Szett ételpároló és turmixgép Babycook® Solo white silver Beaba + ajándék étkészlet Silicone meal 4 részes 0 hó-tól

Termék leírása

A francia Beaba márka babakellék készletét egy Babycook® ételpároló és turmixgép és egy Silicon meal étkészlet alkotja. A készletben fantasztikus babakellékek találhatók, melyek egyszerűbbé teszik a kisgyermekes családok életét. A francia minőséget megtestesítő babakellék készlet ráadásul rengeteg időt és pénzt spórol a gondoskodó szülők számára. A kellékek nem csak funkcionalitásukkal, de modern francia dizájnukkal is tökéletesen kiegészítik egymást.

Ételpároló és turmixgép Beaba Babycook® Solo fehér-ezüst

A Beaba Babycook® Solo ételpároló és turmixgép fehér és ezüst színkombinációban készült és jelentősen megkönnyíti a kisgyermekes családok életét. A konyhai kisgéppel a szülő gyorsan és egyszerűen finom bébiételt készíthet, melyeket szülő már a születés utáni első hónapokban kínálhatja a babának. A készülék rengeteg időt spórol, használata nagyon egyszerű. A Beaba Babycook® Solo ételpárolóban és turmixgépben az étel pára felett készül, így megőrzi vitamin- és tápanyagtartalmát, ezzel hozzájárul a baba egészséges fejlődéséhez.

Minőségi ciklon pengéi tökéletesen összeturmixolják a gyümölcs és zöldség darabokat, hogy azok állaga megfeleljen a gyermek életkorának és fogazatának. A házi robotgépnek köszönhetően az egész eljárás nem igényel többet 15 percnél. A gép nem csak megfőzi az ételt, de össze is turmixolja, ha kell felolvasztja, sőt meg is melegíti. A 1100 ml űrtartalmú edény segítségével egyszerre több adag ételt készíthet, amely hűtőben vagy fagyasztóban tárolható. A Beaba Babycook® Solo ételpároló és turmixgép tisztítása nagyon egyszerű és gyors.

Étkészlet Silikon Meal set szilikonból csecsemőknek

A Beaba Meal étkészlet megtestesíti a gyerekek és a szülők étkezéssel kapcsolatos elképzeléseit. A sárga és zöld árnyalataiban készült négyrészes étkészlet mély tányérból, lapos tányérból, pohárból és 2nd age gyakorló babakanálból áll. A Beaba Meal étkészlet ideális a hozzátáplálással való első próbálkozásoknál. A szett az önállóan enni tanuló gyerekek igényeire tekintettel volt tervezve, használata már 4 hónapos kortól ajánlott. A készlet minőségi vastag szilikon anyaga törhetetlen, ezért is ideális a gyerekek számára. A gyerek edények kerek és magasított pereme elősegíti az étel szedését. A tányérok alján lévő tapadókorongok helyén tartják az edényeket evés közben.

A francia Beaba márka már 1989 óta innovatív konyhai kisgépekkel és babagondozási eszközökkel igyekszik a kisbabás családok életét valamivel egyszerűbbé tenni. Bár a Beaba márka tervezői elsősorban a minőségre törekednek, szem előtt tartják a babagondozási termékek egyszerű kezelését is. A Beaba francia gyártó számos díjat tudhat magáévá, melyek nem csak a szakemberek, de az elégedett szülők és gyermekek véleményét is tükrözik.

Doprava nad 69
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánycsecsemők
Kor0 hónapos kortól
Származási helyDesigned in France
Méretek24*18*24 cm
Termék magassága24 cm
A csomagolás méretei28*20*25 cm
ElektromosIgen
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg1,8 kg
Térfogat1100 ml
Színfehér
Meghatározott termékekIgen
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek