Szett ételpároló és turmixgép Babycook® Solo Beaba + ajándék étkészlet Silicone meal 4 részes szürke 0 hó-tól

Termék leírása

A francia Beaba márka babakellék készletét egy Babycook® Solo ételpároló és turmixgép alkotja, melyet a Silicone meal 4-részes étkészlet egészít ki. A készletben fantasztikus babakellékek találhatók, melyek egyszerűbbé teszik a kisgyermekes családok életét. A francia minőséget megtestesítő babakellék készlet ráadásul rengeteg időt és pénzt spórol a gondoskodó szülők számára.

Ételpároló és turmixgép Beaba Babycook® Solo

A Beaba Babycook® Solo ételpároló és turmixgép szürke színben jelentősen megkönnyíti a kisgyermekes családok életét. A konyhai kisgéppel a szülő gyorsan és egyszerűen finom bébiételt készíthet. A készülék rengeteg időt spórol, használata nagyon egyszerű. A Beaba Babycook® Solo ételpárolóban és turmixgépben az étel pára felett készül, így megőrzi vitamin- és tápanyagtartalmát, ezzel hozzájárul a baba egészséges fejlődéséhez. Minőségi ciklon pengéi tökéletesen összeturmixolják a gyümölcs és zöldség darabokat, hogy azok állaga megfeleljen a gyermek életkorának és fogazatának.

A házi robotgépnek köszönhetőe az egész eljárás nem igényel többet 15 percnél. A gép nem csak megfőzi az ételt, de össze is turmixolja, ha kell felolvasztja, sőt meg is melegíti. A 1100 ml űrtartalmú edény segítségével egyszerre több adag ételt készíthet, amely hűtőben vagy fagyasztóban tárolható. A Beaba Babycook® Solo ételpároló és turmixgép tisztítása nagyon egyszerű és gyors.

Étkészlet Silikon Meal set szilikonból csecsemőknek

A Beaba Meal étkészlet megtestesíti a gyerekek és a szülők étkezéssel kapcsolatos elképzeléseit. A kék szín árnyalataiban készült négyrészes étkészlet mély tányérból, lapos tányérból, pohárból és 2nd age gyakorló babakanálból áll. A Beaba Meal étkészlet ideális a hozzátáplálással való első próbálkozásoknál. A szett az önállóan enni tanuló gyerekek igényeire tekintettel volt tervezve, használata már 4 hónapos kortól ajánlott. A készlet minőségi vastag szilikon anyaga törhetetlen, ezért is ideális a gyerekek számára. A gyerek edények kerek és magasított pereme elősegíti az étel szedését. A tányérok alján lévő tapadókorongok helyén tartják az edényeket evés közben.

A francia Beaba márka már 1989 óta innovatív konyhai kisgépekkel és babagondozási eszközökkel igyekszik a kisbabás családok életét valamivel egyszerűbbé tenni. Bár a Beaba márka tervezői elsősorban a minőségre törekednek, szem előtt tartják a babagondozási termékek egyszerű kezelését is. A Beaba francia gyártó számos díjat tudhat magáévá, melyek nem csak a szakemberek, de az elégedett szülők és gyermekek véleményét is tükrözik.

Doprava 79
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánygyermek
Kor0 hónapos kortól
Származási helyDesigned in France
Méretek24*18*24 cm
Termék magassága24 cm
A csomagolás méretei28*20*25 cm
ElektromosIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,8 kg
Tömeg L1100 ml
Színszürke
Meghatározott termékekIgen
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...