Termék leírása

Étterem elektronikus konyhácskával és 50-részes készlet élelmiszerekből és edényekből egy modern játékszett fiúknak és lányoknak már 3 éves kortól, akik kedvelik a szerepjátékokat és szívesen bújnak a kis szakácsok bőrébe. Játékszett most akciós áron kapható, gyerkőcök boldogan veszik birtokba a szép játékokat, a szülők pedig értékelni fogják, hogy spórolni tudnak. A Smoby és Écoiffier játékok nagyon szép összképet alkotnak, minden gyerekszobát otthonosabbá varázsolnak, akár több gyerkőc közös szórakozását is lehetővé teszik. A játékok révén magukra öltik a kis étteremtulajdonos, séfszakács, felszolgáló szerepét, játékos módon fejlődik finom motorikájuk, mozgási készségeik, fantáziájuk és elképzelőerejük. 

Étterem elektronikus konyhácskával Chef Corner Restaurant Smoby kétoldalú folyó vízzel és szakácsspecialitásokkal 

A francia Smoby gyártó tervezői specialitásokkal teli éttermet nyitottak a legkisebbek számára. A vendéglő együtt nő a gyermekkel 3 éves kortól 8 éves korig! Az étterem alkalmazkodik a gyerekek igényeihez és korához – a 8 cm magas talapzatnak köszönhetően a munkafelület magassága 51-ről 59 cm-re állítható. A folyó víz effektus a vízcsap megnyomásával váltható ki és egy zárt rendszerrel van megoldva, amelyben a víz a mosogatótálcába, majd a víztartályba folyik. A kis kukták a forgatható gombbal ellátott és cric-cric hangot kiadó sütőben süthetnek, a konyhában továbbá rendelkezésükre áll egy hűtő, egy valósághű hangokat kiadó tűzhely, elektronikus pénztárgép működő számológéppel, asztal székkel és számos egyéb nélkülözhetetlen kiegészítő az étterem megfelelő működéséhez. 

A gazdag felszerelés 70 kiegészítőből áll, többek között száraz tészta is található benne, amely 18°C fölött szép sárga színt öltenek, akár a valódi főt tészta. Az ebéd készítése répaszeletelésből, hal- és steaksütésből állhat, de a gyerekek a palacsintasütővel is ügyeskedhetnek. A kellékek között továbbá kanalak, kések, villák, tányérok, poharak, csészék, tojás, kalácsok, kávéfőző kapszulák, kecsap, mustár, hamburger, só és borstartó, melyek megrázva cric-cric hangot adnak ki, fazék fedéllel, saláta, sültkrumpli, pizza, vágókés, merőkanál, vágódeszka és felszúró villa.

Élelmiszerek és edények játékkonyhába 100% Chef Écoiffier

Élelmiszerek és edények játékkonyhába 100% Chef egy igazán különleges játék készlet kis kukták részére már 18 hónapos kortól. Az 50 darab kiegészítő közt megtalálhatóak tányérok, poharak, evőeszközök, csészék kistányéron, fazék, szűrő, palacsintasütő tükörtojással, jégkrémek, croissantok, virslik, pizza szeletek, különbféle gyümölcsök és zöldségek és egyéb nélkülözhetetlen kiegészítő is. Ezekkel a nagyszerű kiegészítőkkel kisfiúk és kislányok gazdagon feltudják tölteni játékkonyhájuk készletét, de tökéletsen megállják a helyüket büfékben, boltokban és akár kávézókban is egyaránt. Ilyen pöpec készlettel a szerepjátékok is még valósághűbbé válnak, minden gyerkőc pillanatok alatt a kis kukta szerepébe fogja magát érezni. Műanyag kiegészítők minőségi és ellenálló anyagból készültek, teljesen valósághű benyomást keltenek. Vidám színek serkentően hatnak a fantáziára és kreativitásra. 

A Smoby neves francia gyerekjátékokat gyártó cég minőségi és dizájnukat és funkcionalitásukat illetően egyedi játékok készítésével foglalkozik. A piacvezető cég játékai minőségi és egészségre ártalmatlan műanyagból készültek, mely megfelel a európai minőségi szabványoknak. A műanyag, melyből a Smoby termékek készülnek minőségi és bársonyos a tapintásra, éleik lekerekítettek. A gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, megfelel az EU által megszabott biztonsági és minőségi szabványoknak, feltételeknek. Écoiffier egy francia vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Écoiffier megfelel a legszigorúbb európai szabványoknak, ezért is a játékok megfelelőek a legkisebbek számára is. 

Doprava 79
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányboy and girl
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek138*44*101 cm
Termék magassága101 cm
Munkalap magassága51 - 59 cm
A csomagolás méretei76*24*82 cm
Teljes hosszúság138 cm
Állítható magasságIgen
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg11,4 kg
MegjegyzésBattery: 1 x CR2032 included
Színszürke
Meghatározott termékekIgen
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...