Termék leírása

Étterem elektronikus konyhácskával és gofrisütő turmixgéppel, élelmiszerekkel és edényekkel egy igazán csúcsszuper játékszett, mely örömet szerez minden gyerkőcnek már 3 éves kortól, akik szívesen bújnak a kis szakács szerepébe.  Modern játékszett most kedvező áron kapható, gyerkőcök boldogan veszik birtokba a szép játékokat, a szülők pedig értékelni fogják, hogy spórolni tudnak. A Smoby és Écoiffier játékok nagyon szép összképet alkotnak, minden gyerekszobát otthonosabbá varázsolnak, akár több gyerkőc közös szórakozását is lehetővé teszik. Játék közben a kicsik magukra öltik a kis étterem vezető, pincér és séfszakács szerepét, új recepteket találnak ki, kiszolgálják vendégeiket, így játékos módon fejlődik finom motorikájuk, logikus gondolkodásmódjuk és fantáziájuk. 

Étterem elektronikus konyhácskával Chef Corner Restaurant Smoby kétoldalú folyó vízzel és szakácsspecialitásokkal 

A francia Smoby gyártó tervezői specialitásokkal teli éttermet nyitottak a legkisebbek számára. A vendéglő együtt nő a gyermekkel 3 éves kortól 8 éves korig! Az étterem alkalmazkodik a gyerekek igényeihez és korához – a 8 cm magas talapzatnak köszönhetően a munkafelület magassága 51-ről 59 cm-re állítható. A folyó víz effektus a vízcsap megnyomásával váltható ki és egy zárt rendszerrel van megoldva, amelyben a víz a mosogatótálcába, majd a víztartályba folyik. A kis kukták a forgatható gombbal ellátott és cric-cric hangot kiadó sütőben süthetnek, a konyhában továbbá rendelkezésükre áll egy hűtő, egy valósághű hangokat kiadó tűzhely, elektronikus pénztárgép működő számológéppel, asztal székkel és számos egyéb nélkülözhetetlen kiegészítő az étterem megfelelő működéséhez. 

A gazdag felszerelés 70 kiegészítőből áll, többek között száraz tészta is található benne, amely 18°C fölött szép sárga színt öltenek, akár a valódi főt tészta. Az ebéd készítése répaszeletelésből, hal- és steaksütésből állhat, de a gyerekek a palacsintasütővel is ügyeskedhetnek. A kellékek között továbbá kanalak, kések, villák, tányérok, poharak, csészék, tojás, kalácsok, kávéfőző kapszulák, kecsap, mustár, hamburger, só és borstartó, melyek megrázva cric-cric hangot adnak ki, fazék fedéllel, saláta, sültkrumpli, pizza, vágókés, merőkanál, vágódeszka és felszúró villa.

Gofrisütő 100% Chef Écoiffier turmixgéppel, kávéfőzővel és gofrikkal 28 kiegészítővel zöld 

Gofrisütő gyerekeknek 100% Chef a francia Écoiffier vállalattól egy nagyszerű kiegészítő játékkonyhába, mely megfelelő gyerekeknek 18 hónapos kortól. A játék gofrisütőn kívül talál még a konyhai szettben smoothie mixert, kávéfőzőt, gofrikat szivecske alakzatban, poharakat, bögréket, tányérokat, kanalakat és más kiegészítőket. Csomagolásban összesen 28 kiegészítő található, melyek nélkülözhetetlenek kis szakácsnők és szakácsok készletéből. Köszönhetően a vidám színeknek és valósághű kivitelezésnek ez a játék kis szakácsok számára serkenti a fantáziát és kreativitást. Gyerekek új recepteket és konyhai menetet találnak ki maguk és szeretteik részére.

Nagyon fontos a gyermek fejlődésében, hogy szakmásat játszanak utánozva a felnőtteket. Azon felül, hogy nagyszerű mód a szórakozásra, hozzájárul a gyermek mentális fejlődéséhez is. Szintén fejlődik a gyerek kreativitása, elképzelőereje és fantáziája. Továbbá a játék konyhai szettel fejlődnek a finom motorikus és mozgási képességek. Ez a gofrisütő kiegészítőkkel ideális ajándék minden gyermek számára, akik szívesen segédkeznek anyunak a konyhába és alig várják, hogy már maguk főzhessenek. Tarka színek zöld és piros-pöttyös kivitelezés a 100% Chef gyermek készleten garantálja, hogy a szett nagyszerű kiegészítője lesz minden gyerekszobának.

Edények és élelmiszerek játékkonyhába 100% Chef Écoiffier 14 darab

Edények és élelmiszerek játékkonyhába 100% Chef egy modern készlet pöpec kiegészítőkből, melyekre minden kis kuktának szüksége van már 18 hónapos kortól. A készletben megtalálható 14 kiegészítő, mégpedig palacsintasütő tükörtojással, klasszikus piros lábas fedővel, nagy szürke fazék, 3 darabos zöld edény szett, sült csibe, zöldség pároláshoz, nagy villa, kés, húsforgató és kanál. Köszönhetően ezeknek a kiegészítőknek a gyerekek megismerkednek az egyes konyhai eszközökkel és azok használatával. Játékkonyhácska ezzel a menő készlettel teljes lesz, de az egyes kiegészítők nagyszerűen megállják a helyüket büfékben és boltokban is egyaránt. Gyerkőcökre ezentúl még nagyobb móka vár, a minőségi műanyag edényeknek és élelmiszereknek köszönhetően a szakács szerepjáték még életszerűbb lesz.

Élelmiszerek játékkonyhába 100% Chef Écoiffier 20 db

Élelmiszer szett játékkonyhába 100% Chef egy egyedi kiegészítőkből álló készlet játékkonyhába. Gyerek élelmiszerek 18 hónapos kortól megfelelőek már a játékra. A szettbe 20 darab kiegészítő tartozik, ide tartozik zöldborsó konzerv, paradicsom konzerv, nitella, joghurt, kóla, tej, dzsúsz, ásványvíz, narancs, majonéz és kecsap. Ezzel a szuper játékszettel most már a játékkonyhában vagy szupermarketekben a játék még érdekesebb és szórakoztatóbb lesz a csöppségek számára.

A Smoby neves francia gyerekjátékokat gyártó cég minőségi és dizájnukat és funkcionalitásukat illetően egyedi játékok készítésével foglalkozik. A piacvezető cég játékai minőségi és egészségre ártalmatlan műanyagból készültek, mely megfelel a európai minőségi szabványoknak. A műanyag, melyből a Smoby termékek készülnek minőségi és bársonyos a tapintásra, éleik lekerekítettek. A gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, megfelel az EU által megszabott biztonsági és minőségi szabványoknak, feltételeknek. Écoiffier egy francia vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Écoiffier megfelel a legszigorúbb európai szabványoknak, ezért is a játékok megfelelőek a legkisebbek számára is. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek138*44*101 cm
Termék magassága101 cm
Munkafelület magassága51 - 59 cm
A csomagolás méretei76*24*82 cm
Teljes hosszúság138 cm
Állítható magasságIgen
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg11,4 kg
NoteBattery: 1 x CR2032 included
Színszürke
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.