Termék leírása

Étterem elektronikus konyhácskával és asztal terítékkel, paddal és székekkel egy igazán csodálatos játékszett és ajándék fiúknak és lányoknak már 3 éves kortól. Tökéletes játékszett most akciós áron kapható, gyerkőcök boldogan veszik birtokba a szép játékokat, a szülők pedig értékelni fogják, hogy spórolni tudnak. A Smoby és Écoiffier játékok nagyon szép összképet alkotnak, minden gyerekszobát otthonosabbá varázsolnak, akár több gyerkőc közös szórakozását is lehetővé teszik. A játékok révén magukra öltik a kis étteremtulajdonos, séfszakács, kukta szerepét, megvendégelhetik szeretteiket, barátaikat, testvéreiket kis hajlékukban. Játékos módon fejlődik finom motorikájuk, mozgási készségeik, fantáziájuk és elképzelőerejük. 

Étterem elektronikus konyhácskával Chef Corner Restaurant Smoby kétoldalú folyó vízzel és szakácsspecialitásokkal 

A francia Smoby gyártó tervezői specialitásokkal teli éttermet nyitottak a legkisebbek számára. A vendéglő együtt nő a gyermekkel 3 éves kortól 8 éves korig! Az étterem alkalmazkodik a gyerekek igényeihez és korához – a 8 cm magas talapzatnak köszönhetően a munkafelület magassága 51-ről 59 cm-re állítható. A folyó víz effektus a vízcsap megnyomásával váltható ki és egy zárt rendszerrel van megoldva, amelyben a víz a mosogatótálcába, majd a víztartályba folyik. A kis kukták a forgatható gombbal ellátott és cric-cric hangot kiadó sütőben süthetnek, a konyhában továbbá rendelkezésükre áll egy hűtő, egy valósághű hangokat kiadó tűzhely, elektronikus pénztárgép működő számológéppel, asztal székkel és számos egyéb nélkülözhetetlen kiegészítő az étterem megfelelő működéséhez. 

A gazdag felszerelés 70 kiegészítőből áll, többek között száraz tészta is található benne, amely 18°C fölött szép sárga színt öltenek, akár a valódi főt tészta. Az ebéd készítése répaszeletelésből, hal- és steaksütésből állhat, de a gyerekek a palacsintasütővel is ügyeskedhetnek. A kellékek között továbbá kanalak, kések, villák, tányérok, poharak, csészék, tojás, kalácsok, kávéfőző kapszulák, kecsap, mustár, hamburger, só és borstartó, melyek megrázva cric-cric hangot adnak ki, fazék fedéllel, saláta, sültkrumpli, pizza, vágókés, merőkanál, vágódeszka és felszúró villa.

Asztalka gyerekeknek KidTable Smoby kék UV védelemmel 18 hó-tól

A KidTable gyerek asztal egy igazán modern és egyedi kerti bútor a francia Smoby vállalat műhelyéből, mely megfelelő kisfiúknak és kislányoknak egyaránt már 18 hónapos kortól. Asztalka kék-fehér színkombinációban pompázik, az UV védelemnek köszönhetően évek hosszú során át is megtartja élénk színkivitelezését, nem fakulnak ki a színek. Az asztalkánál 4 gyerkőc kényelmesen elfér, testvérek, barátok szívesen fognak egymás társaságában falatozni akár az udvaron vagy a lakásban is.

Az asztal elsőosztályú műanyagból lett megalkotva köszönhetően a legmodernabb Blow Molding gyártási eljárásnak. Ez a technológia garantálja a Smoby termékek magas ellenállóságát és stabilitását. Az asztal stabil, robosztus lábai a beltéri mókához is megfelelően lettek kialakítva. Élei lágyan lekerekítettek, így gyermekeit játék közben biztonságban fogja tudni, a műanyag felület bársonyos a tapintásra. Magassága 45 cm, tehát a legkisebbek is kényelmesen hozzá férnek majd. Méretei az asztalnak 76*52*45 cm, súlya 3,9 kg. Praktikus asztalka áthelyezése egyszerű, összeszerelése gyors.

Kisszék gyerekeknek KidChair Smoby UV védelem 50 kg teherbírás 27 cm magas ülőrész - 2 darab

Kisszék gyerkőcöknek KidChair a neves francia Smoby vállalat műhelyéből egy tökéletes ülőke csöppségek részére 18 hónapos kortól. A szettbe 2 kisszéket talál csöppsége kék és zöld színben. Csodaszép színkombinációt UV szűrő védi a káros napsugarakkal szemben, hogy hosszú ideig ékesen szolgálja a kicsiket. Kisszék ülőrésze 27 cm magas, teljes magassága a háttámasszal 50 cm. Ülőke teherbírása 50 kg, tökéletes választás csemetéjét megtanítani megfelelően egyedül ücsörögni. Kisszék tökéletes választás játszadozáshoz, étkezéshez, kerti partik éke is lehet, de tökéletesen kiegészíti a Smoby házikókat is. Méretei 33*33*50 cm.

Pad gyerekeknek KidBench Smoby zöld UV védelemmel 

A KidBench gyermek pad a neves francia Smoby vállalat műhelyéből egy igazán remek kiegészítő az udvarra, mely már 18 hónapos kortól nyújt kényelmes pihenést a gyerkőcöknek. Kispad csodálatosan szép zöld-fehér színkombinációban pompázik, köszönhetően az UV védelemnek a színek éveken keresztül is megtartják élénkségüket, nem fakulnak ki. A padocska kétszemélyes, tökéletes választás kertbe, udvarra, teraszra, de akár gyerekszoba hasznos éke is lehet. A padocska elsőosztályú műanyagból lett megalkotva köszönhetően a legmodernabb Blow Molding gyártási eljárásnak. Méretei a padnak 63*34*27 cm, teljes hossza 63 cm. Pad súlya 1,6 kg, helytakarékos, szükség esetén könnyen áthelyezhető.

Salátabár 100% Chef Écoiffier tállal szárítóval ízesítőkkel és 21 kiegészítővel 

Salátabár 100% Chef egy kiváló játék készlet minden gyerkőc részére már 18 hónapos kortól. A kis kuktákra 21 darab kiegészítőből álló készlet vár, melyekből testvéreik és szeretteik számára a legfinomabb salátát tudják majd elkészíteni. A készlet részét képezi minőségi saláta szárító, keverőtál, ecet és olaj ízesítéshez, salátalevelek, gomba, paprika, paradicsom, mustár és konyhai eszközök. Ezeknek a nagyszerű kiegészítőknek köszönhetően a salátabár máris megnyitja kapuit. A bár szívesen fogadja a vendégeket, ahol a kis szakácsok megmutathatják a magukban rejlő konyhai tehetséget és betekintést mutatnak a titkos elkészítésbe is. Egész készlet kiváló kiegészítő játékkonyhákba, büfékbe, boltokba vagy akár kávézókba, de magában is hosszú ideig fogja a kicsiket szórakoztatni. 

Hamburger bár 100% Chef Écoiffier élelmiszerekkel és 25 kiegészítővel

Hamburger bar 100% Chef egy modern kiegészítőkbők álló készlet, mely kisfiúk és kislányok hosszantartó szórakozását biztosítja már 18 hónapos kortól. A gazdag készletbe 25 kiegészítő tartozik, mégpedig tálca, 2 hamburger, 2 csomag sültkrumpli, 2 üdítő szívószállal, továbbá 1 kecsap, 1 majonéz, süti, csoki, puncsos fánk, kiskanál és fagyisdoboz. Ezekkel a nagyszerű kiegészítőkkel a hamburger bár meg is nyitja kapuit, teljesen valósághű benyomást kelt. Ilyen szettnek egy gyerkőc sem tud majd ellenállni, aki szereti a hamburgert és szeretne szeretteiről gondoskodni úgy, hogy finomságokkal lepi meg őket. Kiegészítők minőségi és ellenálló anyagból készültek, egészségre ártalmatlan festékekkel a gyerkőcök maximális biztonsága érdekében.

Teáskészlet élelmiszerekkel 100% Chef Écoiffier tálcán 26 kiegészítővel 

Teáskészlet gyerekeknek élelmiszerekkel 100% Chef Écoiffier egy igazán egyedi és minőségi edénykészlet, mely minden játékkonyhába tökéletesen beleillik. Gyermek teáskészlet megörvendeztet minden kislányt és kisfiút már 18 hónapos kortól, akik szeretnék barátaikat meglepni ötórai teával gyerekszobájukban vagy a kertben. Teáskészlet gyerekeknek minőségi és ellenálló műanyagból készült, mely bársonyos és kellemes a tapintásra. Teáskészlet 26 kiegészítőből áll, ide tartozik a tálca, poharak, tányérok, cukortartó, kiskanalak, sütemények és teáskancsó. 

A Smoby neves francia gyerekjátékokat gyártó cég minőségi és dizájnukat és funkcionalitásukat illetően egyedi játékok készítésével foglalkozik. A piacvezető cég játékai minőségi és egészségre ártalmatlan műanyagból készültek, mely megfelel a európai minőségi szabványoknak. A műanyag, melyből a Smoby termékek készülnek minőségi és bársonyos a tapintásra, éleik lekerekítettek. A gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, megfelel az EU által megszabott biztonsági és minőségi szabványoknak, feltételeknek. Az Écoiffier francia gyártó minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Termékei megfelelnek a legszigorúbb európai szabványoknak, ezért a legkisebbek szórakoztatására is alkalmasak. 

Doprava nad 12000 ft zdarma

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek138*44*101 cm
Termék magassága101 cm
Munkafelület magassága51 - 59 cm
A csomagolás méretei76*24*82 cm
Teljes hosszúság138 cm
Állítható magasságIgen
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg11,4 kg
NoteBattery: 1 x CR2032 included
Színszürke
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.