Szett ételpároló és turmixgép Babycook® Solo white silver Beaba + ajándék 2 ételtároló doboz minőségi üvegből, palack tetővel és 4 kiskanál önálló étkezéshez 0 hó-tól

Termék leírása

A francia Beaba márka babakellék készletét egy Babycook® ételpároló és turmixgép, 2 ételtároló doboz, egy palack tetővel és 4 szilikon babakanál alkotja. A készletben fantasztikus babakellékek találhatók, melyek egyszerűbbé teszik a kisgyermekes családok életét. A francia minőséget megtestesítő babakellék készlet ráadásul rengeteg időt és pénzt spórol a gondoskodó szülők számára.

Ételpároló és turmixgép Beaba Babycook® Solo fehér-ezüst

A Beaba Babycook® Solo ételpároló és turmixgép fehér és ezüst színkombinációban készült és jelentősen megkönnyíti a kisgyermekes családok életét. A konyhai kisgéppel a szülő gyorsan és egyszerűen finom bébiételt készíthet, melyeket szülő már a születés utáni első hónapokban kínálhatja a babának. A készülék rengeteg időt spórol, használata nagyon egyszerű. A Beaba Babycook® Solo ételpárolóban és turmixgépben az étel pára felett készül, így megőrzi vitamin- és tápanyagtartalmát, ezzel hozzájárul a baba egészséges fejlődéséhez.

Minőségi ciklon pengéi tökéletesen összeturmixolják a gyümölcs és zöldség darabokat, hogy azok állaga megfeleljen a gyermek életkorának és fogazatának. A házi robotgépnek köszönhetően az egész eljárás nem igényel többet 15 percnél. A gép nem csak megfőzi az ételt, de össze is turmixolja, ha kell felolvasztja, sőt meg is melegíti. A 1100 ml űrtartalmú edény segítségével egyszerre több adag ételt készíthet, amely hűtőben vagy fagyasztóban tárolható. A Beaba Babycook® Solo ételpároló és turmixgép tisztítása nagyon egyszerű és gyors.

Szett 2 ételtároló doboz Beaba minőségi üvegből

A Beaba üveg ételtároló dobozok minden konyha nélkülözhetetlen kellékei. A tárolók magas minőségű üvegből készültek, amely ellenáll a hőmersékletváltozásoknak, így fagyasztóban, mikrohullámú sütőben vagy sterilizálóban is bátran használhatóak. Az üvegek minőségi és rugalmas teteje légmentesen záródik, így a bennük tárolt ételek nem szívják be a hűtőben vagy fagyasztóban tárolt egyéb élelmiszerek illatát. A tároló üvegek térfogata 150 ml és 250 ml, így nagyobb mennyiségű étel tárolását is lehetővé teszik. Az ételtárolók mérőpohárként is használhatóak sütés vagy főzés közben. Az üvegeken lévő skálázásnak köszönhetően mindig pontosan tudni fogja a tárolt étel mennyiségét.

Palack tetővel BabySqueez' 2in1 bébiételekre

A Beaba BabySqueez' 2in1 palack tetővel egy praktikus tároló a pürésített ételekhez. A palack minőségi szilikonból készült, ezért puha és nem csak otthoni környezetben, de utazás során is használható. A gyönyörű kék BabySqueez' 2in1 palackhoz két cumifej tartozik. Az egyik szilikonból készült és gyerekeknek 6 hónapos kortól ajánlott, a másik műanyag és 12 hónapos kortól alkalmas. A tároló palack térfogata 180 ml és tisztítása mosogatógépben is lehetséges.

Szett 4 kiskanál Training Spoon 2nd age

A Beaba Training Spoon 2nd age szilikon babakanál szett gyerekeknek 8 hónapos kortól ajánlott. A kedvezményes kanál készlet 4 db különböző színű Beaba babakanálból áll. A kiskanalak ideálisak a hozzátáplálással való első próbálkozásoknál. A Beaba 2nd age gyakorló babakanalak extra hajlékony és egészségre ártalmatlan szilikonból készültek, amely gond nélkül rágcsálható. Ergonomikus formájuknak köszönhetően a kiskanalak sokkal ügyesebben kezelhetőek a hagyományos kiskanalakkal szemben.

A Franciaországból származó Beaba márka 1989-ben hódította meg a piacot, azóta forradalmi termékeivel igyekszik a kisbabás szülők életét valamivel egyszerűbbé tenni. A márka tervezői a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelő termékek készítésére törekednek. Valamennyi Beaba bébitermék magas minőséggel rendelkezik és használata nagyon egyszerű. A Beaba francia gyártó számos díjat tudhat magáévá, melyek nem csak a szakemberek, de az elégedett szülők és gyermekek véleményét is tükrözik.

Doprava 79
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánygyermek
Kor0 hónapos kortól
Származási helyDesigned in France
Méretek24*18*24 cm
Termék magassága24 cm
A csomagolás méretei28*20*25 cm
ElektromosIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,8 kg
Tömeg L1100 ml
Színfehér
Meghatározott termékekIgen
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...