Szett csúszda Toboggan KS hossza 150 cm közepes Smoby és homokozó asztalka és horgászbot 24 hó-tól

Termék leírása

A Toboggan KS csúszda vízzel és homokozó asztalka horgászbottal egy csodálatos nyári játékszett kislányoknak, kisfiúknak 2 éves kortól. A játékok a neves Smoby és Écoiffier európai gyártók műhelyéből származnak. A gyerek csúszdát, melynek hossza 150 cm, nagyon egyszerűen tobogánná alakíthatja és a homokozó asztalkával, horgászbottal együtt egy szép egységet kap. A játékok tӧkéletesen kiegészítik egymást , így segítségükkel gyermekeinek otthonában is kӧnnyedén bebiztosíthatja a nyári játékokhoz való teret, ahol a testvéreik vagy barátaik kӧrében élvezhetik a játék ӧrӧmét. A játékkészlet ideális a nyári szabadtéri játékokhoz, hiszen hosszan tartó szórakozást biztosít a gyerekeknek a szünet alatt. A játékszett nem csak a gyerkőcei ӧrӧmére szolgál, de Ӧnt is meglepi kedvező árával.

Csúszda Toboggan KS Smoby hossza 150 cm 24 hó-tól

Smoby Toboggan  KS gyerek csúszda egy közepesen hosszú csúszda kislányoknak és kisfiúknak 2 éves kortól 1,5 méter hosszú ergonomikusan formázott csúszófelülettel. Piros-zӧld színkivitelezésének kӧszӧnhetően tӧkéletesen beleillik a kertjének vagy udvarának szerkezetébe. A csúszda felső részére víztömlőt lehet kötni és máris szép vízi csúszdát kapunk, amelyen a gyermeke a fűbe vagy a medencébe csúszhat. Ilyen egyszerű módon a csúszdából saját kis tobogánt varázsolhat minden gyermek ӧrӧmére. A termék méretei 158*70*102 cm.csúszda dupla falai biztosítják a szilárdságát és a stabilitását. A gyermekek biztonságát csúszás kӧzben fokozzák a csúszásmentes lépcsők és a csúszda szilárd szerkezete.

A szórakoztató játék formája lekerekítettek, kidolgozása lágy és felülete tapintásra nagyon kellemes. Kӧnnyedén szétszedhető és nem foglal sok helyet. A csúszda végződésénél található alsó része alulról megerősített. Ezzel a stabil csúszdával minden kert vagy udvar egyszerűen játszótérré alakítható. A magas markolatok megadják a gyerkőcnek a biztonság érzetet. A lépcsők csúszásmentes felülete csӧkkenti a csúszás veszélyét, ennek kӧszӧnhetően a lépcsőzés mezítláb és vizes lábacskával is kellemes és biztonságos. A csúszda teherbírása maximum 50 kg. Felülete UV szűrővel van ellátva, mely megvédi a színeket a fakulás ellen. Ezzel az egyedi tulajdonsággal csak a Smoby termékek rendelkeznek. A gyártásuknál használt műanyag kellemes, bársonyos tapintású, formája lekerekített ezért a gyermekeket játék kӧzben nem fenyegeti sérülés.

Homokozó asztalka homokra és vízre Écoiffier 10 kiegészítővel 18 hó-tól

Homokozó asztalka vízre és homokra az Écoiffier vállalat műhelyéből egy nagyon szép gyerekjáték, mely minden gyerkőc figyelmét felkelti már 18 hónapos kortól. Asztalka vízre és homokra csodaszép piros-kék-zöld színkombinációban pompázik, mely első pillantásra leveszi a gyerekeket a lábaikról. Kerti asztalka gazdag kiegészítőkben, mégpedig: locsolókannát, lapátot, gereblyét, vödröt, szitát és különféle homokozóformákat tartalmaz. Az asztalka játékvárra hasonlít, ezt a benyomást megerősíti az őrtorony is vízi malommal, melyen keresztül a gyerekek bátran önthetik a vizet. Az egyes elemei az asztalkának eltávolíthatóak, gyerkőc megtöltheti az asztalt vízzel vagy homokkal egyaránt.

Az egyes elemei az asztalkának eltávolíthatóak és könnyen igazodnak a gyerkőc igényeihez. Az asztal vízre és homokra minőségi és tartós műanyagból készült. Méretei a multifunkciós gyermek asztalkának 50*37*66 cm. Teljes magassága az asztalnak 66 cm. Játszadozás közben az asztallal fejlődik a gyerekek fantáziája és elképzelőereje, illetve finom motorikus képességei is. Ez egy kiváló játék homokozóba, kertbe és udvarra.

Horgászbot három kiskacsával Écoiffier és kosárral 18 hó-tól

Az Écoiffier horgászbot 3 kiskacsával műanyagból készült gyӧnyӧrű és modern horgász szett, mely nem csak kültéri mókára alkalmas, de a lakásban, kertben vagy a gyerek medencében is megállja a helyét. A horgász készletbe tartozik horgászbot zsinórral és sárga horoggal és három cuki kiskacsa piros, sárga és kék színben. A szettből nem hiányozhat a praktikus narancssárga kis kosárka sem, melybe a már a vízből kimentett kiskacsákat tudja majd gyermeke egy helyen tudni. A kiskacsák felső részén praktikus kis nyílás található a horog beakasztására. Horgászat közben fejlődnek a kicsik készségei, türelmük és nem utolsó sorban alapreflexeik. Ezzel a nagyszerű játékszettel minden kis horgásznak garantáltan örömet szerez már 18 hónapos kortól.

Smoby és Écoiffier gyártók termékei megfelelnek a szigorú európai szabványoknak. A Smoby és Écoiffier márkák a stílusos kivitelezés és a modern francia dizájn szinonímáji. Ha minőségi és biztonságos játékokat szeretne gyermekének, válassza az Európai eredetű termékeket. Valóban a minőség és a dizájn egyedi kombinációjáról van szó, mely garantálja gyermeke hosszan tartó szórakozását testvérei vagy barátai kӧrében. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek159*68*100 cm
Termék magassága100 cm
A csomagolás méretei119*25*44 cm
Teljes hosszúság159 cm
Csúszófelület magassága150 cm
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg6,5 kg / 8,0 kg
Maximum terhelés50 kg
Színpiros
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.