolás méretei189*60*45 cm
Teljes hosszúság352 cm
Állítható magasságIgen
Csúszófelület magassága375 cm
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg21 kg / 26 kg
Maximum terhelés50 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.