Szett ételpároló és turmixgép Babycook® Solo Beaba + ajándék 2 ételtároló doboz, palack tetővel, kiskanál szürke 0 hó-tól

Termék leírása

A francia Beaba márka babakellék készletét egy Babycook® Solo ételpároló és turmixgép alkotja, melyet 2 db ételtároló doboz, palack tetővel és gyakorló babakanál egészít ki. A készletben fantasztikus babakellékek találhatók, melyek egyszerűbbé teszik a kisgyermekes családok életét. A francia minőséget megtestesítő babakellék készlet ráadásul rengeteg időt és pénzt spórol a gondoskodó szülők számára.

Ételpároló és turmixgép Beaba Babycook® Solo

A Beaba Babycook® Solo ételpároló és turmixgép szürke színben jelentősen megkönnyíti a kisgyermekes családok életét. A konyhai kisgéppel a szülő gyorsan és egyszerűen finom bébiételt készíthet. A készülék rengeteg időt spórol, használata nagyon egyszerű. A Beaba Babycook® Solo ételpárolóban és turmixgépben az étel pára felett készül, így megőrzi vitamin- és tápanyagtartalmát, ezzel hozzájárul a baba egészséges fejlődéséhez. Minőségi ciklon pengéi tökéletesen összeturmixolják a gyümölcs és zöldség darabokat, hogy azok állaga megfeleljen a gyermek életkorának és fogazatának.

A házi robotgépnek köszönhetően az egész eljárás nem igényel többet 15 percnél. A gép nem csak megfőzi az ételt, de össze is turmixolja, ha kell felolvasztja, sőt meg is melegíti. A 1100 ml űrtartalmú edény segítségével egyszerre több adag ételt készíthet, amely hűtőben vagy fagyasztóban tárolható. A Beaba Babycook® Solo ételpároló és turmixgép tisztítása nagyon egyszerű és gyors.

Szett 2 ételtároló doboz Beaba minőségi üvegből

A Beaba üveg ételtároló dobozok minden konyha nélkülözhetetlen kellékei. A tárolók magas minőségű üvegből készültek, amely ellenáll a hőmersékletváltozásoknak, így fagyasztóban, mikrohullámú sütőben vagy sterilizálóban is bátran használhatóak. Az üvegek minőségi és rugalmas teteje légmentesen záródik, így a bennük tárolt ételek nem szívják be a hűtőben vagy fagyasztóban tárolt egyéb élelmiszerek illatát. A tároló üvegek térfogata 150 ml és 250 ml, így nagyobb mennyiségű étel tárolását is lehetővé teszik. Az ételtárolók mérőpohárként is használhatóak sütés vagy főzés közben. Az üvegeken lévő skálázásnak köszönhetően mindig pontosan tudni fogja a tárolt étel mennyiségét.

Palack tetővel BabySqueez' 2in1 bébiételekre

A Beaba BabySqueez' 2in1 palack tetővel egy praktikus tároló a pürésített ételekhez. A palack minőségi szilikonból készült, ezért puha és nem csak otthoni környezetben, de utazás során is használható. A gyengéd rózsaszín BabySqueez' 2in1 palackhoz két cumifej tartozik. Az egyik szilikonból készült és gyerekeknek 6 hónapos kortól ajánlott, a másik műanyag és 12 hónapos kortól alkalmas. A tároló palack térfogata 180 ml és tisztítása mosogatógépben is lehetséges.

Kiskanál Training Spoon 2nd age

A Beaba Training Spoon 2nd age szilikon babakanál pasztell rózsaszínben gyerekeknek 8 hónapos kortól ajánlott. A kiskanál ideális a hozzátáplálással való első próbálkozásoknál. Ergonomikus nyelét és homorú részét is a gyártó speciálisan az apró kezekbe tervezte. A Beaba 2nd age gyakorló babakanál extra hajlékony és egészségre ártalmatlan szilikonból készült, mely gond nélkül rágcsálható.

A francia Beaba márka már 1989 óta innovatív konyhai kisgépekkel és babagondozási eszközökkel igyekszik a kisbabás családok életét valamivel egyszerűbbé tenni. Bár a Beaba márka tervezői elsősorban a minőségre törekednek, szem előtt tartják a babagondozási termékek egyszerű kezelését is. A Beaba francia gyártó számos díjat tudhat magáévá, melyek nem csak a szakemberek, de az elégedett szülők és gyermekek véleményét is tükrözik.

Doprava 69
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánycsecsemők
Kor0 hónapos kortól
Származási helyDesigned in France
Méretek24*18*24 cm
Termék magassága24 cm
A csomagolás méretei28*20*25 cm
ElektromosIgen
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg1,8 kg
Térfogat1100 ml
Színszürke
Meghatározott termékekIgen
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...