Szett kiságyba Cotoons Smoby éjjeli fény és zenedoboz legkisebbeknek kék

Termék leírása

Smoby Cotoons készlet kiságyba magába foglal elengedhetetlen kiságy kiegészítőket: éjjeli fényt, hogy csöppsége ne féljen a sötétben és zenedobozt, hogy kellemesen szenderedjen álomba. Kisbaba játékok megfelelőek már 0 hónapos kortól. Éjjeli fény csepp alakban lett megalkotva, meleg fényt áraszt, ezentúl csöppsége már nem fog félni a sötétben, maximálisan biztonságban és kellemesen fogja magát érezni elalvás előtt. Kivitelezése lapos, tehát nem foglal majd nagy helyet, alja egyenes, hogy a kiságy mellé lehessen elhelyezni. Éjjeli fényt a felső részén ovális gombbal tudja bekapcsolni, két módban lehet állítani: villogó fényre vagy folyamatos fényre. Mindkét mód 20 perc után automatikusan kikapcsol, amikor már csemetéje édesen alszik. Elalvás előtt gyerkőcöket elszórakoztatja a 3 Cotoons mesefigura. Az éjjeli fény 2x AAA elemre működik, melyek nem a csomag tartozékai.

Zenedoboz felhúzható mechanizmussal működik, tehát nincs szükség elemekre. Ez egy újdonság a zenedobozok világában és garantált, hogy a csöppség kedvenc kiságy játékává válik. Ovális alakú és könnyen a kiságy széléhez lehet erősíteni. Zöld levél az alsó részén 7 cm hosszú. Zenedoboz csecsemőknek meghúzása után kellemes, nyugtató zenét kezd játszani, mely a kisbabát megnyugtatja és álomba ringatja. Érdekessége a bébijátéknak forgó karika Cotoons mesés figurákkal. A színes karika háttere óramutató járásával ellentétbe forog, miközben a mesés figurák az óramutató járásával azonos irányba, ami együttesen gyönyörű, mesés körhinta hatást kelt. Zenedoboz legkisebbeknek nem csak kiságyra lehet felerősíteni, hanem a babakocsira vagy autóülésre hosszú utazások alkalmadtán. Ebbe a játékba nem kell elemeket vásárolni, hisz felhúzható mechanizmussal működik.

Az egész kiságyba való kisbaba szett ajándékcsomagolásban kapható, tehát akár kedves ismerőseit is megajándékozhatja ezzel a nagyszerű készlettel. Ez egy ideális ajándék legkisebb kisfiúk részére, hisz a zenedoboz fehér az éjjeli fény pedig lágy kékben tündököl. Smoby francia vállalat, mely gyerekjátékok gyártásával foglalkozik minőségi anyagból egyedi kivitelezésben. Műanyag kellemes és bársonyos a tapintásra, megfelelő apró gyerek kezecskékbe. Játékok színei hosszú idő után is újként hatnak. Élei lekerekítettek, mely biztonságot nyújt a csöppségeknek. A gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. Smoby garancia a francia minőségre, eredeti dizájnra és egyedi kivitelezésre.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
A csomagolás méretei29*6*21 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
ZenélőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,26 kg
NoteBattery: 2 x AAA, LR03
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.