Szett gitár és basszusgitár 44 Cats Smoby kék és rózsaszín számos fény- és hangfunkcióval 5 évtől

Termék leírása

Elektronikus basszusgitár szett a csúcsszuper francia Smoby tervezők keze alól egy igazán különleges zenei eszköz szett gyerekek részére már 5 éves kortól. A szettbe 2 darab gitár tartozik csodaszép rózsaszín és kék színkivitelezésben, így egyszerre két gitárhoz jut akciós áron, és akár testvérek saját kis zenei bandát tudnak összehozni. A gitárokon Lampo és Milady cicusok ábrái jelenik meg, akik a népszerű Buffycats zenekarban játszanak, akiket gyerekek világszerte imádnak a 44 csacska macska animációs sorozatból. A 2 zenei eszköz 3 népszerű dalt játszik le, viszont a kicsikre 8 billentyű különböző hangeffektekkel és 3 zenei stílus - elektronikus, klasszikus és ukulele - is vár, miközben a hangerő is szabályozható. Basszusgitár fényeffektekkel is fel lett turbózva, így a kis zenészkre valósághű szimpadi élmény vár majd. 

Gyerek zenei hangszerek nagyon jó eszközök, segédeszközök a gyerek tehetségének fejlesztésére. Gitározás közben fejlődik a finom motorika, zenei hallás és érzékenység a hangokra. Kislányoknak fejlődik a játékkal elképzelőerejük és fantáziájuk, miközben koncertteremben érzik magukat szuper fellépésük során. Eredeti dalok és hangok szerkesztésével fejlődik a kreativitásuk is. Bevált francia minőség garancia, hogy gyerkőce a játék során nem csak szórakozni fog, de fejleszteni is fogja magát játékos módon. Minőségi műanyagból készültek lekerekített élekkel, kezelésük egyszerű, könnyen hordozhatóak, hisz csupán 0,7 kg a súlyuk.

Smoby egy elismert francia vállalat, mely gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Műanyag, melyből a Smoby játékok készülnek, tartósak, ellenállóak és egyben lágyak és bársonyosak a gyermek kezecskékhez. Minden játék lekerekített élekkel rendelkezik, hogy gyerkőcei a vidám játék alatt biztonságban érezzék magukat. Műanyag Smoby játékok színei serkentik a gyermek elképzelőerejét és fantáziáját. Felkelti minden gyerkőc figyelmét, ezért is legjobb ajándék legkisebb zenészek számára. A játékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek, egyben csúcsszuper francia minőségben és modern külcsínben pompáznak. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor5 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
A csomagolás méretei63*6*25 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
ZenélőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,7 kg
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.