Termék leírása

Étterem elektronikus konyhácskával és konyhai robotgép készlet a francia Smoby vállalat műhelyéből kivételes ajándék az ügyes gyerkőcök szórakoztatására már 3 éves kortól, akik szívesen öltik fel a kis kukta szerepét. Csodálatos játékszett most alacsony áron kapható, gyerkőcök boldogan veszik birtokba a szép játékokat, a szülők pedig értékelni fogják, hogy spórolni tudnak. A játékok nagyon szép összképet alkotnak, minden gyerekszobát otthonosabbá varázsolnak, akár több gyerkőc közös szórakozását is lehetővé teszik. Játék közben a kicsik magukra öltik a kis séfszakács szerepét, így kerülve közelebb a felnőttek világához. Játék közben fejlődik finom motorikájuk, logikus gondolkodásmódjuk, fantáziájuk és elképzelőerejük. 

Étterem elektronikus konyhácskával Chef Corner Restaurant Smoby kétoldalú folyó vízzel és szakácsspecialitásokkal 

A francia Smoby gyártó tervezői specialitásokkal teli éttermet nyitottak a legkisebbek számára. A vendéglő együtt nő a gyermekkel 3 éves kortól 8 éves korig! Az étterem alkalmazkodik a gyerekek igényeihez és korához – a 8 cm magas talapzatnak köszönhetően a munkafelület magassága 51-ről 59 cm-re állítható. A folyó víz effektus a vízcsap megnyomásával váltható ki és egy zárt rendszerrel van megoldva, amelyben a víz a mosogatótálcába, majd a víztartályba folyik. A kis kukták a forgatható gombbal ellátott és cric-cric hangot kiadó sütőben süthetnek, a konyhában továbbá rendelkezésükre áll egy hűtő, egy valósághű hangokat kiadó tűzhely, elektronikus pénztárgép működő számológéppel, asztal székkel és számos egyéb nélkülözhetetlen kiegészítő az étterem megfelelő működéséhez. 

A gazdag felszerelés 70 kiegészítőből áll, többek között száraz tészta is található benne, amely 18°C fölött szép sárga színt öltenek, akár a valódi főt tészta. Az ebéd készítése répaszeletelésből, hal- és steaksütésből állhat, de a gyerekek a palacsintasütővel is ügyeskedhetnek. A kellékek között továbbá kanalak, kések, villák, tányérok, poharak, csészék, tojás, kalácsok, kávéfőző kapszulák, kecsap, mustár, hamburger, só és borstartó, melyek megrázva cric-cric hangot adnak ki, fazék fedéllel, saláta, sültkrumpli, pizza, vágókés, merőkanál, vágódeszka és felszúró villa.

Kézi mixer Mini Tefal Smoby keverőlapátokkal kék

Gyermek kézi mixer Mini Tefal egy modern játék gyereknek, mely minden játékkonyhába tökéletesen illik majd. Mixer gyönyörű kék színben tündököl és egy pár forgótestes keverőt tartalmaz szürke színben, melyek kivehetőek. Gyermek mixer szilárd és ellenálló műanyagból készült, könnyű és praktikus. Lekerekített éleknek köszönhetően még biztonságos is, ergonomikusan alakított a kényelmes fogás érdekében. A felső részén a mixernek fehér és szürke nyomógombok találhatóak és a Tefal márka logója. Ez a részletgazdag kidolgozás még jobban alátámasztja a valósághű kivitelezést. Méretei a gyermek mixernek 11*5*17 cm. Mixer megörvendeztet minden kis csöppséget, akik szívesen töltik idejüket játékkonyhájukban már 3 éves kortól. 

Gyermek vízforraló Mini Tefal Smoby fehér-sárga

Smoby gyermek vízforraló Mini Tefal gyönyörű és modern kiegészítője minden játékkonyhának. Fehér és sárga színkombinációban tündököl a Tefal márka licenszével. Gyermek vízforraló szilárd és ellenálló műanyagból készült, egyben könnyű és praktikus is. Lekerekített éleknek köszönhetően még biztonságos is, ergonomikusan alakított a kényelmes fogás érdekében. A vízforraló oldalán sárga Tefal logó található. A fedele ugyanúgy felhajtható, mint az igazi vízforralók esetében. Ez a részletgazdag kidolgozás még jobban alátámasztja a valósághű kivitelezést. Méretei a gyermek vízforralónak 11,8*6,8*13,8 cm. Vízforraló megörvendeztet minden kis csöppséget, akik szívesen töltik idejüket játékkonyhájukban. Nagyszerűen illik majd teáskészlethez is. Játékokkal, melyek valódi konyhai eszközökre emlékeztetik a gyerkőcöket való játék alatt fejlődik a motorikus képességük és kíváncsivá teszi őket, hogy egyes dolgok hogyan is működnek.

Kenyérpirító Tefal Express Smoby pirítóssal fehér

Smoby gyermek kenyérpirító Mini Tefal Express szép fehér-narancssárga színkombinációban tündököl valósághű kivitelezésben. Ez a kiegészítő a játékkonyhákba mechanikus. Egyszerre két szelet pirítóst tud készíteni, melyek tartozékai a játéknak. Elem nem kell hozzá, narancssárga gomb megnyomásával adja ki az elkészült kenyereket. A Tefal játék kenyérpirító kiváló kiegészítő bármely játékkonyhához. A Mini Tefal kenyérpirító segítségével könnyen és gyorsan összeüthet gyermeke egy egészséges és tápláló reggelit. Műanyag, melyből a Smoby Mini Tefal Express kenyérpirító készült szilárd és ellenálló. Felülete bársonyos a tapintásra. Ez az egyedi kiegészítő 3 éves kortól ajánlott. 

Kukta Tefal Clipso Smoby piros fedővel

Mini Tefal gyerek kuktafazék fehér, naracssárga és szürke színeivel nagyon szép és realisztikus hatást kelt. A gyerek gyorsfőző edény mechanikusan nyitható és csukható tetején egy túlnyomást szabályozó szeleppel. Az egyedi játékkonyha kiegészítő a játékot valóban eredetivé varázsolja. Az indító kapcsológomb megfordításánál a fazék hangeffekteket ad ki.

A Smoby neves francia gyerekjátékokat gyártó cég minőségi és dizájnukat és funkcionalitásukat illetően egyedi játékok készítésével foglalkozik. A piacvezető cég játékai minőségi és egészségre ártalmatlan műanyagból készültek, mely megfelel a európai minőségi szabványoknak. A műanyag, melyből a Smoby termékek készülnek minőségi és bársonyos a tapintásra, éleik lekerekítettek. A gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, megfelel az EU által megszabott biztonsági és minőségi szabványoknak, feltételeknek. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek138*44*101 cm
Termék magassága101 cm
Munkafelület magassága51 - 59 cm
A csomagolás méretei76*24*82 cm
Teljes hosszúság138 cm
Állítható magasságIgen
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg11,4 kg
NoteBattery: 1 x CR2032 included
Színszürke
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.