Termék leírása

Étterem elektronikus konyhácskával és edényekkel kiváló játékszett fiúknak és lányoknak már 3 éves kortól, akik kedvelik a szerepjátékokat. Modern játékszett most alacsony áron kapható, gyerkőcök boldogan veszik birtokba a szép játékokat, a szülők pedig értékelni fogják, hogy spórolni tudnak. A Smoby és Écoiffier játékok nagyon szép összképet alkotnak, minden gyerekszobát otthonosabbá varázsolnak, akár több gyerkőc közös szórakozását is lehetővé teszik. A játékok révén magukra öltik a kis étteremtulajdonos, séfszakács, boltos szerepét, játékos módon fejlődik finom motorikájuk, mozgási készségeik, fantáziájuk és elképzelőerejük. 

Étterem elektronikus konyhácskával Chef Corner Restaurant Smoby kétoldalú folyó vízzel és szakácsspecialitásokkal 

A francia Smoby gyártó tervezői specialitásokkal teli éttermet nyitottak a legkisebbek számára. A vendéglő együtt nő a gyermekkel 3 éves kortól 8 éves korig! Az étterem alkalmazkodik a gyerekek igényeihez és korához – a 8 cm magas talapzatnak köszönhetően a munkafelület magassága 51-ről 59 cm-re állítható. A folyó víz effektus a vízcsap megnyomásával váltható ki és egy zárt rendszerrel van megoldva, amelyben a víz a mosogatótálcába, majd a víztartályba folyik. A kis kukták a forgatható gombbal ellátott és cric-cric hangot kiadó sütőben süthetnek, a konyhában továbbá rendelkezésükre áll egy hűtő, egy valósághű hangokat kiadó tűzhely, elektronikus pénztárgép működő számológéppel, asztal székkel és számos egyéb nélkülözhetetlen kiegészítő az étterem megfelelő működéséhez. 

A gazdag felszerelés 70 kiegészítőből áll, többek között száraz tészta is található benne, amely 18°C fölött szép sárga színt öltenek, akár a valódi főt tészta. Az ebéd készítése répaszeletelésből, hal- és steaksütésből állhat, de a gyerekek a palacsintasütővel is ügyeskedhetnek. A kellékek között továbbá kanalak, kések, villák, tányérok, poharak, csészék, tojás, kalácsok, kávéfőző kapszulák, kecsap, mustár, hamburger, só és borstartó, melyek megrázva cric-cric hangot adnak ki, fazék fedéllel, saláta, sültkrumpli, pizza, vágókés, merőkanál, vágódeszka és felszúró villa.

Edények és élelmiszerek játékkonyhába 100% Chef Écoiffier 14 drb

Edények és élelmiszerek játékkonyhába 100% Chef egy modern készlet pöpec kiegészítőkből, melyekre minden kis kuktának szüksége van már 18 hónapos kortól. A készletben megtalálható 14 kiegészítő, mégpedig palacsintasütő tükörtojással, klasszikus piros lábas fedővel, nagy szürke fazék, 3 darabos zöld edény szett, sült csibe, zöldség pároláshoz, nagy villa, kés, húsforgató és kanál. Köszönhetően ezeknek a kiegészítőknek a gyerekek megismerkednek az egyes konyhai eszközökkel és azok használatával. Játékkonyhácska ezzel a menő készlettel teljes lesz, de az egyes kiegészítők nagyszerűen megállják a helyüket büfékben és boltokban is egyaránt. Gyerkőcökre ezentúl még nagyobb móka vár, a minőségi műanyag edényeknek és élelmiszereknek köszönhetően a szakács szerepjáték még életszerűbb lesz. 

A Smoby neves francia gyerekjátékokat gyártó cég minőségi és dizájnukat és funkcionalitásukat illetően egyedi játékok készítésével foglalkozik. A piacvezető cég játékai minőségi és egészségre ártalmatlan műanyagból készültek, mely megfelel a európai minőségi szabványoknak. A műanyag, melyből a Smoby termékek készülnek minőségi és bársonyos a tapintásra, éleik lekerekítettek. A gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, megfelel az EU által megszabott biztonsági és minőségi szabványoknak, feltételeknek. Écoiffier egy francia vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Écoiffier megfelel a legszigorúbb európai szabványoknak, ezért is a játékok megfelelőek a legkisebbek számára is. 

Doprava 79
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányboy and girl
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek138*44*101 cm
Termék magassága101 cm
Munkalap magassága51 - 59 cm
A csomagolás méretei76*24*82 cm
Teljes hosszúság138 cm
Állítható magasságIgen
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg11,4 kg
MegjegyzésBattery: 1 x CR2032 included
Színszürke
Meghatározott termékekIgen
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...