Babaváró emlék doboz szett My First Memories Classique Home Kaloo nagy 28 cm dobozban 0 hó-tól

Termék leírása

Babaváró emlék doboz szett My First Memories a francia Kaloo vállalat Home kollekciójából egy igazán csodaszép szett színes dobozokból, melyek a nagy dobozban rejtőznek minőségi kartonpapírból 28 cm átmérővel. A box gyermeke kedves emlékeit mind megőrzi, hogy nagyobb korába szívesen gondoljon vissza gyermekkorára. Első gyermek rajzok, képek, fotók, egyszerűen bármi, ami kedves emléket idéz majd fel. Bájos és cuki kivitelezése őzike mintávál minden anyukát és gyermekét elbűvöl. 

Ez egy igazán egyedi kiegészítő a háztartásba, mely 6 tárolóból áll, melyekre dátumot, időt és megjegyzést is fel lehet jegyezni. A csomagból nem hiányozhat 2 levélboríték sem, melyekbe fotók és rajzok rejthetőek el. Emlék doboz kiváló ajándék minden olyan szülő részére, ahol kis jövevénnyel bővül a család. Kedves kiegészítője lesz az interiőrnek, gyerekszobában, hálószobában vagy nappaliban is felidézi majd szeretett csöppsége gyermekkorát. Őrizze meg csemetéje életének fontos pillanatait.

A francia Kaloo vállalat már 20 éve van jelen a piacon és csodaszép pihe-puha gyerekjátékok gyártásával foglalkozik legkisebbek számára egyedi dizájnban minőségi alapanyagokból. Kaloo játékokban megjelenik a francia szépérzék, tökéletesség és egyediség. A gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, a játékoknak meg kell feleni az európai előírásoknak, így biztosítva van a maximálisan minőségi és biztonságos végtermék, melyeknek köszönhetően versenytárs mentesek a piacon. Kaloo cég oda figyel a gyerekek vágyaira és szükségleteire, ezért is érzik a gyerekek a Kaloo játékok közt kellemesen és biztonságban magukat.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
A csomagolás méretei28*28*9 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.