Szett építőjáték Peppa Pig PlayBIG BLOXX 4 fajta figurákkal 1,5-5 éves korosztálynak

Termék leírása

A 4 darab építőjátékból álló PlayBIG Bloxx Peppa Pig szett egy fantasztikus játék gyerekek részére 18 hónapos kortól. Peppa malac már évek óta szórakoztatja a gyerekeket a televízión keresztül és szerez számukra sok boldog percet, ezért nem vitás, hogy ebbe az építőjátékba kislány és kisfiú egyaránt beleszeret azonnal. Építőjáték elemeiből a gyerekek azokat a helyeket tudják megalkotni, ahol Peppa malac szivesen tolti idejét családjával. Az építőjátékban 4 figurát talál csemetéje. Építőjáték rengeteg lehetőséget nyújt gyerkőcök számára a hosszantartó szórakozásra. Legnagyszerűbb a BIG gyerek építőjátékban, hogy kompatibilis Lego kockákkal, így a játékelemeket kombinálhatják és bármilyen építményt megtudnak valósítani majd.

A Lego és BIG gyerek építőkockák nemcsak szórakoztató és vidám játékok, de óriási jelentőségük van a gyermek fejlődésében. Ha a kicsi tervez, javasol, kitalál, épít és ledönt mindenféle házakat, várakat vagy akár bunkereket, fejlődik fantáziája, képzelőereje, kreatív gondolkodása. Amikor gondolkodik hogyan is illenek egymásba az egyes kockák, fejleszti logikus gondolkodását. Továbbá ilyen összerakós játék segítségével fejlődnek mozgás készségei és finom motorikája, a gyerekek megismerkednek színekkel, alakokkal, új dolgokat tanulnak. Vásárolja meg ezt a csodás, színes mesebeli építőjátékot csöppségeinek, hogy alkothassanak, feltaláljanak új dolgokat, szórakozzanak és fejlesszék kreativitásukat maximumra.

A BIG egy neves német gyártó cég, mely világelsők közé tartozik kiváló minőségű műanyag gyerekjátékok gyártásában. Szimbóluma a bivaly, melyre jellemzők az: erő, robusztusság és ellenálló képesség, ugyanezek a tulajdonságok jellemeznek minden BIG gyerekjátékot. Ez a márka elnyerte a szülők bizalmát, dicsérik főleg bizonyított biztonságossága miatt, és mert a játékok előállítása legfejlettebb gyártási technológiával, egészségre ártalmatlan és újrahasznosított anyagokból történik. A gyermekjátékra 3 év garancia vonatkozik és műanyaga különleges UV szűrőt tartalmaz, aminek köszönhetően a játék ugyanolyan szép és ragyogó marad, mint az első napon. A német gyártó garancia a minőségre, egyediségre és biztonságosságra, hogy sose kelljen aggódnia, ha gyerkőcei játszanak.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislánylány
Kor18 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek21*18*12 cm
A csomagolás méretei40*30*25 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,2 kg
Note4 x set
Színzӧld
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.