Szett ételpároló és turmixgép Babycook Solo Rose Gold Beaba limitált kiadás és ajándék 6 ételtároló doboz és villa és kanál

Termék leírása

Ügyes és praktikus háztartási segédeszközöket keres, amelyek megkönnyítik a csecsemővel való mindennapokat? A limitált kiadású Babycook® Solo ételpárolóból és turmixgépből valamint a 6 db praktikus ételtároló dobozból és kis villából és kiskanálból álló babakellék szettben egy ideális babagondozási készletet talál. A pompás készlet most akciós áron kapható. A bébiételek készítésénél és a csecsemők etetésénel fokozott hangsúlyt kell fektetni a termékek minőségére és biztonságosságára, ami a Beaba márkánál garantált. A márka limitált kiadását megtestesítő termékek innovatív francia dizájnban készültek és számos előnnyel rendelkeznek ezzel is elnyerve a szülők és szakemberek tetszését.

Ételpároló és turmixgép Babycook® Solo Rose Gold Beaba limitált kiadás rózsaszín

A limitált kiadást megtestesítő Beaba Babycook® Solo ételpároló és turmixgép jelentősen megkönnyíti a kisgyermekes családok életét. A konyhai kisgéppel a szülő gyorsan és egyszerűen finom bébiételt készíthet. A Beaba márkát jellemző elsőosztályú francia minőség és dizájn tökéletesen kiegészíti a modern konyhákat, nem beszélve a termék kiemelkedő rose gold színkivitelezéséről. A Beaba Babycook® Solo ételpárolóban készített bébiételeket a szülő már a születés utáni első hónapokban kínálhatja a babának. Az ételpároló kezelése nagyon egyszerű és gyors, a használatánál megspórolt időt családjának szentelheti. A Beaba Babycook® Solo ételpárolóban és turmixgépben az étel pára felett készül, így megőrzi vitamin- és tápanyagtartalmát, ezzel hozzájárul a baba egészséges fejlődéséhez.

Jellemzői

 • egyszerű és gyors ételkészítés
 • kíméletes készítési mód pára felett és gyors turmixolás
 • főz, melegít, turmixol és felolvaszt
 • ideális a bébiételek készítéséhez
 • attraktív és modern francia dizájn
 • egyedi limitált kiadás rose gold színben
 • elsőosztályú francia minőség

Szett 6 ételtároló doboz Clip 2nd Age beaba 6x200ml rózsaszín

Beaba 6 Clip 2nd age ételtároló doboz szett 6 darab tárolóból kedvező áron. A rózsaszín tetővel ellátott Beaba tárolók minőségi anyagból készültek, ezért használatuk fagyasztóban is lehetséges. A tárolók kompatibilisek a Beaba ételpárolókkal és turmixgépekkel, melyek segítségével felmelegíthető a dobozokban tárolt étel. A csomagolásban együttesen 6 db 200 ml térfogatú tároló doboz található. A dobozok praktikus „clip“ zárással rendelkeznek, amely lehetővé teszi a dobozok egymás tetejére vagy egymás mellé való elrendezését, miközben garantált a dobozok tökéletes illeszkedése.

Jellemzői

 • 6 db ételtároló doboz
 • 6x200 ml térfogat
 • ideális utazáshoz
 • helytakarékos
 • mosogatógépben tisztítható
 • modern francia dizájn
 • minőségi francia termék

Evőeszközök Beaba 2nd age kis villa és kiskanál

A Beaba 2nd age gyerek evőeszközök rózsaszínben ideálisak az önálló étkezéssel való első próbálkozásoknál. Az evőeszközök használata gyerekeknek 8 hónapos kortól ajánlott. A készlet egy ergonomikusan formált kis villából és kiskanálból áll, melyet jobb- és balkezes gyerekek egyaránt használhatnak. Az evőeszközök szélesebb nyele könnyedén megragadható, így kezelésük sokkal egyszerűbb a hagyományos evőeszközökkel szemben. Az evőeszközök szélei lekerekítettek, használatuk biztonságos, alakjuknak köszönhetően nem csúsznak le a tányérról. A Beaba gyerek evőeszközök praktikus csomagolásban vannak forgalmazva, melynek elsősorban utazás során veszi hasznát, de kedves ajándéknak is minősíthető. A Beaba 2nd age gyerek evőeszközök mosogatógépben tisztíthatók.

A Franciaországból származó Beaba márka már 1989 óta hozza el a kisgyermekes háztartásokba a forradalmi segédeszközöket az ételpárolóktól kezdve egészen a gyermek napszemüvegekig. Bár a Beaba márka tervezői elsősorban a minőségre törekednek, szem előtt tartják a babagondozási termékek egyszerű kezelését is. A Beaba francia gyártó számos díjat tudhat magáévá, melyek nem csak a szakemberek, de az elégedett szülők és gyermekek véleményét is tükrözik.

Doprava 69
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánycsecsemők
Kor0 hónapos kortól
Származási helyDesigned in France
Méretek24*18*24 cm
Termék magassága24 cm
A csomagolás méretei28*20*25 cm
ElektromosIgen
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg1,8 kg
Térfogat1100 ml
Színrózsaszín
Meghatározott termékekIgen
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...